קניית טלוויזיה חדשה - צריך המלצה בשביל שכן..
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתה טועה ומטעהronn כתב:דיי איינשטין לא נימאס מהמנטרה?איינשטיין כתב:מה התקציב שלו ומרחק הצפיה שלו?...
התשובות פשוטות עד 3.5 מ' 42PV80
מעל 3.5 מ' 50PV80
התשובה הזו תופסת ל 99.9% מבקשות היעוץ כאן, פשוט תעשה העתק הדבק...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ronn כתב:התשובות פשוטות עד 3.5 מ' 42PV80איינשטיין כתב:מה התקציב שלו ומרחק הצפיה שלו?...
מעל 3.5 מ' 50PV80
התשובה הזו תופסת ל 99.9% מבקשות היעוץ כאן, פשוט תעשה העתק הדבק...
תלוי בתקופה בפורום כן...
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
הוא לא מחפש משהו FHD אלא HDR.
הרבה כניסות ויציאות מה שצריך ומה שמשתמשים בד"כ (מחשב,SCART,HDMI,DVI).
טווח צפייה 3.80.
42".
אה וכמובן זווית צפייה טובה כאילו שמכל זווית רואים טוב את הטלוויזיה ולא רואים שחור (נקרא 178 מעלות אני חושב...).
תודה על התגובות מלמעלה ומקווה שתגיבו לי גם על זה, תודה.
הרבה כניסות ויציאות מה שצריך ומה שמשתמשים בד"כ (מחשב,SCART,HDMI,DVI).
טווח צפייה 3.80.
42".
אה וכמובן זווית צפייה טובה כאילו שמכל זווית רואים טוב את הטלוויזיה ולא רואים שחור (נקרא 178 מעלות אני חושב...).
תודה על התגובות מלמעלה ומקווה שתגיבו לי גם על זה, תודה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

הוא צודק שאין צורך ב-FHD ממרחק צפייה כזה.
PV80 לא מתאימה לו כי אין לה SCART. כתבת שהוא מחפש מסך ברמה "די גבוהה". לא ציינת תקציב. אם אין בעיה, שיבדוק דגמים של פיוניר מהדור הקודם (יש HDR). להם יש גם SCART.
PV80 לא מתאימה לו כי אין לה SCART. כתבת שהוא מחפש מסך ברמה "די גבוהה". לא ציינת תקציב. אם אין בעיה, שיבדוק דגמים של פיוניר מהדור הקודם (יש HDR). להם יש גם SCART.
לא פוסלים מסך בגלל חיבור...איינשטיין כתב:הוא צודק שאין צורך ב-FHD ממרחק צפייה כזה.
PV80 לא מתאימה לו כי אין לה SCART. כתבת שהוא מחפש מסך ברמה "די גבוהה". לא ציינת תקציב. אם אין בעיה, שיבדוק דגמים של פיוניר מהדור הקודם (יש HDR). להם יש גם SCART....
מה גם שמעטים מאוד המסכים בארץ עם כניסות SCART, למעשה רק SONY,SHARP , פיוניר בחלק מהדגמים וטושיבה רק יבוא של י.שלום.
קיצר הוא אמר את האמת, תלוי בתקופה של הפורום, היתה תקופה של Q91 ועכשיו זה התחלף ל PV80.
נ.ב
ההמלצות משתנות רק במקרה אחד-שימוש עיקרי במסך כמסך מחשב (גלישה וטקסטים), הבחור לא ציין ולכן המלצת הפורום תמיד תהיה PV80, לא שאני נגד, זה אחלה מסך, אבל חבל ללכת סחור סחור, הוא לא ציין שהוא צריך את המסך כמסך מחשב אז ישר PV80.
לגיא11 זה מעליי:
יש לי LCD סמסונג 40" עם זווית 178 רואים מכמעט זווית 0 את התמונה, אז איך אתה אומר של LCD אין זווית טובה?
אני רואה תכני HD וגם SD בצורה מצויינת עם LCD.
ולאיינשטיין, עוד שאלה אליך :
אם בפלזמה PV80 הזאת אין יציאת סקארט, והוא לא מתכוון להשתמש בממיר YES HD,
אז בעצם זה חובה לחבר עם קומפוזיט, לא?
ככה שלפי דעתי זה בעצם הורס את כל הטלוויזיה זה שאין שם SCART..
עריכה:
רון, קודם כל תודה. דבר שני..המסך לא אמור לשמש בכלל כמסך מחשב אלא במקרים נדירים ואם בכלל לצפייה בתכני HD עם כבלים מהמחשב לטלוויזיה.
ושוב כמו שאמרתי למעלה הוא לא מתכוון להוציא על YES HD את הבזבוז כסף המיותר הזה.
ככה שאם אתה אומר PV80, בלי סקארט, אלא חיבור קומפוזיט, אתה בעצם אומר להתפשר למרות שהטלוויזיה עולה 7.6 וזה נראה לי די הזוי..
אני לא פוסל את הדעה שלך, אלא רק אם תוכל לפרט לי יותר אם החיבור קומפוזיט יפגע בצורה משמעותית באיכות, ולא לעומת סקארט אלא בכללי.
יש לי LCD סמסונג 40" עם זווית 178 רואים מכמעט זווית 0 את התמונה, אז איך אתה אומר של LCD אין זווית טובה?
אני רואה תכני HD וגם SD בצורה מצויינת עם LCD.
ולאיינשטיין, עוד שאלה אליך :
אם בפלזמה PV80 הזאת אין יציאת סקארט, והוא לא מתכוון להשתמש בממיר YES HD,
אז בעצם זה חובה לחבר עם קומפוזיט, לא?
ככה שלפי דעתי זה בעצם הורס את כל הטלוויזיה זה שאין שם SCART..
עריכה:
רון, קודם כל תודה. דבר שני..המסך לא אמור לשמש בכלל כמסך מחשב אלא במקרים נדירים ואם בכלל לצפייה בתכני HD עם כבלים מהמחשב לטלוויזיה.
ושוב כמו שאמרתי למעלה הוא לא מתכוון להוציא על YES HD את הבזבוז כסף המיותר הזה.
ככה שאם אתה אומר PV80, בלי סקארט, אלא חיבור קומפוזיט, אתה בעצם אומר להתפשר למרות שהטלוויזיה עולה 7.6 וזה נראה לי די הזוי..
אני לא פוסל את הדעה שלך, אלא רק אם תוכל לפרט לי יותר אם החיבור קומפוזיט יפגע בצורה משמעותית באיכות, ולא לעומת סקארט אלא בכללי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

יוסי, אתה קצת מבלבל
בפנסוניק אין כניסת SCART (לא אמורה להיות יציאת SCART בכלל). SCART הוא רק מחבר. דרך SCART ניתן להעביר צורות שידור שונות.
הממירים של YES/HOT יודעים להעביר דרך ה-SCART אות RGB, קומפוזיט ויש דגמים שגם SVIDEO.
אם לא מחברים ממיר HD (אותו מחברים ב-HDMI), אז אכן מחברים מיציאת ה-SCART שבממיר אל הטלוויזיה.
האופציה של חיבור קומפוזיט (בין אם בחיבור ישיר מיציאת קומפוזיט בממיר ובין אם הוצאת קומפוזיט דרך ה-SCART) היא צורת החיבור הנחותה ביותר. אם למסך אין כניסת SCART שיכולה לקבל RGB, החיבור הבא בעדיפותו הוא להתחבר לקומפוננט במסך דרך טרנסקודר. החיבור הבא באיכותו הוא SVIDEO (כלומר הוצאת SVIDEO דרך ה-SCART וחיבור לכניסת SVIDEO במסך).
בכל מקרה ממש ממש לא מומלץ לחבר קומפוזיט.
בפנסוניק אין כניסת SCART (לא אמורה להיות יציאת SCART בכלל). SCART הוא רק מחבר. דרך SCART ניתן להעביר צורות שידור שונות.
הממירים של YES/HOT יודעים להעביר דרך ה-SCART אות RGB, קומפוזיט ויש דגמים שגם SVIDEO.
אם לא מחברים ממיר HD (אותו מחברים ב-HDMI), אז אכן מחברים מיציאת ה-SCART שבממיר אל הטלוויזיה.
האופציה של חיבור קומפוזיט (בין אם בחיבור ישיר מיציאת קומפוזיט בממיר ובין אם הוצאת קומפוזיט דרך ה-SCART) היא צורת החיבור הנחותה ביותר. אם למסך אין כניסת SCART שיכולה לקבל RGB, החיבור הבא בעדיפותו הוא להתחבר לקומפוננט במסך דרך טרנסקודר. החיבור הבא באיכותו הוא SVIDEO (כלומר הוצאת SVIDEO דרך ה-SCART וחיבור לכניסת SVIDEO במסך).
בכל מקרה ממש ממש לא מומלץ לחבר קומפוזיט.
הוא מחבר ב S VIDEO, האיכות כמעט וזהה לחיבור הסקארט.Yossi92 כתב:וואה וואה הסתבכתי לגמרי..
טוב שמע אחי השאלה האולטימטיבית:
אם הוא קונה PV80..באיזה חיבור הוא יכול להשתמש עם ממיר יס רגיל ??
רק קומפוזיט? ואם כן אז אם אתה יכול תמליץ לי בבקשה על טלוויזיה אחרת. תודה....
לא תיקלתי בשום מסך LCD שלא מאבד מהצבעים ובמיוחד מהשחורים ברגע שצופים קצת בזווית,גם לא בסמסונג.לא אמרתי שלא רואים כלום ברגע שצופים מהצד.אין לך מה להשוות את זה לפלזמה בכלל.
ולשאלתך לאיינשיין,הוא יכול לחבר באס וידיאו אם הממיר שלו תומך בזה.
ולשאלתך לאיינשיין,הוא יכול לחבר באס וידיאו אם הממיר שלו תומך בזה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

guy11 כתב:לא תיקלתי בשום מסך LCD שלא מאבד מהצבעים ובמיוחד מהשחורים ברגע שצופים קצת בזווית,גם לא בסמסונג.לא אמרתי שלא רואים כלום ברגע שצופים מהצד.אין לך מה להשוות את זה לפלזמה בכלל.
ולשאלתך לאיינשיין,הוא יכול לחבר באס וידיאו אם הממיר שלו תומך בזה....