בעיית גלים במסך

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

רכשתי לפני חודשיים מסך למקרן (דראפר עם מנוע שהורכב בארץ). המסך הוא אינו מסך מתיחה לכן לא ניתן להמנע מגלים לחלוטין. לפני קניתי, ידעתי שמסכים שהם לא מסכי מתיחה, סובלים מ"מחלה" שנקראת אוזניים. כלומר, לאחר שימוש רב ובגלל פעולת מנוע הגלילה, צידי המסך מתחילים לקבל כיפוף כלפי קדימה. אצלי נכון להיום, הבעיה אחרת לגמרי. יש לי שני גלים דיי סימטריים ודי גדולים, שמתחילים מהפינות למעלה ומתנגשים באמצע למטה. עד לפני שבועיים חייתי בשלום עם המצב כי חשבתי שככה זה. בשבועיים האחרונים יצא לי להיות אצל שני אנשים שונים (אחד בעל מסך קטן משלי 96 אינטש והשני בעל מסך כמו שלי, 106 אינטש) ולא ראיתי אצלם משהו שמזכיר בכלל את הגלים שיש לי.
המסך לא בטוח מפולס אבל דיי ישר. הבחור עם מסך ה 96 אינטש שהוא עוסק בתחום, אמר לי שרק אם המסך תלוי באלכסון בולט לעי, יהיו גלים. סטייה קלה לא תיצור גלים. בטח לא כמו שאני מתאר.
רכשתי את המסך אצל עמי בעולם הדיגיטלי. מה אתם אומרים? לפנות אליו? הוא יכול לעשות משהו בנידון? יש מצב שמדובר בפאק בייצור?

תודה מראש

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

kingikra כתב:רכשתי לפני חודשיים מסך למקרן (דראפר עם מנוע שהורכב בארץ). המסך הוא אינו מסך מתיחה לכן לא ניתן להמנע מגלים לחלוטין. לפני קניתי, ידעתי שמסכים שהם לא מסכי מתיחה, סובלים מ"מחלה" שנקראת אוזניים. כלומר, לאחר שימוש רב ובגלל פעולת מנוע הגלילה, צידי המסך מתחילים לקבל כיפוף כלפי קדימה. אצלי נכון להיום, הבעיה אחרת לגמרי. יש לי שני גלים דיי סימטריים ודי גדולים, שמתחילים מהפינות למעלה ומתנגשים באמצע למטה. עד לפני שבועיים חייתי בשלום עם המצב כי חשבתי שככה זה. בשבועיים האחרונים יצא לי להיות אצל שני אנשים שונים (אחד בעל מסך קטן משלי 96 אינטש והשני בעל מסך כמו שלי, 106 אינטש) ולא ראיתי אצלם משהו שמזכיר בכלל את הגלים שיש לי.
המסך לא בטוח מפולס אבל דיי ישר. הבחור עם מסך ה 96 אינטש שהוא עוסק בתחום, אמר לי שרק אם המסך תלוי באלכסון בולט לעי, יהיו גלים. סטייה קלה לא תיצור גלים. בטח לא כמו שאני מתאר.
רכשתי את המסך אצל עמי בעולם הדיגיטלי. מה אתם אומרים? לפנות אליו? הוא יכול לעשות משהו בנידון? יש מצב שמדובר בפאק בייצור?

תודה מראש
...
במידה והמסך מפולס פיקס פנה לעמי ותתעקש שיסדר את הבעיה. למרות שבמסך מסוג זה (ללא מתיחה) קשה להגיע ל- 100% .

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

לא רוצה 100%. רוצה כמו שני המסכים שראיתי.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

דבר ראשון תדאג לפלס את המסך כמו שצריך

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

אתה באמת חושב שזה יכול לעשות את ההבדל?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #6 

הבדל גדול אני לא יודע, אבל זה יכול לעזור

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #7 

אגב, מישהו פירסם פה שפילוס המסך פתר לו את הבעיה (אצלי לא...)

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

אז זהו, שאני באמת זוכר שירשורים בנושא ששם זה לא עזר (כנראה זה היית אתה).
אני בכל אופן ארים מחר טלפון לעמי. זה מרגיז הסיפור הזה.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

אז הסיפור כדלהלן. הרמתי טלפון לעמי ביום למחרת והוא הפנה אותי למרכיב של המסך. הגעתי אליו היום בבוקר. הוא ניסה לעשות משהו אבל המסך נשאר באותו המצב. בגדול, הוא טען שככה המסכים האלה נמכרים ושגם אם אני אחזיר, הוא ימכור את המסך הזה כמו שהוא. אז אני כנראה אחזיר אבל קודם כל אני צריך תחליף.

אשמח להצעות

תודה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #10 

תזמין מסך עם מתיחה...

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10086
נתן תודות: 581 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #11 

לי יש מסך חשמלי משהו כמו "100, יש לי אותו שנתיים ואין לי גלים ואין לי כלום..
תנסה להשאיר אותו למטה אולי זה יסתדר..
אחרי שאני מעלה את שלי ומוריד אתו, יש לו אוזניים אבל אחרי כמה דק זה מסתדר..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”