חיבור פופקורן 110 ל טלויזיה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קבלתי היום את המכשיר ,חברתי אותו עם כבל HDMI ל LGLC2R .
ומפפוקורן לרסיבר עם כבל אופטי.לפופקורן חברתי דיסק חיצוני עם USB .
באלויזיה כיונתי ל HDMI הדלקתי את הפופקורן נדלקה נורית אחת כתומה ובטלוזיה היה כיתוב POPCORN LOADING ולאחר מספר שניות נעלם הכיתוב ויש לי NO SINGEL בטלויזיה ...מה לא בסדר אנא עזרתכם.. תודה

dimt
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #2 

חפש כאן לגבי מעבר בין מצבי שידור

משהו כמו TV + 1 או 2 או 3 ...

כמו כן ניתן לחבר בקומפוננט ולשנות

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

נראה לי שהשלט לא עובד לי כשאני ליוחץ על הכפתורים לא משנה מה לא נדלקת לי שום נורית בשלט החלפתי סוללות מה לא בסדר אצלי ...???

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

הרבה סבל אני עובר בכדי שזה יעבוד לי כבר כמה שעות שאני משחק עם זה וקשה לי.
הצלחתי פחות או יותר לחבר את זה.עדכנתי את הקשוחה.אני מחובר עם HDMI ובקבצים מסוימים בעיקר ISO אני מקבל הודעה NO SINGAL ושוב לסגור ולפתוח.נסתי לחבר דיסק חיצוני אני לא רואה אותו(אולי צריך להפעיל משהו כדי לראותו?) למה לכולם זה הולך בקלות :( .

aklempn
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54

שליחה #5 

יש לך אפשרות לחבר לטלביזיה אחרת?
אולי תנסה חיהור HDMI אחר?

לגבי USB - המכשיר מזהה אותו לבד ןאחרי כמה רגעים מוסיף source נוסף.

תעדכן מה קורה - ממש מבואס בשבילך

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

המצב שהגעתי אליו הוא כזה והתופעה מאוד מענינת. הצלחתי להגיע למצב שאני מחובר ורואה ב HDMI אבל........ לא כל דבר אני מצליח לראות ולהפעיל למשר קבצי ISO וחלק מסרטי DVD אני פשוט נזרק וישנה הודעה "אין אות" אני מעביר למצב של קומפנט ואני מצליח להפעיל ולראות ISO ו DVD למה זה קורה לי???? מה לא תקין אצלי??? שעות רבות עברו עלי בקושי ישנתי בכדי שזה יעבוד..ועוד תופעה שאנני ממצליח לחבר דיסק חיצוני...
יש פתרונות רעיונות למישהו????

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

יש למישהו רעיון או פתרון עבורי...

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

באיזו טלויזיה מדובר...?

שליחה #8 

לפי מה שתארת נראה כאילו חיבור ה hdmi תקול.

ניסית כבל אחר?
אני ממש מבואס בשבילך...באמת :עצוב: ומפחד בשביל עצמי..אני אמור לקבל את המכשיר עוד שבוע.. :?

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

אל תדאג בנתיים אני היחיד עם הבעיה הטלויזיה היא כפי שרשמתי למעלה KG ולגבי הכבל אין לי כבר "ספאר" אולי זה חוסר מזל שלי

אבימונינה
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

תקלת כיבוי פתאומית - מזרים POPCORN A-110

שליחה #10 

מנסיוני המר הבחנתי אתמול כי אם כבל קומפנט וכבל HDMI מחוברים בו זמנית בעת הדלקת מכשיר הפופקורן מסך הטעינה יופיע בשני הכניסות השונות (בהנחה שהם בערוצים שונים) ולאחר מספר שניות יעלם בכניסת הקומפנט (עדיפות לכניסת HDMI)

אצלי היתתה תופעה שונה:
חיברת את המכשיר, הוספתי HD פנימי וחיברתי רשת הכל עבד עד שהתחילו הצרות, ללא שום התרעה מוקדמת המכשיר מבצע כיבוי עצמי ולא ניתן להדליקו דרך השלט, במצב זה הנורית הצהובה בפנל הקדמי דולקת אך נראה כי מתח לדיסק חיצוני (מסוג WD160 MYPASSPORT) והדרך היחידה להדליק את המכשיר היא כיבוי מלא והדלקה דרך המתג האחורי.
לאחר אינסוף ניסיונות כולל טעינת תוכנה עדכנית, ניתוק כבל רשת ועוד, נכנסתי לפורום ושם קראתי על בעיות דומות שהפתרון המומלץ ע"י חחברי האתר טעינה חוזרת ועדכון גירסא לא דרך הרשת אלא דרך מחבר USB בנסיונות הראשונים הטעינה לא הצליחה ולאחר חפירה חוזרת בפורמים בצעתי את ההמלצה שאומרת שאם הטעינה לא מצליחה יש להעביר גמפר פנימי במכשיר ולבצע שוב את תהליך הטעינה, הטעינה הצליחה טוב ושבע רצון הפעלתי שוב את המכשיר ובמהירות התאכזבתי בשנית ללא הודעה מוקדמת המכשיר כבה שוב.

מיואש חזרתי שוב לפורומים והמסקנה הברורה הינה:
מקור הבעיה, כונן USB חיצוני מסתבר כי חלק מחברי הפורם כבר נתקלו בבעיה כפי שמתואר שימוש בכונן USB חיצוני מסוג WD 160G MYPASSPORT גורם לבעיה כנארה מכיוון שאין התאמה מלא במחבר ה-USB מבחינת הספקים (אולי הבעיה נוצרת בעת חיבור כונן חיצוני ופנימי בו זמנית) שכן כונן זה מקבל את מתח ההפעלה ממחבר ה-USB ולא משנאי חיצוני. בשלב הקריאה הייתי ספקן ולא האמנתי כל כך שכן הכונן החיצוני עובד ולא נראה כי ישנה בעיה כלשהיא אך ששחזרתי מתי הבעיות החלו ובאלו מקרים הכיבוי הפתאומי קרה נראה כי הבעיה קורת כאשר הכונן מחובר ומתבצעת ההעתקת קבצים ממנו (כונן חיצוני) לכונן הפנימי.
לאחר ניתוק הכונן והרצת סרט HD במשך כל הלילה (6 שעות) ע"י ניגון חוזר של הקובץ ועבודה מלאה במשך יום שלם של העתקת קבצים (דרך USB SLAVE) נראה כי הבעיה אכן נגרמה מהכונן שכן התופעה לא חזרה.

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

אצלי הוא כלל לא מזהה את הדיסק החיצוני.והבעיות שיש לי הם בלי הדיסק החיצוני.בעיה נוספת שיש לי שהסרט מתחיל לגמגם ואין קול זה קורה פעם ברבע סרט ופעם בחצי סרט לא מאמין שאין פתרון השאלה מה הבעיה אצלי??למי יש הצעות עבורי..

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק

מה שאני הייתי עושה..

שליחה #12 

dave10 כתב:אצלי הוא כלל לא מזהה את הדיסק החיצוני.והבעיות שיש לי הם בלי הדיסק החיצוני.בעיה נוספת שיש לי שהסרט מתחיל לגמגם ואין קול זה קורה פעם ברבע סרט ופעם בחצי סרט לא מאמין שאין פתרון השאלה מה הבעיה אצלי??למי יש הצעות עבורי..
...
תשמע, לא נראה לי שהבעיה במכשיר כי הסכוי נמוך (אתה היחיד שמדווח על בעיות כאלו)
קח את המכשיר כמו שהוא ולך למישהו אחר (משפחה..חברים) עם Lcd שונה משלך.
חבר אצלו את ה setup (הייתי ממליץ לך עם כבלים שונים מאלו שהשתמשת)
ותבדוק...

בהצלחה (Y)

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

אכזבה מרה מהמכשיר

שליחה #13 

ממש מעצבן כל מה שאני עובר עם המכשיר הזה שכנארה הופך להיות פיל לבן בביתי.
שלחתי מייל ל: [email protected] היות ולא מצאתי היכן לפתוח תקלה באתר או לפנות שם לתמיכה.
השאלה אם המכשיר תקול מה עושים איתו האם אני צריך לשלוח להם אותו???

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: אכזבה מרה מהמכשיר

שליחה #14 

dave10 כתב:ממש מעצבן כל מה שאני עובר עם המכשיר הזה שכנארה הופך להיות פיל לבן בביתי.
שלחתי מייל ל: [email protected] היות ולא מצאתי היכן לפתוח תקלה באתר או לפנות שם לתמיכה.
...
חכה רגע לפני הכל...
אתה חייב לנסות מכשיר אחר אצלך על אותו setup ...אין לך חבר שיש לו גם את המכשיר...
אולי מישהו פה בפורום שגר לידך...איפה אתה גר?
לא הגיוני שרק המכשיר שלך עושה בעיות כאלו....זה חייב להיות משהו ב setup שלך.

מה אתה חושב?

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

Re: אכזבה מרה מהמכשיר

שליחה #15 

dave10 כתב:ממש מעצבן כל מה שאני עובר עם המכשיר הזה שכנארה הופך להיות פיל לבן בביתי.
...
ניסית לחבר את הפופקורן בקומפוזיט ולראות מה קורה?

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

אני גר בחיפה ואין לי מישהו שאני מכיר עם אותו מכשיר נסתי כמעט הכל.לא יודע עוד מה לנסות אלא אם למישהו מכאן יש עוד רעיון. זיו ניסה גם לעזור והציע שאפתח קריאה באתר לא מצאתי שם איפה לפתוח.ממש כואב לי שזה המצב.
לא מבין למה כשאני מחבר את המכשיר HDMI עם הכבל והכל ובקונפגורציה הוא תופס רק מצב "קומפנט" כשאני מעביר לכל רזלוציה ב HDMI אני נזרק אין סינגל.ממש מרגיז.
תודה geblig על התיחסות לנושא.

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

olorin במצב קומפוזיט הוא עובד. הבעיה היא שהסרט שאני רואה מתחיל לגמגם שמגיעים לרבע סרט או חצי.

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

dave10 כתב:olorin במצב קומפוזיט הוא עובד. הבעיה היא שהסרט שאני רואה מתחיל לגמגם שמגיעים לרבע סרט או חצי.
...
האם מדובר בסרט ספציפי או בכל הסרטים?

תוכל לעלות לפה מידע מ- MEDIAINFO על הסרט?

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

זה בכל סרט קורה לי גם עכשיו שאני מסתכל כחצי שעה היה בסדר ופתאום מתחיל לגמגם לי.
איך אני מעלהMDIAINFO?

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

dave10 כתב:זה בכל סרט קורה לי גם עכשיו שאני מסתכל כחצי שעה היה בסדר ופתאום מתחיל לגמגם לי.
איך אני מעלהMDIAINFO?
...
אם זה קורה בכל סרט יתכן ויש בעיה במכשיר כדאי לך לפנות ליצרן.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”