YESHD - ההדרדרות ממשיכה
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לאחר שיחה עם נציג YES הבנתי שהעונות החדשות של נמלטים והשרדות לא ישודרו ב-HD.
כמובן שאין שום התקדמות עם הבטחתם הבאה לפני 3 חודשים:
"בהחלט יש מקום להרחיב את כמות הסרטים ב- DD ואנחנו נעשה את כל המאמצים בעתיד. אין צפי ואחוזים"
אני שוקל ברצינות לשלם את 400 ש"ח של הקנס ולהתנתק (אם רק היה לי פיתרון לליגת האלופות ב-HD במחיר נורמלי, היה לי הרבה יותר קל).
כמובן שאין שום התקדמות עם הבטחתם הבאה לפני 3 חודשים:
"בהחלט יש מקום להרחיב את כמות הסרטים ב- DD ואנחנו נעשה את כל המאמצים בעתיד. אין צפי ואחוזים"
אני שוקל ברצינות לשלם את 400 ש"ח של הקנס ולהתנתק (אם רק היה לי פיתרון לליגת האלופות ב-HD במחיר נורמלי, היה לי הרבה יותר קל).
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני דיברתי איתם לפני החגים, גם קיבלתי הבטחות על כניסה של ערוצים חדשים לקראת החגים..
אולי התכוונו לחנוכה?
אולי התכוונו לחנוכה?
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
zovirax, ה HD של HOT יותר טוב?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תתפלאו, אבל אני חושב שה-HOT HD דווקא לא רע, והמבצע האחרון שלהם, של ה-269 ש"ח הכולל טריפל, ממיר HD ו-10 חבילות + כל ערוצי ה-HD, הרבה יותר משתלם מהמחירים של יס. ויש גם תכני VOD HD חינמיים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין לי מושג. זה, אגב, זהה ליס והוט. אותו ערוץ - ספורט 5 HD.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
גם אני בדקתי את הנושא הנ"ל מול הוט אבל התברר לי שהמחיר תקף לקו אינטרנט שלpixies כתב:תתפלאו, אבל אני חושב שה-HOT HD דווקא לא רע, והמבצע האחרון שלהם, של ה-269 ש"ח הכולל טריפל, ממיר HD ו-10 חבילות + כל ערוצי ה-HD, הרבה יותר משתלם מהמחירים של יס. ויש גם תכני VOD HD חינמיים....
1.5Mb ואם הלקוח מעוניין בקצבים גבוהים יותר אז צריך להוסיף ............
ובזה הרגע החלטתי שאין ארוחות חינם ולא מצטרף "לחגיגה"
(יש לי קו אינטרנט בקצב 3Mb ולמה אני צריך להוסיף "לשידרוג" קו האינטרנט ,גם ככה המבחר של תכני ה-HD לא רב)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

אני מנוי ל-YES מאז שנוסדה ולכן אין לי מידע לגבי הוט.
לדעתי זו נבלה וזו טרפה אבל כל עוד אין אופציה סבירה אחרת (צלחת פרטית איכותית עולה הרבה כסף, ולא מציעה אפשרות תשלום חודשית) נלך על מה שיותר זול.
ברשותכם מס. שאלות / הבהרות:
1. VOD - האם שירות זה אומר שאני אוכל לראות כל דבר שכבר שודר בהוט (לדוגמא אבודים, 24 ....) מתי שנח לי?
2. HD - מבין שערוץ 5HD ניתן בחינם (לעומת YES), האם איכות השידור דומה?
איך איכות השידור של Eurosport HD?
3. אני מבין שהמחיר הוא במסלול טלפון, לא דיברת לא שילמת. אם אני משוחח בבזק בחודש ב-70 ש"ח האם הסכום יהיה דומה בהוט?
4. אני מבין שזה לא כולל ספק אינטרנט, נכון?
5. מה גובה הקנס במידה ומחליטים להתנתק?
6. מבין שהוט משלמים את רנס היציאה מ-YES בסכום של עד 530 ש"ח, האם נכון?.
לדעתי זו נבלה וזו טרפה אבל כל עוד אין אופציה סבירה אחרת (צלחת פרטית איכותית עולה הרבה כסף, ולא מציעה אפשרות תשלום חודשית) נלך על מה שיותר זול.
ברשותכם מס. שאלות / הבהרות:
1. VOD - האם שירות זה אומר שאני אוכל לראות כל דבר שכבר שודר בהוט (לדוגמא אבודים, 24 ....) מתי שנח לי?
2. HD - מבין שערוץ 5HD ניתן בחינם (לעומת YES), האם איכות השידור דומה?
איך איכות השידור של Eurosport HD?
3. אני מבין שהמחיר הוא במסלול טלפון, לא דיברת לא שילמת. אם אני משוחח בבזק בחודש ב-70 ש"ח האם הסכום יהיה דומה בהוט?
4. אני מבין שזה לא כולל ספק אינטרנט, נכון?
5. מה גובה הקנס במידה ומחליטים להתנתק?
6. מבין שהוט משלמים את רנס היציאה מ-YES בסכום של עד 530 ש"ח, האם נכון?.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
idan - שאלות מצויינות! אני מוסיף עוד אחת משלי:
7. לכמה זמן ההתחייבות במסלול הזה?
7. לכמה זמן ההתחייבות במסלול הזה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

1. אין ב-VOD את כל הסדרות אלא חלק. יש הרבה בחינם אבל חלק יש גם בתשלום. המבצע כולל מנוי ל-VOD בחינם ל-3 חודשים. בתום ה-3, אפשר לקחת ב-13 ש"ח לחודש ללא התחייבות, כלומר אפשר להתחבר ולהתנתק מתי שרוצים.
2. כן, הוא בחינם במבצע הזה, ויש בנוסף גם יורוספורט HD. האיכות מעולה לדעתי. אין לי אפשרות להשוות ליס.
3. בקו לייט זה 12 אג' לדקה לנייח ו-33 אג' לנייד. קח את חשבון הבזק שלך ונסה להעריך כמה יעלה בהוט. אפשר כל הזמן לשנות מסלול. כלומר ההתחייבות היא כללית להוט ולא למסלול (למשל, אם תחליט ששווה לך יותר ה-2000 דקות ב-60 שקל).
4. נכון, לא כולל. זה רק התשתית.
5. בדוק כאן לפרטים מדוייקים:
http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/2/13512.pdf
6. כן, אבל אין לי מושג לגבי הסכום המדוייק.
7. שלוש שנים.
2. כן, הוא בחינם במבצע הזה, ויש בנוסף גם יורוספורט HD. האיכות מעולה לדעתי. אין לי אפשרות להשוות ליס.
3. בקו לייט זה 12 אג' לדקה לנייח ו-33 אג' לנייד. קח את חשבון הבזק שלך ונסה להעריך כמה יעלה בהוט. אפשר כל הזמן לשנות מסלול. כלומר ההתחייבות היא כללית להוט ולא למסלול (למשל, אם תחליט ששווה לך יותר ה-2000 דקות ב-60 שקל).
4. נכון, לא כולל. זה רק התשתית.
5. בדוק כאן לפרטים מדוייקים:
http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/2/13512.pdf
6. כן, אבל אין לי מושג לגבי הסכום המדוייק.
7. שלוש שנים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

היום שחוחחתי עם הוט לגבי מעבר אליהם (אם הייתם אומרים לי לפני שנה-שנתיים שאני בכלל אשקול מעבר כזה לא הייתי מאמין).
לאחר שהבנתי שדרך הוט אוכל לחסוך כ-100 ש"ח בחודש, בעלות הכוללת של שירותי התקשורת, פניתי ל-YES במטרה להקטין את קנס היציאה (הוט מסייעים בתשלום קנס היציאה, אך לא באופן מלא)
הסברתי שכבר אני פונה זמן רב בנושא שיפור התכנים ב-HD ללא תוצאות המינימום הוא שיתנו לי להחזיר את הממיר ללא קנס.
לאחר שיחה של 15 דקות הסכימו שיש צדק בטענותיי והסכימו שאחזיר את ממיר ה-HD בקנס מופחת של 100 ש"ח במקום 400 ש"ח.
לאחר שהודעתי שאני מקבל זאת ואני מעוניין להתנתק הם חזרו בהם מהסכמתם כיוון שלטענתם הסכימו לקנס המופחת רק אם אני לא מתנתק מ-YES.
זו פשוט חוצפה כיוון שהזיכוי בקנס לא נבע מהעיניים היפות שלי אלא מטענותיי הצודקות שמה שהובטח לא קוים.
זו גם מגוכך כי אני יכולתי להחזיר את הממיר, לשלם קנס של 100 ש"ח ואחרי חודש להתנתק.
ביום ראשון אני מתכוון לשוחח עם נציג הוט האם יוכל לסייע יותר בתשלום הקנס, במידה וכן אני אעבור להוט, במידה ולא אני אשקול את צעדיי.
לאחר שהבנתי שדרך הוט אוכל לחסוך כ-100 ש"ח בחודש, בעלות הכוללת של שירותי התקשורת, פניתי ל-YES במטרה להקטין את קנס היציאה (הוט מסייעים בתשלום קנס היציאה, אך לא באופן מלא)
הסברתי שכבר אני פונה זמן רב בנושא שיפור התכנים ב-HD ללא תוצאות המינימום הוא שיתנו לי להחזיר את הממיר ללא קנס.
לאחר שיחה של 15 דקות הסכימו שיש צדק בטענותיי והסכימו שאחזיר את ממיר ה-HD בקנס מופחת של 100 ש"ח במקום 400 ש"ח.
לאחר שהודעתי שאני מקבל זאת ואני מעוניין להתנתק הם חזרו בהם מהסכמתם כיוון שלטענתם הסכימו לקנס המופחת רק אם אני לא מתנתק מ-YES.
זו פשוט חוצפה כיוון שהזיכוי בקנס לא נבע מהעיניים היפות שלי אלא מטענותיי הצודקות שמה שהובטח לא קוים.
זו גם מגוכך כי אני יכולתי להחזיר את הממיר, לשלם קנס של 100 ש"ח ואחרי חודש להתנתק.
ביום ראשון אני מתכוון לשוחח עם נציג הוט האם יוכל לסייע יותר בתשלום הקנס, במידה וכן אני אעבור להוט, במידה ולא אני אשקול את צעדיי.