חיבור אודיו בהיטאצ'י LD9000
טוב לא מצאתי תמונה אחרי הרבה זמן של חיפוש אז הבאתי יותר פרטים על הבעיה
יש חיבור של VGA והוא נמצא מתחת לקבוצה של RGB ולידו יש כניסת אודיו ממחשב
אבל בגלל שאני משתמש ב חיבור ה HDMI ולידו אין חיבור אודיו אז שאני מעביר בשלט לHDMI אני רואה תמונה בלי קול
ושאני מעביר לRGB אני שומע קול בלי תמונה
יש חיבור של VGA והוא נמצא מתחת לקבוצה של RGB ולידו יש כניסת אודיו ממחשב
אבל בגלל שאני משתמש ב חיבור ה HDMI ולידו אין חיבור אודיו אז שאני מעביר בשלט לHDMI אני רואה תמונה בלי קול
ושאני מעביר לRGB אני שומע קול בלי תמונה
"זה לא כמה שאתה יודע, זה כמה הם חושבים שאתה יודע"
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
על פניו נראה שהטלוויזיה הזו לא מאפשרת חיבור אודיו חיצוני לכניסת ה-HDMI, כלומר בכניסה זו היא תומכת באודיו רק אם הוא משודר כחלק מה-HDMI.
נראה שהדרך היחידה לחבר מחשב ואודיו היא וידאו דרך כניסת ה-VGA (מה שנקרא RGB) ואודיו אל הכניסה הצמודה אליה.
אני מניח שזה לא מה שרצית לשמוע, אבל בלי להכיר את המסך ובלי לקרוא ב-User Manual שלו - זה ההסבר ההגיוני ביותר.
יש טלוויזיות שמייעדות חיבור HDMI אחד לחיבור המחשב (בד"כ רושמות בפירוש גם DVI), ואז או שהן מכילות חיבור אודיו נפרד עבור כניסה זו, או שהן משתפות את חיבור האודיו הצמוד לכניסת ה-VGA לכניסת ה-HDMI הזו... לא נראה שזה קורה בטלוויזיה שלך.
נראה שהדרך היחידה לחבר מחשב ואודיו היא וידאו דרך כניסת ה-VGA (מה שנקרא RGB) ואודיו אל הכניסה הצמודה אליה.
אני מניח שזה לא מה שרצית לשמוע, אבל בלי להכיר את המסך ובלי לקרוא ב-User Manual שלו - זה ההסבר ההגיוני ביותר.
יש טלוויזיות שמייעדות חיבור HDMI אחד לחיבור המחשב (בד"כ רושמות בפירוש גם DVI), ואז או שהן מכילות חיבור אודיו נפרד עבור כניסה זו, או שהן משתפות את חיבור האודיו הצמוד לכניסת ה-VGA לכניסת ה-HDMI הזו... לא נראה שזה קורה בטלוויזיה שלך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!