בעיית גלים במסך
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
רכשתי לפני חודשיים מסך למקרן (דראפר עם מנוע שהורכב בארץ). המסך הוא אינו מסך מתיחה לכן לא ניתן להמנע מגלים לחלוטין. לפני קניתי, ידעתי שמסכים שהם לא מסכי מתיחה, סובלים מ"מחלה" שנקראת אוזניים. כלומר, לאחר שימוש רב ובגלל פעולת מנוע הגלילה, צידי המסך מתחילים לקבל כיפוף כלפי קדימה. אצלי נכון להיום, הבעיה אחרת לגמרי. יש לי שני גלים דיי סימטריים ודי גדולים, שמתחילים מהפינות למעלה ומתנגשים באמצע למטה. עד לפני שבועיים חייתי בשלום עם המצב כי חשבתי שככה זה. בשבועיים האחרונים יצא לי להיות אצל שני אנשים שונים (אחד בעל מסך קטן משלי 96 אינטש והשני בעל מסך כמו שלי, 106 אינטש) ולא ראיתי אצלם משהו שמזכיר בכלל את הגלים שיש לי.
המסך לא בטוח מפולס אבל דיי ישר. הבחור עם מסך ה 96 אינטש שהוא עוסק בתחום, אמר לי שרק אם המסך תלוי באלכסון בולט לעי, יהיו גלים. סטייה קלה לא תיצור גלים. בטח לא כמו שאני מתאר.
רכשתי את המסך אצל עמי בעולם הדיגיטלי. מה אתם אומרים? לפנות אליו? הוא יכול לעשות משהו בנידון? יש מצב שמדובר בפאק בייצור?
תודה מראש
המסך לא בטוח מפולס אבל דיי ישר. הבחור עם מסך ה 96 אינטש שהוא עוסק בתחום, אמר לי שרק אם המסך תלוי באלכסון בולט לעי, יהיו גלים. סטייה קלה לא תיצור גלים. בטח לא כמו שאני מתאר.
רכשתי את המסך אצל עמי בעולם הדיגיטלי. מה אתם אומרים? לפנות אליו? הוא יכול לעשות משהו בנידון? יש מצב שמדובר בפאק בייצור?
תודה מראש
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה והמסך מפולס פיקס פנה לעמי ותתעקש שיסדר את הבעיה. למרות שבמסך מסוג זה (ללא מתיחה) קשה להגיע ל- 100% .kingikra כתב:רכשתי לפני חודשיים מסך למקרן (דראפר עם מנוע שהורכב בארץ). המסך הוא אינו מסך מתיחה לכן לא ניתן להמנע מגלים לחלוטין. לפני קניתי, ידעתי שמסכים שהם לא מסכי מתיחה, סובלים מ"מחלה" שנקראת אוזניים. כלומר, לאחר שימוש רב ובגלל פעולת מנוע הגלילה, צידי המסך מתחילים לקבל כיפוף כלפי קדימה. אצלי נכון להיום, הבעיה אחרת לגמרי. יש לי שני גלים דיי סימטריים ודי גדולים, שמתחילים מהפינות למעלה ומתנגשים באמצע למטה. עד לפני שבועיים חייתי בשלום עם המצב כי חשבתי שככה זה. בשבועיים האחרונים יצא לי להיות אצל שני אנשים שונים (אחד בעל מסך קטן משלי 96 אינטש והשני בעל מסך כמו שלי, 106 אינטש) ולא ראיתי אצלם משהו שמזכיר בכלל את הגלים שיש לי.
תודה מראש...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אז הסיפור כדלהלן. הרמתי טלפון לעמי ביום למחרת והוא הפנה אותי למרכיב של המסך. הגעתי אליו היום בבוקר. הוא ניסה לעשות משהו אבל המסך נשאר באותו המצב. בגדול, הוא טען שככה המסכים האלה נמכרים ושגם אם אני אחזיר, הוא ימכור את המסך הזה כמו שהוא. אז אני כנראה אחזיר אבל קודם כל אני צריך תחליף.
אשמח להצעות
תודה
אשמח להצעות
תודה
לי יש מסך חשמלי משהו כמו "100, יש לי אותו שנתיים ואין לי גלים ואין לי כלום..
תנסה להשאיר אותו למטה אולי זה יסתדר..
אחרי שאני מעלה את שלי ומוריד אתו, יש לו אוזניים אבל אחרי כמה דק זה מסתדר..
תנסה להשאיר אותו למטה אולי זה יסתדר..
אחרי שאני מעלה את שלי ומוריד אתו, יש לו אוזניים אבל אחרי כמה דק זה מסתדר..