SHARP AQUOS לא מופיע באתר של ראלקו ??
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא כל החברות מקפידות על התאמה מושלמת בין היבוא שלהן לבין מה שמופיע באתר שלהן...
הן בהחלט מיובאות ארצה...
הן בהחלט מיובאות ארצה...
תחת איזה שם?
סדרת הG?
איכשהו קיבלתי את הרושם, שאם יש לך כסף לך על sharp , נקודה.
(אגב, בלי קשר אין לי מושג מה לעשות אם הטלוויזיה הישנה שלי, sony 29" רגילה, לפני 2-3 שנים בערך).
איכשהו קיבלתי את הרושם, שאם יש לך כסף לך על sharp , נקודה.
(אגב, בלי קשר אין לי מושג מה לעשות אם הטלוויזיה הישנה שלי, sony 29" רגילה, לפני 2-3 שנים בערך).
הבחירה בין פיליפס לשרפ זה רק עניין של טעם.
לשניהם אותם נתונים יבשים בכל מה שנוגע לחומרה של מערך התצוגה (זמן תגובה, קונטרסט, בהירות), נקודה.
אני אישית מעדיף את בחירת הצבעים של שרפ (יותר טבעי). השרפ גם יותר אלגנטית.
שניהם מתומחרים הרבה יותר גבוה ממה שהם צריכים לעלות.
לדוגמא, הסמסונג 32" באירופה עולה קצת יותר יקר מהשרפ והפיליפס כאשר בארץ הפיליפס והשרפ יקרות בכמעט פי שניים מהסמסונג.
לשניהם אותם נתונים יבשים בכל מה שנוגע לחומרה של מערך התצוגה (זמן תגובה, קונטרסט, בהירות), נקודה.
אני אישית מעדיף את בחירת הצבעים של שרפ (יותר טבעי). השרפ גם יותר אלגנטית.
שניהם מתומחרים הרבה יותר גבוה ממה שהם צריכים לעלות.
לדוגמא, הסמסונג 32" באירופה עולה קצת יותר יקר מהשרפ והפיליפס כאשר בארץ הפיליפס והשרפ יקרות בכמעט פי שניים מהסמסונג.
- oferlaor
- מנהל

emaayan,
קראת את המאמר שלי על ה-37" החדש של פיליפס (CINEOS 37PF9830)?
יש לו DVI וגם HDMI.
קראת את המאמר שלי על ה-37" החדש של פיליפס (CINEOS 37PF9830)?
יש לו DVI וגם HDMI.
לשמחתי, המחיר אף פעם לא מעיד על איכות התצוגה.
נכון להיום, בחנתי את האח הנחות של הסמסונג ולא אהבתי את מריחת הרעש בשידורי טלויזיה.
את השרפ מאוד אהבתי ואת הפיליפס 9976 קצת פחות.
הדגמים שדיברתי עלים GA5 ו-9976 מול ה-LE32R51 מבית סמסונג. כיום מאוד קשה למצוא אותם מאינטרנט מכיוון שמדובר בדגמים של דור קודם והדור שלפניו. גם את ה 9986 קשה למצוא בשוק כי הוא מהדור קודם.
לדעתי, המסך של הסמסונג מעולה. קונטרסט מרשים (שחור מאוד כהה) ומהירות תגובה של 8ms אך מערכת עיבוד האות שלהם לא לטעמי.
השבוע יצא לי לבדוק את ה LA32R51 של סמסונג ואז אוכל לחוות את דעתי עליו.
את הסמסונג אפשר להשיג בארץ במחיר של 8000 ש" בלבד. בבריטניה 1000 לירות סטרלינג.
את הפיליפס של הדור לפני קודם (9976) אפשר להשיג בארץ במחיר של 14000 ש"ח. בבריטניה אפשר להשיג את הדור הקודם (9986) בסביבות 1000 לירות סטרלינג.
מי שצריך מסך לחיבור למחשב בעיקר - הסמסונג היא לדעתי הקניה המשתלמת ביותר.
נכון להיום, בחנתי את האח הנחות של הסמסונג ולא אהבתי את מריחת הרעש בשידורי טלויזיה.
את השרפ מאוד אהבתי ואת הפיליפס 9976 קצת פחות.
הדגמים שדיברתי עלים GA5 ו-9976 מול ה-LE32R51 מבית סמסונג. כיום מאוד קשה למצוא אותם מאינטרנט מכיוון שמדובר בדגמים של דור קודם והדור שלפניו. גם את ה 9986 קשה למצוא בשוק כי הוא מהדור קודם.
לדעתי, המסך של הסמסונג מעולה. קונטרסט מרשים (שחור מאוד כהה) ומהירות תגובה של 8ms אך מערכת עיבוד האות שלהם לא לטעמי.
השבוע יצא לי לבדוק את ה LA32R51 של סמסונג ואז אוכל לחוות את דעתי עליו.
את הסמסונג אפשר להשיג בארץ במחיר של 8000 ש" בלבד. בבריטניה 1000 לירות סטרלינג.
את הפיליפס של הדור לפני קודם (9976) אפשר להשיג בארץ במחיר של 14000 ש"ח. בבריטניה אפשר להשיג את הדור הקודם (9986) בסביבות 1000 לירות סטרלינג.
מי שצריך מסך לחיבור למחשב בעיקר - הסמסונג היא לדעתי הקניה המשתלמת ביותר.
מה שהתכוונתי זה שבחנתי את ה LE32R31 קונטרסט דינמי של 1:2000 ובהירות של 400 candles.
השבוע אני מקווה שייצא לי לבחון את ה-LA32R51 קונטרסט דינמי של 1:3000 ובהירות של 500 candles.
הדגם שציינת עם קונטרסט דינמי של 1:5000 ובהירות של 500 candles.
אבל לדעתי, כוווולם מורחים רעש בצורה מזוויעה, מצריך בדיקה.
השבוע אני מקווה שייצא לי לבחון את ה-LA32R51 קונטרסט דינמי של 1:3000 ובהירות של 500 candles.
הדגם שציינת עם קונטרסט דינמי של 1:5000 ובהירות של 500 candles.
אבל לדעתי, כוווולם מורחים רעש בצורה מזוויעה, מצריך בדיקה.
- oferlaor
- מנהל

emaayan,
שימוש ב-ZAP בכדי לברר מה המודלים הקיימים בשוק בארץ היא שיטה לוקה בחסר.
ZAP מעודכן באופן חלקי, ובד"כ מתייחס אך ורק לנתונים כפי שחנויות מעבירות אליו. הבעיה היא שיש המון מוצרים ישנים שהחברות משווקות רק דרך ZAP ויש המון מכשירים (לדוגמא מודל זה) שכלל לא משווקים באינטרנט...
שימוש ב-ZAP בכדי לברר מה המודלים הקיימים בשוק בארץ היא שיטה לוקה בחסר.
ZAP מעודכן באופן חלקי, ובד"כ מתייחס אך ורק לנתונים כפי שחנויות מעבירות אליו. הבעיה היא שיש המון מוצרים ישנים שהחברות משווקות רק דרך ZAP ויש המון מכשירים (לדוגמא מודל זה) שכלל לא משווקים באינטרנט...
28900, ?? חשבתי ככה ברגע ששמעתי על המנוע החשמלי...
תודה רבה אני חוזר ל sharp ga4, נראה לי מספיק חדיש (ולא לשבור 20,000 ..) גם ככה נראה לי די גבולי התקציב שלי...
אין לי הרבה ברירה כאן, אני לא יכול להגיע להרבה
אולמות תצוגה, להשוואות ראיתי את הsharp לפחות, וגם לאחרונה את הטושיבה 55...
אני צריך 37" שמתחבר למחשב בלבד, ישמוש להצגת הקלטות divx, קצת dvd וקצת משחקי מחשב (בייחוד אחד מיוחד שמתחבר לאופניים שלי..)
אני צריך 37" שמתחבר למחשב בלבד, ישמוש להצגת הקלטות divx, קצת dvd וקצת משחקי מחשב (בייחוד אחד מיוחד שמתחבר לאופניים שלי..)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: