מה כדי לדעת בקנית כרטיס מסך של ATI
אני רווצה לקנות כרטיס מסך של ,ATI השאלה שלי מה אני צריך לחפש בכרטיס ? מה צריך להיות בו מה הכי כדאי? מה עדיף? השימוש שלי הוא לצפיה בסרטים של בלו ריי, ואני רוצה שהתמונה לא תשחק לי באיטית, כלומר שאני לא אראה את הסרט כל פעם איטי, ושהתמונה תרוץ ולא ותרוץ לאט ותתקע
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בהנחה שמשחקים לא מעניינים אותך, כל כרטיס ATI מסוג HD2600 ומעלה או המובנה על לוח האם בצ'יפסט 780G יעשה את העבודה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
רק סדרת ה HD4XXX (צריך לוודא ע"פ דגמים) תומכים בהוצאת AUDIO מה HDMI ותומכים ב LPCM 7.1.
כמה דברים שכדי לך לדעת מניסיון שלי בקניית כרטיס ati :
א.שים לב שהכרטיס שאתה מזמין מגעיה עם מתאם לHDMI כי במידה ולא, מתאם רגיל שאתה יכול לקנות בנפרד לא מעביר סאונד דרכו.
ב. לא כול רסיבר מצליח לזהות סאונד כשאתה מחבר אותו עם HDMI לכרטיס
ג. לדרייברים של ATI יש נטייה מעצבנת לעשות Underscan של כ15% כבררת מחדל וזה קצת מציק לשנות את זה ל0% כל פעם שאתה משנה רזולוציה במידה והמסך שלך תומך בNR
ד.התמיכה של הכרטיסים של ati וגם של nvida בניגון סרטי HD באה לידי ביטוי רק בכמה תוכנות ספציפיות כך שאל תצפה לשיפור המהירות בwindows media player.
א.שים לב שהכרטיס שאתה מזמין מגעיה עם מתאם לHDMI כי במידה ולא, מתאם רגיל שאתה יכול לקנות בנפרד לא מעביר סאונד דרכו.
ב. לא כול רסיבר מצליח לזהות סאונד כשאתה מחבר אותו עם HDMI לכרטיס
ג. לדרייברים של ATI יש נטייה מעצבנת לעשות Underscan של כ15% כבררת מחדל וזה קצת מציק לשנות את זה ל0% כל פעם שאתה משנה רזולוציה במידה והמסך שלך תומך בNR
ד.התמיכה של הכרטיסים של ati וגם של nvida בניגון סרטי HD באה לידי ביטוי רק בכמה תוכנות ספציפיות כך שאל תצפה לשיפור המהירות בwindows media player.