dvb-t בישראל
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אין בישראל עדיין. אולי במהלך 2009, וגם אז לא בטוח שהכרטיס שלך יעבוד כי השידורים יהיו ב-H.264 ולא ב-MPEG2.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78861
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
צריך להמתין.
אגב, עם כרטיסי מחשב הבעיה קלה יותר (מאשר בטיונרים רגילים) כי הפרוטוקול זהה, כך שיתכן מאוד שזה יעבוד ושצריך רק יהיה להחזיק גם במפענח H264 כלשהו (כמו COREAVC).
אגב, עם כרטיסי מחשב הבעיה קלה יותר (מאשר בטיונרים רגילים) כי הפרוטוקול זהה, כך שיתכן מאוד שזה יעבוד ושצריך רק יהיה להחזיק גם במפענח H264 כלשהו (כמו COREAVC).
- oferlaor
- מנהל

כבר מזמן השידורים הללו פסקו.
לא ידוע אם זה יעבוד עם ה-PSP3000, אבל מכיוון שה-PSP3000 כולל פיענוח H264, ההימור הפרטי שלי הוא שזה יעבוד.
לא ידוע אם זה יעבוד עם ה-PSP3000, אבל מכיוון שה-PSP3000 כולל פיענוח H264, ההימור הפרטי שלי הוא שזה יעבוד.
טוב...בינתיים זה היה סתם בזבוז של 300 שח בשבילי:) מקווה שזה לא יקח הרבה זמן עד שיתחילו לשדר.
לפי האתר הזה _http://www.godigital.co.il/tv_israel_eng.htm
לפי האתר הזה _http://www.godigital.co.il/tv_israel_eng.htm
זה יקרה במאי:)The transmissions are expected to commence in May 2009 ( unofficial)....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הוא התכוון כנראה לטלוויזיות שיש להן טיונר מובנה של DVB-T MPEG2.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

עידו_F,
הם מתחזקים כיום גם את מערך השידור של גופי שידור רבים (כולל ערוץ 2, 1 וערוצי רדיו).
הניסוי היה שלהם והוא נערך בשני איזורים שונים בארץ (בדרך לירושליים ובגבעתיים), יש כתבה עם סקירה על שידורי הנסיון (יש לי עדיין מקלט מאופסן ששימש אותי לבדיקת השידורים הללו).
הם מתחזקים כיום גם את מערך השידור של גופי שידור רבים (כולל ערוץ 2, 1 וערוצי רדיו).
הניסוי היה שלהם והוא נערך בשני איזורים שונים בארץ (בדרך לירושליים ובגבעתיים), יש כתבה עם סקירה על שידורי הנסיון (יש לי עדיין מקלט מאופסן ששימש אותי לבדיקת השידורים הללו).
אני מניח שהכוונה היתה לסקירה הזאת באתר (סקירה מצוינת)
http://www.hometheater.co.il/article00420.DVBT
אני קלטתי בזמנו בכפר סבא עם האנטנה הקטנטנה שמגיע עם המקלט,
נקווה שהשידורים יגיעו במהרה בימינו..
http://www.hometheater.co.il/article00420.DVBT
אני קלטתי בזמנו בכפר סבא עם האנטנה הקטנטנה שמגיע עם המקלט,
נקווה שהשידורים יגיעו במהרה בימינו..
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
השידורים מתעכבים בגלל הלחץ שמפעילות יס והוט למנוע את הכללת ערוץ 23 וערוצים בסיסיים אחרים בחבילה. בשל כך כל הפרוייקט נבלם ולא יושק במועד שהמתוכנן.
בקשר לממירים וטלוויזיות דייגטליות שלא מתאימות - התשובה פשוטה : מכיוון שאין כאלה שידורים אין לאף אחד סיב לבוא בטענות שהמקלט שרכש אתמול לא יתאים לשידורים שיושקו בעוד כשנה. השידורים אכן יהיו ב MPEG-4 שיסייע להוסיף ערוצים חדשים בבוא העת מבלי להקצות תדרים נוספים לצורך הענין . כל מדינה שמתכנת להשיק שידורים כאלה בעתיד הקרוב מאמצת אוטומטית את התקן החדש וכל המדינות שמיהרו להשיק שידורים ב MPEG-2 ייאלצו לשדרג בשלב כלשהוא ( בריטניה, איטליה , צרפת , גרמניה) . בצרפת החלו שידורים בהפרדה גבוהה בתקן החדש ביום חמישי במקביל לשידורים הרגילים ב MPEG-2 ואילו בבריטניה יחלו שידורים ב MPEG-4 בעוד כשנתיים .
בקשר לממירים וטלוויזיות דייגטליות שלא מתאימות - התשובה פשוטה : מכיוון שאין כאלה שידורים אין לאף אחד סיב לבוא בטענות שהמקלט שרכש אתמול לא יתאים לשידורים שיושקו בעוד כשנה. השידורים אכן יהיו ב MPEG-4 שיסייע להוסיף ערוצים חדשים בבוא העת מבלי להקצות תדרים נוספים לצורך הענין . כל מדינה שמתכנת להשיק שידורים כאלה בעתיד הקרוב מאמצת אוטומטית את התקן החדש וכל המדינות שמיהרו להשיק שידורים ב MPEG-2 ייאלצו לשדרג בשלב כלשהוא ( בריטניה, איטליה , צרפת , גרמניה) . בצרפת החלו שידורים בהפרדה גבוהה בתקן החדש ביום חמישי במקביל לשידורים הרגילים ב MPEG-2 ואילו בבריטניה יחלו שידורים ב MPEG-4 בעוד כשנתיים .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
איך ידעתי!!! למה אני לא מופתע....
עוד לפני 4 חודשים הייתה לי הרגשה ששיס והוט יתחילו להערים קשיים החל מנימוקים משפטיים ועד "בעיות טכניות קשות הדורשות מחשבה ושיקול דעת".
עוד לפני 4 חודשים הייתה לי הרגשה ששיס והוט יתחילו להערים קשיים החל מנימוקים משפטיים ועד "בעיות טכניות קשות הדורשות מחשבה ושיקול דעת".
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אתה יכול לתת דוגמאות ללחץ המופעל?עלי_שביט כתב:השידורים מתעכבים בגלל הלחץ שמפעילות יס והוט למנוע את הכללת ערוץ 23 וערוצים בסיסיים אחרים בחבילה. בשל כך כל הפרוייקט נבלם ולא יושק במועד שהמתוכנן.
בקשר לממירים וטלוויזיות דייגטליות שלא מתאימות - התשובה פשוטה : מכיוון שאין כאלה שידורים אין לאף אחד סיב לבוא בטענות שהמקלט שרכש אתמול לא יתאים לשידורים שיושקו בעוד כשנה. השידורים אכן יהיו ב MPEG-4 שיסייע להוסיף ערוצים חדשים בבוא העת מבלי להקצות תדרים נוספים לצורך הענין . כל מדינה שמתכנת להשיק שידורים כאלה בעתיד הקרוב מאמצת אוטומטית את התקן החדש וכל המדינות שמיהרו להשיק שידורים ב MPEG-2 ייאלצו לשדרג בשלב כלשהוא ( בריטניה, איטליה , צרפת , גרמניה) . בצרפת החלו שידורים בהפרדה גבוהה בתקן החדש ביום חמישי במקביל לשידורים הרגילים ב MPEG-2 ואילו בבריטניה יחלו שידורים ב MPEG-4 בעוד כשנתיים ....
לא נראה לי שזה בשליטתם יותר.