TVIX-6500
שלום לכולם
אחרי שהכל עובד אצלי עם הסטרימר הזה ...כולל שיתופם וכו' נשארה לי בעיה קטנה .
כשאני מדפדף בספריות של מחשבים משותפים לסטרימר , ספריות שכתובות בעברית אני רואה סימני שאלה במקום ...אני מניח שאני צריך לשחק עם הפונטים של הסטרימר ..אבל מישהו יודע הכיצד ?
אגב כתוביות בסרטים עובדים ללא שום בעיה...
אבי
אחרי שהכל עובד אצלי עם הסטרימר הזה ...כולל שיתופם וכו' נשארה לי בעיה קטנה .
כשאני מדפדף בספריות של מחשבים משותפים לסטרימר , ספריות שכתובות בעברית אני רואה סימני שאלה במקום ...אני מניח שאני צריך לשחק עם הפונטים של הסטרימר ..אבל מישהו יודע הכיצד ?
אגב כתוביות בסרטים עובדים ללא שום בעיה...
אבי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אין פתרון כיום לדפדוף בספריות בעברית כרגע.
פנינו אליהם והם ככל הנראה יוסיפו את זה בשלב כלשהו, אבל כרגע יש להם תוכנית עבודה מאוד מגובשת שהם צריכים לסיים קודם.
פנינו אליהם והם ככל הנראה יוסיפו את זה בשלב כלשהו, אבל כרגע יש להם תוכנית עבודה מאוד מגובשת שהם צריכים לסיים קודם.
הדבר היחיד שאני חושב עליו שיכול אולי לעבוד זה לשנות שפת ברירת המחדל (כולל code page) לאנגלית PAL, עפ"י הלינק הבא:
http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5100S ... 5&SCATID=8
אני לא משוכנע שזה יעבוד, כי במקרה שלי כאשר היתה בעיה, היא היתה קיימת גם בכתוביות, אבל נראה לי ששווה לנסות.
http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5100S ... 5&SCATID=8
אני לא משוכנע שזה יעבוד, כי במקרה שלי כאשר היתה בעיה, היא היתה קיימת גם בכתוביות, אבל נראה לי ששווה לנסות.
הי,
כעיקרון לסימני השאלה יש פיתרון, משתמשים בפונט מסוים, זה עדיין לא הופך את הכיתוב.
במידה ויש דיסק קשיח פנימי, הפעלת הפונט פעם אחת מספיקה, במידה ואין יש להפעיל אותו בכל הפעלה של המכשיר.
לא הצלחתי לצרף פונט, איזה סיומת כן מורשה??
לי יש בעיה אחרת:
אני משתמש בפונט ורואה עברית בכתוביות, אני גם יכול לראות ספריות וקבצים בעברית הפוכה ברשת וב USB אבל בדיסק הפנימי אני פשוט לא רואה אותם.
גם כשאני ניגש לדיסק מהמחשב אני לא רואה, אני צריך לחבר את הדיסק למחשב ישירות (לא דרך TVIX) כדי לראות את הקבצים.
יש עוד מישהו עם בעיה דומה? והאם יש פיתרון? (משתמש בגרסא 1.2.52)
תודה
כעיקרון לסימני השאלה יש פיתרון, משתמשים בפונט מסוים, זה עדיין לא הופך את הכיתוב.
במידה ויש דיסק קשיח פנימי, הפעלת הפונט פעם אחת מספיקה, במידה ואין יש להפעיל אותו בכל הפעלה של המכשיר.
לא הצלחתי לצרף פונט, איזה סיומת כן מורשה??
לי יש בעיה אחרת:
אני משתמש בפונט ורואה עברית בכתוביות, אני גם יכול לראות ספריות וקבצים בעברית הפוכה ברשת וב USB אבל בדיסק הפנימי אני פשוט לא רואה אותם.
גם כשאני ניגש לדיסק מהמחשב אני לא רואה, אני צריך לחבר את הדיסק למחשב ישירות (לא דרך TVIX) כדי לראות את הקבצים.
יש עוד מישהו עם בעיה דומה? והאם יש פיתרון? (משתמש בגרסא 1.2.52)
תודה
- moshe_mallal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שמות קבצים בעברית
יש לי Tvix 6500A - העברתי את כל התכנים מהמחשב ל דיסק במכשיר, אולם כל התכנים בעברית לא מופיעים לי (הם קיימים בדיסק רק אני לא רואה אותם שהמכשיר מחובר).
למישהו יש רעיון?
תודה,
משה.
למישהו יש רעיון?
תודה,
משה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78905
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- moshe_mallal
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז פשוט לעשות עבודה שחורה ולכתוב את הכל באנגלית?
(עם הסרטים מילא... אבל השירים אוי השירים....)
(עם הסרטים מילא... אבל השירים אוי השירים....)