שאלה לגבי צורב בלו-ריי
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
אני שוקל לרכוש צורב בלו-ריי (לצורך העניין-חיצוני)
השאלה האם צורב כזה יספיק לי בכדי לצפות בסרטים (גם מקוריים וגם צרובים) באיכות מושלמת כמו נגן בלו ריי יעודי, או שבכדי ליהנות ממלוא החוויה, אצטרך בכל מקרה לרכוש גם נגן בלו ריי/ קונסלת PS3?
תודה רבה
אני שוקל לרכוש צורב בלו-ריי (לצורך העניין-חיצוני)
השאלה האם צורב כזה יספיק לי בכדי לצפות בסרטים (גם מקוריים וגם צרובים) באיכות מושלמת כמו נגן בלו ריי יעודי, או שבכדי ליהנות ממלוא החוויה, אצטרך בכל מקרה לרכוש גם נגן בלו ריי/ קונסלת PS3?
תודה רבה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה מרטין.
אם כך אפשר להגיד שיחד עם מערכת המדיה סנטר שלי המכילה חומרה די חזקה- יש לי בעצם נגן בלו-ריי לכל דבר?
אם כך אפשר להגיד שיחד עם מערכת המדיה סנטר שלי המכילה חומרה די חזקה- יש לי בעצם נגן בלו-ריי לכל דבר?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כפי שציינתי, יש לי מערכת מדיה סנטר.
השאלה, אם אני מוסיף לזה צורב בלו ריי חיצוני, האם זה יספיק כדי שאוכל לצפות בסרטי BD מקוריים , והאם רמת האיכות תהיה אותו הדבר כמו בנגן בלו-ריי ייעודי.
אגב, האם תוכנת POWERDVD היא התוכנה היחידה המתאימה למטרה זו?
זה מעניין לדעת, כי התוכנה הזו עושה צרות צרורות (עם המקודדים שלה שמתנגשים במקודדים אחרים) , וגם לא מתפקדת כמו שצריך...
השאלה, אם אני מוסיף לזה צורב בלו ריי חיצוני, האם זה יספיק כדי שאוכל לצפות בסרטי BD מקוריים , והאם רמת האיכות תהיה אותו הדבר כמו בנגן בלו-ריי ייעודי.
אגב, האם תוכנת POWERDVD היא התוכנה היחידה המתאימה למטרה זו?
זה מעניין לדעת, כי התוכנה הזו עושה צרות צרורות (עם המקודדים שלה שמתנגשים במקודדים אחרים) , וגם לא מתפקדת כמו שצריך...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

יש לי רסיבר של דנון AVR-2308
וכמובן שאני מצפה לשמוע DTS, DD -מבחינתי הסאונד יותר חשוב אפילו מהתמונה.
איזה בעיות עלולות להתעורר?
וכמובן שאני מצפה לשמוע DTS, DD -מבחינתי הסאונד יותר חשוב אפילו מהתמונה.
איזה בעיות עלולות להתעורר?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, האמת שאין לי מושג אם הרסיבר תומך בפורמטים האלה, אבל בהנחה ואכן יש תמיכה (מדובר בדגם חדש, אמנם לא היוקרתי ביותר של דנון, אבל גם לא מהזולים)- איזה עוד בעיה יכולה להיות?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

רגע אחד guyezra , עכשיו קצת הפחדת אותי
גם אני הסתכלתי במפרט, ולא ראיתי פורמטים כאלה.
אז מה זה בעצם אומר?
בוא נעזוב רגע את המחשב, ונניח שאני רוכש נגן בלו ריי (או PS3) ומחבר אותו ישירות לרסיבר.
עד כמה שידוע לי (לא נתקלתי בהרבה סרטי BD במהלך חיי) בסרטים האלה אפשר לבחור בין DD לבין DD TRUE HD
אז אם הרסיבר שלי לא תומך בפורמטים האלה של ה-HD ,האם אני מפסיד הרבה או שההבדל או מזערי?
והאם יכול מצב שבעתיד הסרטים יגיעו רק בפורמט של TRUE HD ואז בעצם אצטרך לזרוק את הרסיבר החדיש הזה לפח
גם אני הסתכלתי במפרט, ולא ראיתי פורמטים כאלה.
אז מה זה בעצם אומר?
בוא נעזוב רגע את המחשב, ונניח שאני רוכש נגן בלו ריי (או PS3) ומחבר אותו ישירות לרסיבר.
עד כמה שידוע לי (לא נתקלתי בהרבה סרטי BD במהלך חיי) בסרטים האלה אפשר לבחור בין DD לבין DD TRUE HD
אז אם הרסיבר שלי לא תומך בפורמטים האלה של ה-HD ,האם אני מפסיד הרבה או שההבדל או מזערי?
והאם יכול מצב שבעתיד הסרטים יגיעו רק בפורמט של TRUE HD ואז בעצם אצטרך לזרוק את הרסיבר החדיש הזה לפח
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אם אתה מפסיד או לא זה תלוי במערכת, ברמקולים ובאוזניים שלך, כלומר אני לא יודע, אני למשל מתרשם הרבה יותר מוידאו מאשר אודיו.
רוב מזרימדיה יודעים לחלץ את ה-DTS מתוך ה-DTS HD ככה שלא תהיה בעיה (אני לא יודע לגבי נגנים ייעודים)
רוב מזרימדיה יודעים לחלץ את ה-DTS מתוך ה-DTS HD ככה שלא תהיה בעיה (אני לא יודע לגבי נגנים ייעודים)
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

האמת שקשה לי קצת להעלות על הדעת תחזית אפוקליפטית כזו, לפיה בטווח הקרוב יצאו סרטים רק בפורמט של TRUE HD . אני מניח שלרוב הציבור אין רסיברים שתומכים בפורמטים האלה, ואז גם המעטים שעוד קונים סרטים מקוריים, יפסיקו לעשות זאת...
(או שכולם יצטרכו לשדרג את הרסיבר שלהם)
(או שכולם יצטרכו לשדרג את הרסיבר שלהם)