עוצמת קול
היי לכולם
אני אתחיל ואומר שאני לא אודיופיל, רוב הדברים שמערכת הקול משמשת אותי הם סרטים ומשחקי טלויזיה.
לאחרונה החלפתי את המגבר הישן שלי מדגם 7050 של קנווד ב DENON 1905 ,
הרמקולים הקדמיים שלי והסנטר הם מדפיים של JBL והאחוריים הם PEERLESS פשוטים
ללא סאב
בקנווד הייתי שומע את הסאונד חזק וברור יותר ולעולם לא הייתי מגביר יותר מ -25 ואז הייתי מפוצץ את החדר
עכשיו עם הרסיבר החדש אני יכול להרים אותו עד למקסימום ועדיין זה לא מגיע לעוצמה שהייתה לי עם הרסיבר הקודם
האם הוא פחות טוב האם הרמקולים שלי לא מתאימים למגבר ??
אנא עזרתכם
אני אתחיל ואומר שאני לא אודיופיל, רוב הדברים שמערכת הקול משמשת אותי הם סרטים ומשחקי טלויזיה.
לאחרונה החלפתי את המגבר הישן שלי מדגם 7050 של קנווד ב DENON 1905 ,
הרמקולים הקדמיים שלי והסנטר הם מדפיים של JBL והאחוריים הם PEERLESS פשוטים
ללא סאב
בקנווד הייתי שומע את הסאונד חזק וברור יותר ולעולם לא הייתי מגביר יותר מ -25 ואז הייתי מפוצץ את החדר
עכשיו עם הרסיבר החדש אני יכול להרים אותו עד למקסימום ועדיין זה לא מגיע לעוצמה שהייתה לי עם הרסיבר הקודם
האם הוא פחות טוב האם הרמקולים שלי לא מתאימים למגבר ??
אנא עזרתכם
היי,
קודם כל תתחדש ותהיה רגוע ובטוח שהמגבר( רסיבר ) החדש שרכשת, הו ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהיה לך קודם.
לגבי עוצמת הקול, האם שמת לב שרמת הקול מתחילה במינוס? המקסימום הוא בסביבות +12. עם עוצמה כזאת ועוד ב-DENON אתה יכול להעיף את התיקרה
כרגע זה לא קשור לסוג הרמקולים שיש לך. אני הייתי ממליץ לך לעיין בחוברת של הרסיבר, לוודא שכל ההגדרות הן נכונות, כי יש הרבה כאלה.
בתור התחלה, תבדוק אם רמת עוצמת הקול היא שווה בכל הרמקולים (TEST TONE), יתכן שהיא במינוס כרגע.
קודם כל תתחדש ותהיה רגוע ובטוח שהמגבר( רסיבר ) החדש שרכשת, הו ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהיה לך קודם.
לגבי עוצמת הקול, האם שמת לב שרמת הקול מתחילה במינוס? המקסימום הוא בסביבות +12. עם עוצמה כזאת ועוד ב-DENON אתה יכול להעיף את התיקרה
כרגע זה לא קשור לסוג הרמקולים שיש לך. אני הייתי ממליץ לך לעיין בחוברת של הרסיבר, לוודא שכל ההגדרות הן נכונות, כי יש הרבה כאלה.
בתור התחלה, תבדוק אם רמת עוצמת הקול היא שווה בכל הרמקולים (TEST TONE), יתכן שהיא במינוס כרגע.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
הכלל הוא כזה:
אתה צריך לשמוע עוצמה שווה מכל הרמקולים, בנקודה בה אתה יושב.
אני לא בטוח, אבל האם לדגם הזה של ה-DENON יש יכולת RC? ז"א כיול המערכת בצורה אוטומטית? אם כן אז תן לו לבצע את זה, אם לא תעשה את זה באופן ידני.
אתה צריך לשמוע עוצמה שווה מכל הרמקולים, בנקודה בה אתה יושב.
אני לא בטוח, אבל האם לדגם הזה של ה-DENON יש יכולת RC? ז"א כיול המערכת בצורה אוטומטית? אם כן אז תן לו לבצע את זה, אם לא תעשה את זה באופן ידני.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בדקתי את העניין עם ה TEST TONE של הרמקולים ואכן העצמה חזקה מספיק
הבעיה תומצתה לניגון סרטים ב PIONEER 370 שמחובר כם כבר קואקסלי למגבר
במצב הזה אני צריך להגביר ממש הרבה בשביל לשמוע חזק
כמו כן שמועם הרבה יותר חזק DTS ופרולוגי'ק לסוגיו מאשר DOLBY DIGITAL
מעניין למה
הבעיה תומצתה לניגון סרטים ב PIONEER 370 שמחובר כם כבר קואקסלי למגבר
במצב הזה אני צריך להגביר ממש הרבה בשביל לשמוע חזק
כמו כן שמועם הרבה יותר חזק DTS ופרולוגי'ק לסוגיו מאשר DOLBY DIGITAL
מעניין למה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
yuli כתב:הבעיה שלך היא שהקנווד פשוט הרבה יותר חזק מהדנון
ה 7050 מוציא 115w RMS ב 8 אום ( 20HZ עד 20Khz ) בסטראו.
ה 1905 מוציא 110w ב 6 אום בסטראו ( וגם את זה לא ב RMS )
לא יעזור כלום ....
כמו שמרטין כתב - לא קשור.
טעות נפוצה היא להניח שמגבר חזק יותר מגביר יותר ממגבר חלש.
זה פשוט לא נכון.
הגברה סטנדרטית של מגבר כוח היא 26DB או 23DB, בלי קשר להספק המקסימלי שלו.
ההבדל בין מגבר חלש לחזק הוא שאם נגביר לאט לאט את העוצמה בכניסת המגבר, המגבר החלש יכנס מוקדם יותר לעיוותים\רוויה.
לכן סביר להניח שההבדל בעוצמות נובע משוני ברמת ההנחתה בין המגברים.