דרושה חוות דעת על אפסון TW1000
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עיקר ה"בעיה" שלי עם המקרן היא השחורים. הם לא רעים אבל הייתי שמח אם היו טובים יותר ולכן אני חושב על שדרוג כבר הרבה זמן. החדר שלי כהה, אני לא יודע עד כמה זה מפריע בחדר לבן. בסה"כ אני מרוצה ממנו וכנראה שאשאר איתו עד שאהיה בטוח שאני יכול להחליף אותו במפלצת קונטרסט 
לא כזה מיושן, נכון לעכשיו הוא עדיין דגם אחד אחורה
(למרות שהדגם החדש אמור לצאת אוטוטו או אולי כבר יצא?).
לא כזה מיושן, נכון לעכשיו הוא עדיין דגם אחד אחורה
תודהEyalR כתב:עיקר ה"בעיה" שלי עם המקרן היא השחורים. הם לא רעים אבל הייתי שמח אם היו טובים יותר ולכן אני חושב על שדרוג כבר הרבה זמן. החדר שלי כהה, אני לא יודע עד כמה זה מפריע בחדר לבן. בסה"כ אני מרוצה ממנו וכנראה שאשאר איתו עד שאהיה בטוח שאני יכול להחליף אותו במפלצת קונטרסט
לא כזה מיושן, נכון לעכשיו הוא עדיין דגם אחד אחורה(למרות שהדגם החדש אמור לצאת אוטוטו או אולי כבר יצא?).
...
גם אני לא חושב שהוא כזה מיושן, האם לדעתך הוא שווה השקעה היום של כ- 9.8K או שבמחיר הזה אני אוכל למצוא מקרן FHD טוב יותר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הבהרה
היMartinHSabag כתב:הוא 3 דורות אחורה.
המחליף של שהמחליף שלו כבר יצא והוא צפוי להגיע לארץ בכל יום.
הדגם הנוכחי מתומחר MSRP ב-3000 יורו, והוא טוב ממנו בכל פרמטר ובכמה דרגות, עכשיו תעשה אתה את החשבון שלך כמה זה שווה לך....
אשמח להבהיר מעט יותר:
ה TW1000 הוא דגם שרץ במקביל ל TW2000 בשוק הארופאי (שישראל שייכת אליו)
זהו אמנם סוף הדגם כפי שכולם כבר יודעים, אך לא מדובר ב 3 דורות אחורה.
אפסון ארופה אמורה לשחרר לשוק את הדגמים החדשים - שמופעים בסקירה של מרטין אודות הביקור באפסון יפן, במהלך חודש דצמבר. מחיר בארץ עדיין לא ידוע.
אני מבטיח לעדכן כאשר יגעו לארץ הדגמים החדשים דרך האתר או מי שמעונין באופן אישי שישלח לי תזכורות בפרטי
רוני