לא מצליח להוציא שמע דיגיטלי בויסטה
יש לי כרטיס קול ישן עם יציאה אופטית מסוג
apache cyber sound
הצלחתי למצא לו דרייבר כך שיעבוד בויסטה אבל לא מצאתי שום דבר לגרום ליציאה האופטית לעבוד, אני משתמש ב vmc אחרת הייתי מוותר על ויסטה מזמן אבל זה כבר לשירשור אחר.
אני לא רואה בכלל באפשרויות של הכרטיס קול הזה את האופציה ליציאת spdif וכמובן פיזית כשאני מקרב את האצבע שלי ליציאה של הכרטיס אין שום אור כמו שיש בד"כ ביציאה פעילה.
מישהו אולי מכיר את התופעה?
apache cyber sound
הצלחתי למצא לו דרייבר כך שיעבוד בויסטה אבל לא מצאתי שום דבר לגרום ליציאה האופטית לעבוד, אני משתמש ב vmc אחרת הייתי מוותר על ויסטה מזמן אבל זה כבר לשירשור אחר.
אני לא רואה בכלל באפשרויות של הכרטיס קול הזה את האופציה ליציאת spdif וכמובן פיזית כשאני מקרב את האצבע שלי ליציאה של הכרטיס אין שום אור כמו שיש בד"כ ביציאה פעילה.
מישהו אולי מכיר את התופעה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לך בכלל התקן שמע זמין בשם "יציאה דיגיטלית" בין כל התקני השמע שאתה רואה כשאתה עושה קליק ימני על צלמית האודיו במגש המשימות?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לי נראה אם כך שהדרייברים שהורדת לא מתאימים לכרטיס. בנוגע לאודיו דיגיטלי ב vista, תמתין כמה ימים יכול להיות שיתפרסם כאן בסוף החודש מאמר שכתבתי וייתכן והוא יעזור לך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אוקיי יש לי כרטיס נוסף דיי ישן של creative מסתבר שהחברה שידרגה את כל מערך הדרייברים שלה ומצאתי דרייברים מתאימים לויסטה, ואוו יש דולבי ואני מאושר.
יש כאן כבר איזה שירשור ישן שלי שאני מביע את כל התיסכול שלי על הכרטיס הזה.
יש כאן כבר איזה שירשור ישן שלי שאני מביע את כל התיסכול שלי על הכרטיס הזה.