פעם הייתה תמונה של בובליל בתחילת הכתבה על רוק בנד.
האמת היא שמה שיותר מציק לי היא שתיארו את הכתבה על left4dead כביקורת, למרות שזה בעצם preview. נקווה שיתקנו בקרוב.
כמו שאמרתי, זאת לא ביקורת. אם הייתי משחק בו, הייתי כותב ביקורת. בעצם, אולי לא, כי אין לי אקסבוקס, ועל המחשב שלי הוא לא יראה הכי טוב שהוא יכול להיראות. אבל לא, לא שיחקתי בו.
לא קשור - גם ב PREVIEW ייתכן ששיחקת במשחק (ב BIT-TECH למשל כל הזמן משחררים PREVIEW אחרי שהם שיחקו במשחק ולפני שהוא יצא רישמית - הם מקבלים עותק לפני השיחרור הרישמי ואישור לשחרר מעין קדימון ולא סקירה מלאה).
ל VALVE יש פינה חמה אצלי בלב, למרות ההחלטה הביזיונית שלהן לא לפתח ל PS3 ולכן זה אחד המשחקים שאני כן מצפה להם. ח"ח על הקדימונים
שמע, לא ניסיתי את הקופסא הכתומה ב PS3 (עדיין, אין לי ספק שאני אקנה אותה מתישהו), אבל שמעתי שמבחינה טכנית, היא ממש מחפירה, עם קרטועים ו frame rate נמוך. כנראה שהם החליטו לחסוך מעצמם את הבלאגן, ופשוט הציעו למי שירצה לעשות פורט.
קניתי את הקופסא הכתומה למחשב , ככה שאני בטח לא אקנה אותה שוב ל PS3, אבל אתה צודק בהחלט, הם החליטו לא לעשות פורט ל PS3 בעצמם ונתנו לחברה אחרת (EA אם אני זוכר נכון) להוציא את הפורט ואכן נעשתה שם עבודה גרועה. לאחרונה המפתחים ב VALVE התחילו לדבר על פיתוח ל PS3 בנימה קצת שונה, מה שוביל אותי לתקווה שאולי את המשחק הזה הם כן ישחררו ל PS3 בסופו של דבר.