מחירים בחניות המומלצות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
מירב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הייתי רוצה לשאול מדוע בחנויות המומלצות על ידכם,למרות שהן נמצאות במקומות לא מרכזיים בחנויות קטנות ולעיתים אף מתחת לאדמה, המחירים המוצעים הם יותר יקרים מהמחירים של רשתות שיווק גדולות המציעות את סחורתם בקניונים השונים במחירים נמוכים משמעותית וזאת אף ללא התמקחות על המחירים

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

היי מירב.

שליחה #2 

את יכולה לתת לי דוגמה של מוצר שבדקת,ושמחירו גבוהה
יותר בחנויות"מומלצות" לעומת חנויות אחרות,קניונים וכו'.

תודה,עופר.

==================
:קפה:

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

תחפשי במקביל בזאפ

שליחה #3 

וחוץ מזה שמחיר בלבד אינו פארמטר
ישנן חנויות מומלצות בפורום שיתנו לך יעוץ והתאמה בדיוק למה שאת צריכה ולא ימכרו לך מוצר שאינו מתאים לך
ישנן חנויות מומלצות שיתנו לך התקנה מקצועית ולפעמים שרות כזה שווה עוד כמה שקלים
בראיה עתידית
איזה פריט את מחפשת??? :מבולבל:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #4 

מירב,

אני אישית מעדיף רכישה בחנויות שמכירות את התחום לעומק (מה שלא בהכרח נכון לגבי חנויות חשמל). גם מבחר מסכים ואפשרויות משחק גדול יותר בחנויות הללו.

לגבי מחירים, ההתרשמות שלי הפוכה משלך. כלומר, בד"כ אנחנו רואים נכונות של החנויות הללו להגיע למחירים נמוכים יותר מאשר רשתות גדולות, עבור מסכים איכותיים. לגבי מוצרי מדבקה, כאן יש יתרון ברור לחנויות הגדולות שרוכשות אותן במאסות.

לבסוף, אם יש תקלה, חנות תעשה עבורך את המלחמה בעוד שרשת פשוט תפנה אותך ישירות ליבואן.

גם לשאלות של חיבור ולימוד המכשיר יש יתרון לחנויות הקטנות דווקא.

לדעתי יש הבדל תהומי בנושא הזה לפי סוג המוצר. במוצרי צריכה "רגילים" (כלומר, מכונות כביסה/מקררים - שבהם חשוב המחיר בעיקר ושיש פרמטרים יותר נקודתיים כגון סיבובים לדקה, נפח, או הספק) יש יתרון לרשתות גדולות. לעומת זאת, במוצרים בעלי פרמטרים מיוחדים (כגון מחשבים, מוצרי קולנוע ביתי, גד'טים, וכו') חנויות קטנות וממוקדות יתנו תוצאות טובות יותר.

זו דעתי האישית בלבד, ברור שאם את מעדיפה חנויות גדולות, אין בעיה עם זה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”