חדר האזנה ייעודי מתאים לאודיופיל המשפחתי ??
הנושא מכוון בעיקר לאלו החיים עם בנות זוג (או בני זוג..?) וצאצאים בקיצור בעלי משפחה..שיש להם את האפשרות להתארגן על חדר האזנה ייעודי המוקדש כולו למערכת ולמוזיקה.
אני לא מגלה עובדות או תגליות חדשות...כידוע הרוב המוחלט הם אודיופילים ולא אודיופיליות..
במקרה הטוב ההנהלה (יען הזוגה) מקבלת בהבנה את השיגעון שלנו (שלי..) או במילים אחרות הן סובלות בשקט..
יש אפילו מינוחים אודיופילים שנוצרו בעקבות הקונפליקט הזה כמו WAF ...
לכאורה, הפיתרון הפשוט (למי שיכול) שרק יתרונות בצידו..חדר האזנה ייעודי...האומנם ??
יתרונות חדר האזנה ייעודי ברורים ומובנים מאליהם ובכל זאת אמנה אותם מנקודת מבטי:
חדר האזנה, ניתן לתכנן אותו מראש לתפקידו, הן מבחינה עיצובית, הן מבחינה אקוסטית, הן מבחינת מיקום המערכת ולהשיג תוצאה טונאלית אפטימלית ללא אילוצי הנהלה וללא משפטים שמוטחים בפנייך כמו "מה זה הספוגים האלו על הקיר ? ".. "למה הקופסאות האלו צריכות לעמוד באמצע הסלון..תזיז אותן לפינות"......"מה זה הדבר המכוער הזה..הוא לא מתאים לוילונות..זה לא נכנס לסלון שלנו.." "מה פתאום אתה מזיז את הספה לאמצע.."
בחדר האזנה (בהנחה שבמסגרת הטיפול האקוסטי הוא גם מבודד אקוסטית משאר הבית) ניתן להאזין באיזו עוצמה שרוצים ולאיזה סוג מוזיקה שרוצים מבלי להפריע למשפחה שכנים ולחתול המשפחתי..
בחדר האזנה ניתן להיסחף ולפצוח ב "אייר גיטר" מטורף בליווי תנועות ראש סטייל עולמו שלויין מבלי להתקל במבטי תימהון מהולים ברחמים מצד הזוגה..או שניתן לעמוד ולנצח בטירוף על הסימפונית המבצעת את היצירה האהובה עליכם..אפילו אפשר שומו שמיים להפליץ בנחת בקצב של כה אמר זרטוסטרא..(במחשבה שנייה ביצירה הזו אפשר להפליץ גם לא בחדר האזנה כי ממילא לא ישמעו..)
בחדר האזנה הציוד היקר והמדיה האהובה שמורים הרחק מהמזיקים המשפחתיים..שם לא יחליט הצאצא לבדוק את עמידותו של הדום טוויטר ללחיצות הבוהן (דום טוויטר מעוך..אאוץ')...שם לא יהיה הסיכון שהצאצא יבדוק במו ידיו עד כמה חמות באמת המנורות היפות והזוהרות בכתום האלו...שם הצאצא לא יחליט שבא לו לשמוע את הדיסק של יובל המבולבל ויחפש אותו בסיפריית הדיסקים עם הידיים שאכלו לפני שנייה סנדוויץ' עמוס בממרח שוקולד..שם לא יחליט החתול המשפחתי לחדד את ציפורניו על הגריל של הרמקולים..... שם הכלב לא יחליט שהרמקול מזכיר לו את העץ השכונתי ולא ירים עליו רגל כדי לסמן בעלות עליו..
לאור היתרונות חדר האזנה ייעודי = גן עדן אודיופילי
דווקא חלק גדול מהיתרונות של חדר האזנה ייעודי, בעיני כבעל משפחה הם גם החסרונות..
אם יש סיכוי לסחוף את המשפחה אל התחביב חדר האזנה קובר אותו סופית..הניתוק והבידוד שבחדר האזנה הוא גם ניתוק ובידוד מהמשפחה.
במקרה הפרטי שלי אשתי אומנם לא אודיופילית אבל היא בהחלט נהנית מאד מהתחביב שלי ושמיעת מוזיקה באיכות צליל טובה. הטעם של אשתי שונה בחלקו משלי והיא נהנית בעיקר ממוסיקה קלאסית עם דגש על מוסיקה קלאסית ווקאלית היא גם לא תתישב לה בנחת רק כדי להאזין למוזיקה אלא תאזין תוך כדי ביצוע אלף דברים אחרים.
אנחנו גם שומעים (לא מאזינים במיוחד) ביחד את המוזיקה שאהובה על שנינו ג'אז מלודי ווקאלי תוך כדי שיגרת חיי המשפחה וכו'
אפילו אני מוצא את עצמי נהנה מאיכות הצליל של שידורי הטלויזיה הנשמעים דרך המערכת בעת שאני ואשתי צופים יחדיו בסרטים, הופעות וכו'..
לכן, גם אם מבחינת מקום אני יכול להתארגן על חדר האזנה ייעודי אין לי כוונה להגיע לגן העדן האודיופילי הזה כדי בכל זאת לערב כמה שיותר את שאר המשפחה בתחביב..
אני לא מגלה עובדות או תגליות חדשות...כידוע הרוב המוחלט הם אודיופילים ולא אודיופיליות..
במקרה הטוב ההנהלה (יען הזוגה) מקבלת בהבנה את השיגעון שלנו (שלי..) או במילים אחרות הן סובלות בשקט..
יש אפילו מינוחים אודיופילים שנוצרו בעקבות הקונפליקט הזה כמו WAF ...
לכאורה, הפיתרון הפשוט (למי שיכול) שרק יתרונות בצידו..חדר האזנה ייעודי...האומנם ??
יתרונות חדר האזנה ייעודי ברורים ומובנים מאליהם ובכל זאת אמנה אותם מנקודת מבטי:
חדר האזנה, ניתן לתכנן אותו מראש לתפקידו, הן מבחינה עיצובית, הן מבחינה אקוסטית, הן מבחינת מיקום המערכת ולהשיג תוצאה טונאלית אפטימלית ללא אילוצי הנהלה וללא משפטים שמוטחים בפנייך כמו "מה זה הספוגים האלו על הקיר ? ".. "למה הקופסאות האלו צריכות לעמוד באמצע הסלון..תזיז אותן לפינות"......"מה זה הדבר המכוער הזה..הוא לא מתאים לוילונות..זה לא נכנס לסלון שלנו.." "מה פתאום אתה מזיז את הספה לאמצע.."
בחדר האזנה (בהנחה שבמסגרת הטיפול האקוסטי הוא גם מבודד אקוסטית משאר הבית) ניתן להאזין באיזו עוצמה שרוצים ולאיזה סוג מוזיקה שרוצים מבלי להפריע למשפחה שכנים ולחתול המשפחתי..
בחדר האזנה ניתן להיסחף ולפצוח ב "אייר גיטר" מטורף בליווי תנועות ראש סטייל עולמו שלויין מבלי להתקל במבטי תימהון מהולים ברחמים מצד הזוגה..או שניתן לעמוד ולנצח בטירוף על הסימפונית המבצעת את היצירה האהובה עליכם..אפילו אפשר שומו שמיים להפליץ בנחת בקצב של כה אמר זרטוסטרא..(במחשבה שנייה ביצירה הזו אפשר להפליץ גם לא בחדר האזנה כי ממילא לא ישמעו..)
בחדר האזנה הציוד היקר והמדיה האהובה שמורים הרחק מהמזיקים המשפחתיים..שם לא יחליט הצאצא לבדוק את עמידותו של הדום טוויטר ללחיצות הבוהן (דום טוויטר מעוך..אאוץ')...שם לא יהיה הסיכון שהצאצא יבדוק במו ידיו עד כמה חמות באמת המנורות היפות והזוהרות בכתום האלו...שם הצאצא לא יחליט שבא לו לשמוע את הדיסק של יובל המבולבל ויחפש אותו בסיפריית הדיסקים עם הידיים שאכלו לפני שנייה סנדוויץ' עמוס בממרח שוקולד..שם לא יחליט החתול המשפחתי לחדד את ציפורניו על הגריל של הרמקולים..... שם הכלב לא יחליט שהרמקול מזכיר לו את העץ השכונתי ולא ירים עליו רגל כדי לסמן בעלות עליו..
לאור היתרונות חדר האזנה ייעודי = גן עדן אודיופילי
דווקא חלק גדול מהיתרונות של חדר האזנה ייעודי, בעיני כבעל משפחה הם גם החסרונות..
אם יש סיכוי לסחוף את המשפחה אל התחביב חדר האזנה קובר אותו סופית..הניתוק והבידוד שבחדר האזנה הוא גם ניתוק ובידוד מהמשפחה.
במקרה הפרטי שלי אשתי אומנם לא אודיופילית אבל היא בהחלט נהנית מאד מהתחביב שלי ושמיעת מוזיקה באיכות צליל טובה. הטעם של אשתי שונה בחלקו משלי והיא נהנית בעיקר ממוסיקה קלאסית עם דגש על מוסיקה קלאסית ווקאלית היא גם לא תתישב לה בנחת רק כדי להאזין למוזיקה אלא תאזין תוך כדי ביצוע אלף דברים אחרים.
אנחנו גם שומעים (לא מאזינים במיוחד) ביחד את המוזיקה שאהובה על שנינו ג'אז מלודי ווקאלי תוך כדי שיגרת חיי המשפחה וכו'
אפילו אני מוצא את עצמי נהנה מאיכות הצליל של שידורי הטלויזיה הנשמעים דרך המערכת בעת שאני ואשתי צופים יחדיו בסרטים, הופעות וכו'..
לכן, גם אם מבחינת מקום אני יכול להתארגן על חדר האזנה ייעודי אין לי כוונה להגיע לגן העדן האודיופילי הזה כדי בכל זאת לערב כמה שיותר את שאר המשפחה בתחביב..
אני מסכים עם מה שרשמת ואין לי מה להוסיף בעניין, מאחר ונגעת בכל היתרונות והחסרונות של שימוש בחדר יעודי.
אם אני בכל מקרה נדרש להשיב על השאלה אז הייתי אומר שאני מעדיף את החלק של המשפחה על פני התבודדות בחדר יעודי. צריך גם לציין שכיום אנשים נמצאים בעבודה בד"כ בין 8-10 שעות (פחות או יותר). לכן במידה ואינך עובד יחד עם ההנהלה נשאר לך משהו כמו 2-3 שעות לבלות איתה (ועם הילדים כמובן) בימי חול + סופ"ש. אם גם הזמן הזה יוקדש להתבודדות בתחביב אז יש פה בעיה. לפעמים אנחנו (הגברים) שוכחים את "המחיר" להתנהגותנו האדיופילית, ועדיין בוחרים בתחביב במקום הראשון.
אם אני בכל מקרה נדרש להשיב על השאלה אז הייתי אומר שאני מעדיף את החלק של המשפחה על פני התבודדות בחדר יעודי. צריך גם לציין שכיום אנשים נמצאים בעבודה בד"כ בין 8-10 שעות (פחות או יותר). לכן במידה ואינך עובד יחד עם ההנהלה נשאר לך משהו כמו 2-3 שעות לבלות איתה (ועם הילדים כמובן) בימי חול + סופ"ש. אם גם הזמן הזה יוקדש להתבודדות בתחביב אז יש פה בעיה. לפעמים אנחנו (הגברים) שוכחים את "המחיר" להתנהגותנו האדיופילית, ועדיין בוחרים בתחביב במקום הראשון.
כבר חתמתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
אני לא מזמן כתבתי משהו מאוד דומה ... וכשקראתי - אפילו הסתכלתי פעמיים על שם המשתמש, אם זה לא אני !!!
יש לי רק בעיה אחת - החדר שלי יכל להיות הרבה יותר גדול (סלון למשל). אבל יש גבול כמובן !!!
אני חייב לציין עוד עובדה כואבת - עלות החדר (במקרה שלי) מתקרבת לעלות לסכום שאר החדרים
... (יש לי עוד ציוד מוסיקאלי שבחלקו נמכר מחוסר שימוש).
יש לי רק בעיה אחת - החדר שלי יכל להיות הרבה יותר גדול (סלון למשל). אבל יש גבול כמובן !!!
אני חייב לציין עוד עובדה כואבת - עלות החדר (במקרה שלי) מתקרבת לעלות לסכום שאר החדרים
חדר האזנה יעודי מבחינתי הוא מקלט ... אבל לא כזה שאתה מאוד מעוניין להיכנס אליו.
אני דווקא לא מדבר על תהליך שיתוף המשפחה במוסיקה .... את האמת שאני מנסה כל הזמן .
הילדים שלי אכן נחשפים אבל הם עדיין לא בגיל שהם מבקשים \ דורשים .
אני דווקא רוצה להעיד על האגואיסטויות שלי ...
אני רוצה להאזין למוסיקה במקום שאני יכול לפקח על הנעשה בבית , ליראות מי ניכנס מי יוצא , עם מי הילדים משחקים ומה הם עושים .
אני רוצה לשבת בססבה בסלון כי נעים לי יותר , יש אווירה של בית, אווירה חמה .
חדר האזנה ייעודי מאוד מזכיר לי אוזניות ואני לא אוהב את התחושה של התנתקות.
במידה ואני רוצה האזנה קצת יותר מסודרת ומעמיקה הבית כבר מורגל שצריך לספק לי את המרחב והשקט .
בקיצור מבחינתי חדר ייעודי הוא בעייתי , הרבה יותר מבעיה אקוסטית .
אני דווקא לא מדבר על תהליך שיתוף המשפחה במוסיקה .... את האמת שאני מנסה כל הזמן .
הילדים שלי אכן נחשפים אבל הם עדיין לא בגיל שהם מבקשים \ דורשים .
אני דווקא רוצה להעיד על האגואיסטויות שלי ...
אני רוצה להאזין למוסיקה במקום שאני יכול לפקח על הנעשה בבית , ליראות מי ניכנס מי יוצא , עם מי הילדים משחקים ומה הם עושים .
אני רוצה לשבת בססבה בסלון כי נעים לי יותר , יש אווירה של בית, אווירה חמה .
חדר האזנה ייעודי מאוד מזכיר לי אוזניות ואני לא אוהב את התחושה של התנתקות.
במידה ואני רוצה האזנה קצת יותר מסודרת ומעמיקה הבית כבר מורגל שצריך לספק לי את המרחב והשקט .
בקיצור מבחינתי חדר ייעודי הוא בעייתי , הרבה יותר מבעיה אקוסטית .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
שלום,
כניראה שהנושא מאוד סוביקטיבי (כאילו...דה),
אצלי אם ההנהלה תשמע את דיפ פרפל ו/או לד זפלין בסלון גם לא בווליום תהיה בעיה,
רב חיי המשפחה מתרחשים בסלון וקשה לשמוע בנחת מוסיקה שם, לדוגמה: טלויזיה פתוחה, התעסקות במטבח, תנועה של בני המשפחה (חברים, ילדים,מאהבות....סתם....סתם).
אצלי הילדים גדולים ואין צורך לפקח על הנעשה.
בניגוד לאייל אני גורס שלכל דבר יש את הזמן שלו
כמו שאני מקדיש 4-5 פעמים (כל פעם שעה) בשבוע לאימוני כושר עם או בלי זוגתי (כרמלה ) שתחיה
, כך ניתן להקדיש זמן האזנה גם לעצמי לבד וגם לנצל את החדר הזה כמנוף לשיפור הזוגיות כמו: האזנה יחד עם הזוגה למוסיקה שהיא יותר אוהבת עם שתיה טובה ואח"כ הופ לחדר השינה או אולי להישאר כבר שם (קינקי אה...)
הבן הצעיר מטאליסט ושומע את ה STUFF שלו בחדרו, אז גם לי מותר - הכל במינון הנכון ובטעם.
ניתן לנצל את בוקר יום שישי בו זוגתי מלמדת ואני לא עובד.
כמובן שאם אקבור את עצמי שם זה יהיה שווה למצב שאלך מידי יום 3 שעות למכון כושר - בשורה התחתונה זה לא משנה אם אתה בחדר לבד או במקרה שלי במכון או בעבודה כל יום עד מאוחר, כעקרון אתה לא בבית מבחינתה.
אז..........שלא יעבדו עליכם.
כניראה שהנושא מאוד סוביקטיבי (כאילו...דה),
אצלי אם ההנהלה תשמע את דיפ פרפל ו/או לד זפלין בסלון גם לא בווליום תהיה בעיה,
רב חיי המשפחה מתרחשים בסלון וקשה לשמוע בנחת מוסיקה שם, לדוגמה: טלויזיה פתוחה, התעסקות במטבח, תנועה של בני המשפחה (חברים, ילדים,מאהבות....סתם....סתם).
אצלי הילדים גדולים ואין צורך לפקח על הנעשה.
בניגוד לאייל אני גורס שלכל דבר יש את הזמן שלו
כמו שאני מקדיש 4-5 פעמים (כל פעם שעה) בשבוע לאימוני כושר עם או בלי זוגתי (כרמלה ) שתחיה
הבן הצעיר מטאליסט ושומע את ה STUFF שלו בחדרו, אז גם לי מותר - הכל במינון הנכון ובטעם.
ניתן לנצל את בוקר יום שישי בו זוגתי מלמדת ואני לא עובד.
כמובן שאם אקבור את עצמי שם זה יהיה שווה למצב שאלך מידי יום 3 שעות למכון כושר - בשורה התחתונה זה לא משנה אם אתה בחדר לבד או במקרה שלי במכון או בעבודה כל יום עד מאוחר, כעקרון אתה לא בבית מבחינתה.
אז..........שלא יעבדו עליכם.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
ואפשר גם אחרת - אצלי חדר ההאזנה פתוח לסלון כך שמה שאתה שומע בו נשמע היטב בסלון (פסטיגל פנטזיה וכו'). כשאני עורך Session האזנה אל תוך הלילה פשוט סוגרים את הדלת (ממ"ד) ואז שאר הבית לא משתתף בחגיגה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
החלום שלי הוא חדר ייעודי.
זוגתי, עד כמה שיש לך שמיעה מאוד חדה וכושר אבחנה מצויין (כל ציוד שבא אלי לביקורת מקבל חוות דעת גם שלה ולרוב היא קולעת יפה למה שאני חושב) אין לה בעיה גם לשמוע דרך רמקול מונו של הטלויזיה....
הילדים כמובן שנהנים לראות סרטים על המערכת בסלון, אבל שוב, הם לא בשלב שאומרים שאם זה לא על המערכת הטובה הם לא ייראו (נגיד אל מול הטלויזיה הקטנה בחדר שינה) לכן, הייתי בהחלט מסתפק במערכת קטנה יותר וזולה יותר עבור טלויזיה וסדרות בסלון ומערכת סטריאו וק"ב מבוסס מקרן בחדר ייעודי.
זה החלום שרחוק ממני, לצערי, כמו קצה הגלקסיה....
זוגתי, עד כמה שיש לך שמיעה מאוד חדה וכושר אבחנה מצויין (כל ציוד שבא אלי לביקורת מקבל חוות דעת גם שלה ולרוב היא קולעת יפה למה שאני חושב) אין לה בעיה גם לשמוע דרך רמקול מונו של הטלויזיה....
הילדים כמובן שנהנים לראות סרטים על המערכת בסלון, אבל שוב, הם לא בשלב שאומרים שאם זה לא על המערכת הטובה הם לא ייראו (נגיד אל מול הטלויזיה הקטנה בחדר שינה) לכן, הייתי בהחלט מסתפק במערכת קטנה יותר וזולה יותר עבור טלויזיה וסדרות בסלון ומערכת סטריאו וק"ב מבוסס מקרן בחדר ייעודי.
זה החלום שרחוק ממני, לצערי, כמו קצה הגלקסיה....
יאיר,
הראית שאם רוצים מספיק
גם חזיר יקבל תעודת כשרות
מרטין,
הכל זה עניין באיזה STATE OF MIND נמצאים אתה ו/או זוגתך
יש מצבים שגם לך יספיק הרמקול של הטלויזיה ויש מצבים שזוגתך שתחיה תקח אותך או תכנס לחדר לבד בכדי להתענג על רצועה כזו או אחרת
הראית שאם רוצים מספיק
גם חזיר יקבל תעודת כשרות
מרטין,
הכל זה עניין באיזה STATE OF MIND נמצאים אתה ו/או זוגתך
יש מצבים שגם לך יספיק הרמקול של הטלויזיה ויש מצבים שזוגתך שתחיה תקח אותך או תכנס לחדר לבד בכדי להתענג על רצועה כזו או אחרת
- valer_valer
- חבר ותיק

נסחפת ....most כתב:יש מצבים שגם לך יספיק הרמקול של הטלויזיה ויש מצבים שזוגתך שתחיה תקח אותך או תכנס לחדר לבד בכדי להתענג על רצועה כזו או אחרת...
לי אין חדר יעודי ולא פעם אני מתחיל לרחף ולחשוב שאולי יום אחד אדאג לחדר יעודי אבל אני תמיד חוזר למה שKOOK ושאר החברה כתבו שיש יתרונות וחסרונות ולבסוף מבסוט ממה שיש .
כשהייתי ילד נחספתי למוסיקה שהורי השמיעו ואני בטוח שגם ילדיי (שכבר מתחילים להראות סימני התעניינות) סופגים מהמוסיקה שאני משמיע.
אני מניח שילדי סופגים גם את התכונה (שאחרים אומרים עליי ושהיום לא נורמאלית) לעזוב הכל ופשוט להקשיב בדיוק כמו שהיינו עושים כשהיינו בני טיפש עשרה.
חוץ מזה, זה מוסיף עוד עיניין לזוגיות חוץ מהטיפול בילדים וכו'. אז מה אם טיפה מתווכחים עם האישה על סיגנונות איכויות וביצועים עיצוב ומקום של המערכת והמוסיקה,

מידיי פעם אישתי למרבה הפלה עוזבת הכל ומצטרפת לשמיעה. אין יותר כיף מזה. אוליי דווקא כן
למה ל *
#%! נאלצתי לכתוב את כל הנ"ל פעמיים כל פעם נמחקת לי שורה. גם לכם יש באג כזה?
כשהייתי ילד נחספתי למוסיקה שהורי השמיעו ואני בטוח שגם ילדיי (שכבר מתחילים להראות סימני התעניינות) סופגים מהמוסיקה שאני משמיע.
אני מניח שילדי סופגים גם את התכונה (שאחרים אומרים עליי ושהיום לא נורמאלית) לעזוב הכל ופשוט להקשיב בדיוק כמו שהיינו עושים כשהיינו בני טיפש עשרה.
חוץ מזה, זה מוסיף עוד עיניין לזוגיות חוץ מהטיפול בילדים וכו'. אז מה אם טיפה מתווכחים עם האישה על סיגנונות איכויות וביצועים עיצוב ומקום של המערכת והמוסיקה,
מידיי פעם אישתי למרבה הפלה עוזבת הכל ומצטרפת לשמיעה. אין יותר כיף מזה. אוליי דווקא כן
למה ל *
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
גם לי יש חלום לחדר האזנה=הכוונה חלום בלהות=בשביל שיעזבו אותי בשקט אני צריך פורט נוקס
עם אלי האנה ליד השער
הסיבה ההפוכה שאני לא משתדל לחדר כזה היא שאני אוהב להציץ על/לאשתי כמה שיותר
עם אלי האנה ליד השער
הסיבה ההפוכה שאני לא משתדל לחדר כזה היא שאני אוהב להציץ על/לאשתי כמה שיותר
אמן מייסר
חדר האזנה ייעודי הוא יתרון מוחלט ולו בשל העובדה שבסלון ביתי ניצול יכולות המערכת נמוך מאוד (בהשוואה לחדר ייעודי). ישנו ריהוט, חלונות רבים, אביזרים ועוד שמפריעים.
לגבי המשפחה, כמובן שכל דבר צריך את המינון שלו ולהיות בחדר מס' פעמים בשבוע כל פעם לשעה זה כמו חוג
, בנוסף כל אחד צריך לפעמים את הפינה שלו.
את החדר אפשר לייעד גם לקולנוע ואז זה חדר שמשמש גם את כל המשפחה.
לגבי המשפחה, כמובן שכל דבר צריך את המינון שלו ולהיות בחדר מס' פעמים בשבוע כל פעם לשעה זה כמו חוג
את החדר אפשר לייעד גם לקולנוע ואז זה חדר שמשמש גם את כל המשפחה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לאיזה גודל של בית מתאים חדר יעודי עבור משפחה ישראלית ממוצעת של 4-5 נפשות?
- valer_valer
- חבר ותיק

זה היה בנוגע לאישה ...most כתב:valer_valer
כוונתי שלעיתים מגיעים מהעבודה עם הלשון בחוץ
מתיישבים ליד הטלויזיה או שמשהו מתנגן באחד הערוצים ומרוב תשישות גם זה מספיק באותו זמן.
לגבי האשה,
טוב תלוי של מי האשה
מה לא...
כתבת ש"יש מצבים שזוגתך שתחיה תקח אותך או תכנס לחדר לבד בכדי להתענג על רצועה כזו או אחרת" - אז עד המילה להתענג (אפילו כולל) אני מסכים. מעבר לזה - בשבילי זה תסריט דימיני. אבל אם אצלך גם האישה (ואולי גם ילדים) בעניין - זה רק מוסיף ... אני מפרגן !!!
- valer_valer
- חבר ותיק

חדר 2x2.5 ומעלה תמיד אפשר לאלתר גם לאלה שיש להם דירה לא גדולה.michael123 כתב:לאיזה גודל של בית מתאים חדר יעודי עבור משפחה ישראלית ממוצעת של 4-5 נפשות?...
(או שלא הבנתי אותך
אתה יודע,
פעם הייתי במופע של קושניר שנקרא "להציל את איש המערות" ובין כל מה שנאמר נאמר כי האשה כי יצור משתף.
מנסיוני למדתי שזה מאוד נכון.
אז אולי היא לא תכנס לבדה לחדר הייעודי, אבל עם בן זוגה הרבה יותר סביר - עם זה אני מסכים בהחלט
פעם הייתי במופע של קושניר שנקרא "להציל את איש המערות" ובין כל מה שנאמר נאמר כי האשה כי יצור משתף.
מנסיוני למדתי שזה מאוד נכון.
אז אולי היא לא תכנס לבדה לחדר הייעודי, אבל עם בן זוגה הרבה יותר סביר - עם זה אני מסכים בהחלט