PS3 עם יציאת HDMI 1.3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
eyal_ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 249
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

בימים אלו אני מתכוון לרכוש PS3 נוסף בצרפת.

ראיתי שהגרסאות הנמכרות שם הן גרסאות 80 GB ומפורט שיציאת ה-HDMI היא בפרוטוקול החדש של 1.3. - Port HDMI v1.3 "Deep Colour"

האם הדבר אומר שניתן יהיה לראות חיווי של הפורמטים החדשים ע"ג הרסיבר שלי (ONKYO 705 התומך בפורמטים אלו) בניגוד לקונסולות הקודמות ?

בברכה,

אייל

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #2 

מה הכוונה "בניגוד"? אפא ראית שבגירסאות הקודמות לא היה HDMI 1.3? באתר היצרן אני לא רואה שום איזכור:

http://www.us.playstation.com/ps3/about/specs

לפי זה כל הדגמים אי פעם כללו 1.3:

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3

All models include: Blu-ray/DVD/CD drive, HDMI 1.3a,[52] Bluetooth 2.0, Gigabit Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), PlayStation One backward compatibility[53] through software emulation[54], and a glossy finish[55]

eyal_ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני זוכר שקראתי כאן כי לא ניתן לקבל חיווי של הפורמטים החדשים מכיוון שה-PS3 לא מגיע עם יחידת HDMI שתומכת בהעברת המידע הנ"ל על הכבל.

לכן חשבתי שמכשירים שתומכים בגירסא 1.3 כן מעבירים את המידע הזה.

לצערי לא מוצא את הלינק באתר לפוסט הזה.

אייל

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #4 

אחר כך אמרו שיצא איזו שהיא גרסה שתכלול את הפורמטים החדשים
בינתיים כלום
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

לא ניתן לקבל חיווי כי ה PS3 מעביר את הסאונד כ LINEAR PCM (הקידוד מתבצע במכשיר ולא ע"י הרסיבר) - אין שום קשר ל HDMI 1.3 שקיים בכל PS3 מאז ומתמיד. לא מבין למה החיווי הזה כ"כ קריטי, הרי האיכות זהה, אז לא נדלקת נורית, לא קריטי.

eyal_ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

החיווי לא ממש קריטי - יכול היה להיות נחמד אבל לא חובה.

אני מחפש לקנות מכשיר חדש כי לצערי המכשיר שרכשתי בגרמניה לפני 4 חודשים התקלקל.

כמובן שהפכתי עולמות על מנת שיתקנו או יחליפו אותו אך לשווא - הגרמנים היו מאוד נחמדים אך כשהגיע שלב התכל'ס ניתקו מגע.

על עזרה מישפאר אין ממש מה לדבר, כנ"ל סוני אירופה.

מצטער שאני מסיט את הנושא, אבל אולי למישהו יש הצעות לעזרה בנושא?

(משהו נדפק בכרטיס הגרפי - המכשיר עובד אך בחלק מהמשחקים רואים פוליגונים והמכשיר לא מצליח לנגן קבצי וידאו)

תודה,
אייל

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #7 

אין לצערי גם לי יש בעיה עם סוני מארה"ב עם משחק
שקניתי מ PLAY-ASIA והוא לא עובד :evil:
זה רק חלק ממה שהם שלחו לי -
Lastly, we cannot guarantee the functionality of the PLAYSTATION 3 system and access to the
PLAYSTATION(R)Network from outside of its designated region. The PLAYSTATION 3 system and format
software titles are only designed to run in the respective regions and countries for which it was
intended. You may experience problems when you attempt to operate a console from outside its
designated region and access the PLAYSTATION(R)Network.
:roll:
אור שפע ואהבה

eyal_ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

טיפטיפ,

זה מצחיק קיבלתי את אותה התשובה בדיוק מכל הגורמים שפניתי אליהם בסוני.

אני מתחיל לחשוב שזה איזה רובוט שעונה לאימיילים ע"פ מילות מפתח :|

פניתי לישפאר ע"מ שיעזרו לי (לא מבקש שום דבר בחינם ומוכן לשלם עבור תיקון המכשיר) ונעניתי בצורה מאוד מזלזלת ע"י נציג שירות שלהם וע"י המנהל שלו.

משהו בסגנון :"תקשיב לי טוב אח שלי אנחנו לא מייצגים את סוני בישראל ולא חייבים לך כלום, יש לך בעיה תנסה לפנות לסוני אירופה"

אוי ואבוי אם אנשי שירות לקוחות בחברה שלי היו עונים ללקוח בצורה כזו 8O

אייל

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

התשובה שקבלתי מהם ארוכה יותר :lol: וזה בדיוק מה שכתבתי להם
האם בכלל קראתם את המייל שלי?? או שיש לכם הודעה רשומה מראש :roll:
למי שרוצה לקרוא את כל המייל השערורייתי
Hello Eyal,

We apologize for any inconvenience.

We appreciate your interest in the PLAYSTATION(R)Network. A region's PLAYSTATION(R)Store access is
determined by the country associated with the PLAYSTATION(R)Network account. You will not be able
to access another region's PLAYSTATION(R)Store if the country associated with that
PLAYSTATION(R)Network account is different. Also, once a PLAYSTATION(R)Network account is created,
the country for that account is unable to be modified.

One region's PLAYSTATION(R)3 computer entertainment system is able to access the PLAYSTATION(R)Store
for another region, however, the PLAYSTATION(R)Network account must have a valid mailing address
within that foreign region. Additionally, if you wish to purchase content from the
PLAYSTATION(R)Store, you must have a credit card or debit card (with a VISA or MasterCard logo) with
a billing address from the same region as the PLAYSTATION(R)Store. Please note, pricing for
PLAYSTATION(R)Store content is set independently by each region and subject to change at any time
and once items are purchased they are non-refundable and non-transferable. Since the console you
own is designed to operate in the region for which it was manufactured, all PLAYSTATION(R)Network
and PLAYSTATION(R)Store content may not operate as intended on a console that is not from the same
region, (i.e., different language displayed, software titles may not be compatible, etc.). We do
not have any information that will override these territorial restrictions and we apologize for any
inconvenience.

Lastly, we cannot guarantee the functionality of the PLAYSTATION 3 system and access to the
PLAYSTATION(R)Network from outside of its designated region. The PLAYSTATION 3 system and format
software titles are only designed to run in the respective regions and countries for which it was
intended. You may experience problems when you attempt to operate a console from outside its
designated region and access the PLAYSTATION(R)Network.

If you have questions regarding setting up the PLAYSTATION(R)Network for regions outside of North
America, please visit the following URL and choose your country or region*:

http://www.playstation.com

If you are unable to locate your country or region by visiting the above URL, we apologize for any
inconvenience. Sony Computer Entertainment America (SCEA) may not have authorized distribution
centers for PlayStation(R) products in your region at this time.

*For consumers from the African region, please contact Sony Computer Entertainment Europe (SCEE).

You may wish to review our Knowledge Base for additional information:

http://playstation.custhelp.com

We would also recommend the following Knowledge Base articles that relate to this topic:

- PLAYSTATION(R)Network Region Information

http://playstation.custhelp.com/cgi-bin ... _faqid=792

- PLAYSTATION(R)Store Regional Price Information

http://playstation.custhelp.com/cgi-bin ... _faqid=794

If you have further questions regarding this message and are replying back via email, please refer
to your email case number:XXXXX.

Regards,
Don K
Multimedia Representative
Sony Computer Entertainment America
Consumer Services Department
אור שפע ואהבה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

בחיאת אייל - אתה באמת מצפה שנשב ונקרא את כל זה? מה דעתך לסכם לנו את זה בעיברית? זה לא שהאנגלית שלי לא מספקת, אבל יש פה עיניין של חוסר עיניין לציבור :lol:

לגבי המייל הראשוני שקיבלת - זוהי תשובה מוכנה שתפקידה לאמר לך במילים גבוהות "אתה לא נמצא באיזור שאיכפת לנו ממנו - לך חפש".

לבחור שהתקלקל לו ה PS3, מה הכוונה הגרמנים מתנערים? שלחת למימוש אחריות ושלחו לך בחזרה בלי תיקון? לא הבנתי?

בכל מקרה, ניסית לפנות לגורמים בארץ כגון http://enjoystick.co.il/?

לגבי התגובה של ישפאר, הפעם אני נוטה להבין אותם. לא רכשת מהם, עקפת אותם ורכשת בצורה פרטית, אין להם שום אינטרס לעזור לך - זהו גוף עיסקי. אז אני מסכים איתך שהניסוח של התגובה שלהם ביזיוני והיה צריך להיעשות אחרת וביתר נימוס, אבל התוכן הסופי מוצדק לצערך (ולצערי ולצער כל מי שקנה בחו"ל בפחות מחצי מחיר בארץ, תוך הבנה מוחלטת לכך שלא תהיה אחריות בארץ).

ד"א - אייל, לגבי המשחק שלך שלא עובד - זוהי החברה שפיתחה אותו, אני הייתי מנסה לשלוח מייל אליהם דווקא:

http://en.wikipedia.org/wiki/SCE_Studio_San_Diego

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

כתבתי להם ומהם התשובה המוזרה
SCE - Sony Computer Entertainment
מה שהם אומרים בקצרה שקנית מכשיר או משחק שאמורים
לעבוד רק באיזור שלו ולא כאן בארץ :roll:
אור שפע ואהבה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

שקר וכזב - המכשיר שלי הוא "לא מהארץ" ולא עבד - אמרת להם את זה? תענה להם ותגיד שהמכשיר בו נוסה המשחק מקורו בארה"ב.

eyal_ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

Huber כתב:שקר וכזב - המכשיר שלי הוא "לא מהארץ" ולא עבד - אמרת להם את זה? תענה להם ותגיד שהמכשיר בו נוסה המשחק מקורו בארה"ב.
...
לך תילחם בתחנות רוח.....אני אחרי עשרות מיילים וטלפונים הותשתי...

אייל

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

eyal_ro כתב:
Huber כתב:שקר וכזב - המכשיר שלי הוא "לא מהארץ" ולא עבד - אמרת להם את זה? תענה להם ותגיד שהמכשיר בו נוסה המשחק מקורו בארה"ב.
...
לך תילחם בתחנות רוח.....אני אחרי עשרות מיילים וטלפונים הותשתי...

אייל
...
גם אני כתבתי עשרות מיילים רובם קופי ופייסט
אבל שלחתי וגם כתבתי להם שהמכשיר מקורו בארה"ב
בדיוק כמו המשחק!!!
PLAY-ASIA כותבים לי אנחנו "מרשים לך לשלוח את המשחק"
רק שהמשלוח בטח יעלה לי יותר מהמשחק עצמו מה עוד
חיכיתי 5 שבועות למשלוח ושילמתי מכס :@
ממש אבל ממש להילחם בתחנות רוח
רק שכאן מדובר בחברת סוני!!!
אור שפע ואהבה

שלח תגובה