מחפש LCD או פלזמה למרחק צפייה של 4.3 מטר התקציב 20K
שלום רב!
אני מחפש לסלון שלי שמרחק הצפייה מהכורסה הרחוקה שנמצאת מול המקלט הוא 4.3 מטר התקציב שהחלטתי להשקיע זה עד 20,000 והגודל שנכנס למסגרת התקציב הזה הוא 52" הבנתי שכמה שיותר גדול זה כמובן יותר טוב אבל השאלה אם למרחק הזה הגודל הזה יספיק או שזה נחשב פחות ממה שצריך?
יש כמה דגמים שראיתי מטלויזיות הLCD שנמכרות:
LG 52LB9R
TOSHIBA 52Z3500
SONY KDL52V4000
Philips 52PFL7762D
אלה פחות או יותר טלויזיות הLCD שנמצאות בטווח התקציב, כל השאר אלה טלויזיות פלזמה, הבנתי שהכי כדאי זה לשים לב על הצגים של פנסוניק.
כמובן השימוש יהיה בעיקר צפייה רגילה ומיעוט סרטים וכ"ו משהו ביחס של 70% ל 30% לצפייה הרגילה בשדורים של הוט.
אשמח לשמוע את עצתכם!
תודה רבה!
אני מחפש לסלון שלי שמרחק הצפייה מהכורסה הרחוקה שנמצאת מול המקלט הוא 4.3 מטר התקציב שהחלטתי להשקיע זה עד 20,000 והגודל שנכנס למסגרת התקציב הזה הוא 52" הבנתי שכמה שיותר גדול זה כמובן יותר טוב אבל השאלה אם למרחק הזה הגודל הזה יספיק או שזה נחשב פחות ממה שצריך?
יש כמה דגמים שראיתי מטלויזיות הLCD שנמכרות:
LG 52LB9R
TOSHIBA 52Z3500
SONY KDL52V4000
Philips 52PFL7762D
אלה פחות או יותר טלויזיות הLCD שנמצאות בטווח התקציב, כל השאר אלה טלויזיות פלזמה, הבנתי שהכי כדאי זה לשים לב על הצגים של פנסוניק.
כמובן השימוש יהיה בעיקר צפייה רגילה ומיעוט סרטים וכ"ו משהו ביחס של 70% ל 30% לצפייה הרגילה בשדורים של הוט.
אשמח לשמוע את עצתכם!
תודה רבה!
להעדיף פלזמה מאשר LCD?
והפלזמות האמורות הן תומכות בFHD?
והאם אתם ממליצים לי על 50" סימן שזה יספיק למרחק הצפייה הנתון או שזה עקב מגבלת התקציב?
תודה רבה על התגובות המהירות!!!
והאם אתם ממליצים לי על 50" סימן שזה יספיק למרחק הצפייה הנתון או שזה עקב מגבלת התקציב?
תודה רבה על התגובות המהירות!!!
Re: מה בדבר הדגמים הדגמים שציינתי בהודעתי הראשונה? אף אחד מה
פלזמה תתן תמונה טובה יותר מכל ה LCD שציינת.אין לך צורך ב FHD מהמרחק הזה ולתכנים שציינת.תבדוק את הדור הקודם של פיוניר או את הפנסוניק PV80 בגודל 50" שישאר לך ממנה הרבה עודף.samcom כתב:לא ראוי?
תודה....