שאלה לגבי משלוח מחו"ל (פונו סטייג)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
td פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

לפני חמישה שבועות נשלחה אלי חבילה בדואר רגיל (אין מספר משלוח)מגרמניה.
מדובר בפונו סטייג שקניתי באיביי וסביר להניח שהיא תתעקב בממכס. מהוא הזמן הסביר שצריך להמתין לפני שצריך להתחיל לדאוג ?

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #2 

מנסיוני לגבי משלוח רגיל מגרמניה, החבילה מגיעה תוך 10-14 יום ואז לוקח למכס בדואר שבוע עד שבועיים לשלוח לך מכתב המודיע לך לבוא לשחרר אותו מהמכס.
מכיון שהיו חגים כל החודש, תוסיף עוד כשבוע-שבועיים של סבלנות

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

אני ממליץ לך שלא לחזור על הטעות של לחסוך כמה דולרים במשלוח דואר רגיל.
הבעייה היא לא בדואר הגרמני או הבריטי או האמריקני, הבעייה היא בדואר שלנו.
פעם אחרונה שהזמנתי פריט מגרמניה, לפני כשנתיים, הוא לא הגיע אליי עד היום.
מחקירה שביצע הדואר הגרמני עלה חשש לגניבה כאן בארץ, בארץ תירצו את זה כ-"אבד במכס", והמכס מפיל אשמה על הדואר, והדואר מפיל אשמה על המכס, בכל מקרה העסק בגרמניה תבע את הדואר הגרמני ואלו תבעו את הישראלי, ואני קיבלתי זיכוי.
אותו כנ"ל לגבי פריט שהזמנתי מבריטניה.
אותו כנ"ל לזכרון ללפטופ מאוסטרליה, שהזמנתי לפני שנה וחודש ועד היום לא נודעו עקבותיו.. (למרבה המזל ביטחתי את המשלוח).
זו הסיבה שלא מעט סלרים ב-EBAY לא רוצים כלל לשלוח לארץ או לעבוד עם ישראל, ובצדק. יש כאלו שמתנים זאת בעמלת ביטוח.
אני מקווה שהחבילה שלך תגיע בשלום ובמהרה אך קח בחשבון שדואר ישראל נחשב לדואר לא אמין, ממש כמו הדואר של אוגנדה.
(אנחנו בכל זאת מדינת עולם שלישי למרות הכל,,,, לא?!)
The Black Wax

sammm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

roeek כתב:אני ממליץ לך שלא לחזור על הטעות של לחסוך כמה דולרים במשלוח דואר רגיל.
מחקירה שביצע הדואר הגרמני עלה חשש לגניבה כאן בארץ, בארץ תירצו את זה כ-"אבד במכס", והמכס מפיל אשמה על הדואר, והדואר מפיל אשמה על המכס, בכל מקרה העסק בגרמניה תבע את הדואר הגרמני ואלו תבעו את הישראלי, ואני קיבלתי זיכוי.
אותו כנ"ל לזכרון ללפטופ מאוסטרליה, שהזמנתי לפני שנה וחודש ועד היום לא נודעו עקבותיו.. (למרבה המזל ביטחתי את המשלוח).
זו הסיבה שלא מעט סלרים ב-EBAY לא רוצים כלל לשלוח לארץ או לעבוד עם ישראל, ובצדק. יש כאלו שמתנים זאת בעמלת ביטוח.
אני מקווה שהחבילה שלך תגיע בשלום ובמהרה אך קח בחשבון שדואר ישראל נחשב לדואר לא אמין, ממש כמו הדואר של אוגנדה.
...
אולי זה ההסבר לאי הגעתם של שני תקליטים של הביטלס בהדפסה ראשונה שהזמנתי באיבי.
יתכן כי הם הגיעו לאיזה מוכס ויינלסט. :P

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #5 

roeek כתב:אני ממליץ לך שלא לחזור על הטעות של לחסוך כמה דולרים במשלוח דואר רגיל.
...
אני חושב שאם הייתי במקומך :
1.עובר לדיוור יונים
2.מרים את דואר על טיל !!!

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”