דרוש ראוטר מומלץ מבזק סטור
-
avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
במסגרת ריאורגניזציה לקראת בואו של ה פופקורן החלטתי לקחת ראוטר מבזק סטור אשר ידבר אלחוטית עם הנייד שלי ודרך כבל רשת עם הפופקורן.
במסגרת המבצע שלהם הם מספקים נטבים של siemens,asus ,rotal .
האם ישנו נטב מומלץ יותר לבחירה מבין השלושה ?
במסגרת המבצע שלהם הם מספקים נטבים של siemens,asus ,rotal .
האם ישנו נטב מומלץ יותר לבחירה מבין השלושה ?
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
הASUS סביר
פה ושם אני עושה לו ריסטרטים אבל בכללי הוא עובד טוב
למרות שאני לא עושה איתו הרבה כי הוא מחובר לראוטר של NETGEAR והרשת האלחוטית עובדת דרכו
שים לב שלמרות שהפופקורן מחובר למחשב הנייד, כל מה שיעבור ברשת האלחוטית עדיין יהיה מוגבל ברוחב פס האלחוטי (זאת אומרת שסרטים בעלי ביטרייט גבוה יהיה בעיה לנגן)
פה ושם אני עושה לו ריסטרטים אבל בכללי הוא עובד טוב
למרות שאני לא עושה איתו הרבה כי הוא מחובר לראוטר של NETGEAR והרשת האלחוטית עובדת דרכו
שים לב שלמרות שהפופקורן מחובר למחשב הנייד, כל מה שיעבור ברשת האלחוטית עדיין יהיה מוגבל ברוחב פס האלחוטי (זאת אומרת שסרטים בעלי ביטרייט גבוה יהיה בעיה לנגן)
-
avioren
- חבר ותיק

romank
לא הבנתי אותך, הפופקורן לא יחובר למחשב הנייד אלא ישירות לראוטר, כך שהחיבור הוא ישירות עם כבל רשת ולא אלחוטית.
כמו כן התכנים ינוגנו ישירות מhd פנימי בפופקורן ולא מהנייד.
Chura
יש לך המלצה ספציפית שתדע לעבוד בעתיד עם תשתית שאינה בזק ?
הראוטר של בזק יודע לעבוד רק עם התשתית שלהם (מעניין למה
)
לא הבנתי אותך, הפופקורן לא יחובר למחשב הנייד אלא ישירות לראוטר, כך שהחיבור הוא ישירות עם כבל רשת ולא אלחוטית.
כמו כן התכנים ינוגנו ישירות מhd פנימי בפופקורן ולא מהנייד.
Chura
יש לך המלצה ספציפית שתדע לעבוד בעתיד עם תשתית שאינה בזק ?
הראוטר של בזק יודע לעבוד רק עם התשתית שלהם (מעניין למה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לא ממליץ לקחת ראוטר מבזק, כי הוא משולב עם המודם וכובל אותך ל-ADSL. אם תרצה בעתיד לעבור לטריפל של הוט תצטרך לקנות ראוטר חדש. לכן, ממליץ לקנות כבר עכשיו ראוטר משלך ולחבר אותו למודם פשוט של בזק/ADSL.
לי יש Linksys WRT54GL (ה-L בסוף חשובה מאוד), אבל יש יותר זולים שהם מצויינים כמו האדימקס וה-NetGear.
לי יש Linksys WRT54GL (ה-L בסוף חשובה מאוד), אבל יש יותר זולים שהם מצויינים כמו האדימקס וה-NetGear.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הראוטר של אסוס מצויין בגלל שהוא כולל בקופסא אחת מודם ADSL + סוויץ + נתב אלחוטי. לי זה החליף 3 קופסאות. יש לו חסרון אחד בולט - עוצמת הרשת האלחוטית שלו נמוכה יחסית. יש לי ראוטר אלחוטי של לינקסיס והעוצמה שלו ה-ר-ב-ה יותר גבוהה. כשאני אומר עוצמה אני מדבר בעצם על טווח קליטה.
אני מסכים עם pixies לגבי הראוטר מבזק.
אני לא מסכים לגבי edimax - יש להם שירות טוב בארץ אבל אני מכיר כמה אנשים עם edimax שהראוטר עושה להם בעיות.
netgear בסדר אבל אני ממליץ Level1. זולים יחסית, מחזיקים תקופה ארוכה מאוד בלי בעיות וממשק נוח לעבודה.
אני לא מסכים לגבי edimax - יש להם שירות טוב בארץ אבל אני מכיר כמה אנשים עם edimax שהראוטר עושה להם בעיות.
netgear בסדר אבל אני ממליץ Level1. זולים יחסית, מחזיקים תקופה ארוכה מאוד בלי בעיות וממשק נוח לעבודה.
-
avioren
- חבר ותיק

מצד שני גם כך התחייבתי לאחרונה לבזק לפחות לשנה ואת הראוטר אני אקבל בחינם ואחרי שנתיים הוא יהיה שלי.
ברור לי שאם ארצה לעבור לכבלים לאחר מכן, לא יהיה לו שימוש.
מצד שלישי אז כבר יגיע דור חדש חזק ומהיר יותר של נתבים שניתן יהיה לרכוש.
ברור לי שאם ארצה לעבור לכבלים לאחר מכן, לא יהיה לו שימוש.
מצד שלישי אז כבר יגיע דור חדש חזק ומהיר יותר של נתבים שניתן יהיה לרכוש.
אל תבנה על זה.avioren כתב:מצד שלישי אז כבר יגיע דור חדש חזק ומהיר יותר של נתבים שניתן יהיה לרכוש....
נתבים זה לא מעבדים שכל חצי שנה יוצא דור חדש.
בעוד שנה יצא סופית תקן n ואחרי זה יש לך לפחות 3-4 שנים של שקט אם לא יותר.
הנה דרך לשיפור קליטה די משמעותי ובכלל שיפורים קטנים:nir11 כתב:הראוטר של אסוס מצויין בגלל שהוא כולל בקופסא אחת מודם ADSL + סוויץ + נתב אלחוטי. לי זה החליף 3 קופסאות. יש לו חסרון אחד בולט - עוצמת הרשת האלחוטית שלו נמוכה יחסית. יש לי ראוטר אלחוטי של לינקסיס והעוצמה שלו ה-ר-ב-ה יותר גבוהה. כשאני אומר עוצמה אני מדבר בעצם על טווח קליטה....
http://hwzone.co.il/community/index.php ... msg3184871
מומלץ לקרוא את כל השרשור.