DVD חדש .. לא עובד.. למה? ...
יש להורים של חברה שלי DVD-Divx חדש של חברת Xennon דגם 6066, אני יודע שזה עוד מוצר סיני זול שהתחילו למכור אותו אולי לפני כשנתיים..
ההורים טוענים שהוא נקנה לפני כמה שנים אבל לדעתי הם קנו אותו לפני שנה.. בקיצור מדובר במכשיר חדש בקופסא ובניילונים.
אתמול פתחנו את הקופסא וחיברנו הכל ושום דבר לא פועל, לא DVD לא DivX לא CD.. כלום... מה יכולה להיות הסיבה לכך? (התפריטים כן עובדים..)
ההורים טוענים שהוא נקנה לפני כמה שנים אבל לדעתי הם קנו אותו לפני שנה.. בקיצור מדובר במכשיר חדש בקופסא ובניילונים.
אתמול פתחנו את הקופסא וחיברנו הכל ושום דבר לא פועל, לא DVD לא DivX לא CD.. כלום... מה יכולה להיות הסיבה לכך? (התפריטים כן עובדים..)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא ניסיתי DVD מקורי כי לא היה בנמצא, אבל ניסיתי 3 CD מקוריים+DVD צרוב בשיטת מינוס+Divx וכלום לא הולך, בכל מקרה יש צורך גם בקריאת CD אז אני אנסה דיסק ניקוי ונראה מה יהיה.
מה שמפליא אותי שזה מוצר חדש סגור בקרטון, או שזה פגם בייצור או שיש למכשירים הסיניים האלה תאריך בר תוקף בין השתמשו במוצר או לא השתמשו .
מה שמפליא אותי שזה מוצר חדש סגור בקרטון, או שזה פגם בייצור או שיש למכשירים הסיניים האלה תאריך בר תוקף בין השתמשו במוצר או לא השתמשו .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: