חיבור פופקורן 110 ל טלויזיה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

לקח זמן להבין איך פותחים קריאה שם והנה מה שקורה איתי:

Did you try different HDMI cable? Are you able to verify with other HDMI TV? This might be due to HDMI driver compatibility issue with your TV.

I received few days ago the "Popcorn-110" I attached it to my 37" LG T.V and since then I have many problems in using it. 1. As I connect it in a HDMI condition I am getting a No Signal announcement in my T.V. 2. The "Popcorn-110" succeeds working just when I set the resolution to "Component" condition. As I transfer into different resolution in HDMI I've been "throwing away" and get another No signal announcement. As I connect it to "Component" condition it works. 3. When I operate in HDMI I don't succeed to operate ISO and DVD files and been "thrown away." 4. When I succeed to see a movie there is a appearance of stuttering in the middle of the movie. Sincerely David David

למה הם מתכוונים בקשר לדריברים של הHDMI? ומה אני אמור לעשות עוד? האם המכשיר יהפוך למחזיק דלתות??

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

ראיתי שמדברים כאן באחד התקלות על ג'אמפר

שליחה #22 

ולי משום מה אין חיה כזו יכול להיות שזו הסיבה לתקלות שלי?

magic1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

שליחה #23 

תגיד , לי לקח קצת זמן להבין שלא לוחצים על TV-MODE ומספר בייחד
אלה קודם TV-MODE עוזבים , ורק אז על המספר.
יכול להיות שאתה לוחץ על שנייהם ביחד ( כמו שאני עשיתי בהתחלה )
ובגלל זה הפופקורן בכלל לא מעביר אותך ל HDMI ?

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #24 

תאמין כבר ניסתי הכל ביחד לחוד לא זו הבעיה.אני רואה ב HDMI רק אם אני מכוו ב SET UP את יצאת הוידאו למצב קומפונט.מממש מתסכל.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”