חברים איך אתם מגדירים את החיבור בין המחשב לLCD?דרך NVIDIA?
רציתי לדעת שאני באמת מגדיר את החיבור נכון ושלא פיספסתי כלום בדרך..
אני עם מסך A550 FHD SAMSUNG
ואני מגדיר את הטלויזה דרך התוכנה של NVIDIA CONTROL PANEL
בלשונית של set up mulitple displays
אני בוחר באפשרות הראשונה only use one display(single)
ואז בעצם בוחר את התצוגה של הטלויזיה ורואה את המחשב טוב מאוד על הטלויזיה
הבעיה היחידה שמציקה היא שכל פעם שרוצים לעבור לראות את המחשב בטלויזה אני צריך להכנס להגדרות הללו ולהחליף בין המצבים..
יש אפשרות לראות את שני המסכים(גם מסך מחשב וגם טלויזה) במקביל ברזולוציה המקסימלית?
או שככה כולכם נוהגים? כל פעם עוברים בין המצבים דרך התוכנה
כי אם בוחרים להציג את שני המסכים במקבילset the same on both displays(clone
אז רואים מפוקסל בשני המסכים
הטלויזה מחוברת HDMI DVI
והכרטיס מסך הוא 8600GT
תודה רבה על העזרה
אני עם מסך A550 FHD SAMSUNG
ואני מגדיר את הטלויזה דרך התוכנה של NVIDIA CONTROL PANEL
בלשונית של set up mulitple displays
אני בוחר באפשרות הראשונה only use one display(single)
ואז בעצם בוחר את התצוגה של הטלויזיה ורואה את המחשב טוב מאוד על הטלויזיה
הבעיה היחידה שמציקה היא שכל פעם שרוצים לעבור לראות את המחשב בטלויזה אני צריך להכנס להגדרות הללו ולהחליף בין המצבים..
יש אפשרות לראות את שני המסכים(גם מסך מחשב וגם טלויזה) במקביל ברזולוציה המקסימלית?
או שככה כולכם נוהגים? כל פעם עוברים בין המצבים דרך התוכנה
כי אם בוחרים להציג את שני המסכים במקבילset the same on both displays(clone
אז רואים מפוקסל בשני המסכים
הטלויזה מחוברת HDMI DVI
והכרטיס מסך הוא 8600GT
תודה רבה על העזרה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ב NVIDIA (אני לא מכיר את ATI אבל אני מניח שזה לא כל כך שונה) אתה לא יכול גם להציג בשני המסכים ברזולוציה המקסימלית של כל אחד מהם וגם לעשות clone. כי בהגדרה של clone זה העתקה 1:1 של מסך אחד למסך שני וזה כולל גם את הרזולוציה שלו.
אתה יכול להגדיר לכל מסך רזולוציה נפרדת, אבל אז לא תוכל לעבוד במצב clone אלא רק ב span שבו שולחן העבודה מתחלק בין שני המסכים או במצב dualview שבו אתה יכול ליצור שולחן עבודה נפרד לכל מסך. אבל בשני המצבים האחרונים אתה לא יכול להגיע למצב שבו ווידאו יוצג בו זמנית בשתי התצוגות. לדעתי (לא ניסיתי) אתה יכול לנסות את dualview שבו תעבוד עם המחשב במסך המחשב ותמיג את הווידאו בשולחן עבודה נפרד שמוקרן בטלוויזיה.
אתה יכול להגדיר לכל מסך רזולוציה נפרדת, אבל אז לא תוכל לעבוד במצב clone אלא רק ב span שבו שולחן העבודה מתחלק בין שני המסכים או במצב dualview שבו אתה יכול ליצור שולחן עבודה נפרד לכל מסך. אבל בשני המצבים האחרונים אתה לא יכול להגיע למצב שבו ווידאו יוצג בו זמנית בשתי התצוגות. לדעתי (לא ניסיתי) אתה יכול לנסות את dualview שבו תעבוד עם המחשב במסך המחשב ותמיג את הווידאו בשולחן עבודה נפרד שמוקרן בטלוויזיה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

דרך ה NVIDIA Control Panel. בוחרים ב Set up multiple display
בוחרים ב clone או span או dualview (לא בטוח ש span זמין תחת vista)
יש לך הסברים מלאים לכך בעזרה של ה nvidia control panel
יש לך הסברים מלאים לכך בעזרה של ה nvidia control panel
תראה במצב CLONE אני בעצם בוחר צג אחד לשימוש ואז אני רואה בצורה הכי חדה במסך שבשימוש זאת אומרת על הרזולוציה המקיסמליתCatskinner כתב:דרך ה NVIDIA Control Panel. בוחרים ב Set up multiple display
יש לך הסברים מלאים לכך בעזרה של ה nvidia control panel...
אבל אני רוצה לעשות DUALVIEW שיראו בשניהם במקביל ברזולוציות המקסימליות
שאני בוחר במצבdualview
)cunfigured indepedently from each to other
אני בעצם מקבל אות בשני המסכים.. במסך מחשב רואה ברזולוציה המקסימלית ובטלויזה אני רואה רק את התמונת רקע של הדסקטופ בלי שום אייקונים ובלי אפשרות להכנס לכלום..
ניסתי לעשות RESIZE אולי שאני יוכל לראות את ההתחל אבל זה לא קשור הוא כאילו מתעלם ממנו..
תודה רבה מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי..
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
הדרך הכי מהירה להשנות את ההגדרות של המסכים היא זאת:

משם אתה יכול לשנות את הרזולוציה לכל מסך בנפרד להגדיר SINGEL DISPLAY או DUALVIEW (שאר האופציות לא מועילות לי ממש כי הן מאפשרות NR רק במסך אחד..).. אם הסמל לא מופיע לך תתקין את הדרייבר מחדש (אלא אם כן אתה מצליח למצוא מאיפה אפשר להגדיר שהוא יופיע, להגדיר שהוא יעלה דרך הMSCONFIG זה לא עזר אצלי)
מה שאתה בעצם צריך לעשות זה לעשות DUAL VIEW כאשר יש לך שני מצבים שכל פעם יש מסך אחד ראשי ( עם האייקונים ה"התחל" וכל השטויות) והשני הוא חלק מהDESKTOP שאתה יכול לגרור אליו סרטים תוכנות וכו'..
מקווה שעזרתי

משם אתה יכול לשנות את הרזולוציה לכל מסך בנפרד להגדיר SINGEL DISPLAY או DUALVIEW (שאר האופציות לא מועילות לי ממש כי הן מאפשרות NR רק במסך אחד..).. אם הסמל לא מופיע לך תתקין את הדרייבר מחדש (אלא אם כן אתה מצליח למצוא מאיפה אפשר להגדיר שהוא יופיע, להגדיר שהוא יעלה דרך הMSCONFIG זה לא עזר אצלי)
מה שאתה בעצם צריך לעשות זה לעשות DUAL VIEW כאשר יש לך שני מצבים שכל פעם יש מסך אחד ראשי ( עם האייקונים ה"התחל" וכל השטויות) והשני הוא חלק מהDESKTOP שאתה יכול לגרור אליו סרטים תוכנות וכו'..
מקווה שעזרתי
יש לי שאלה קשורה: האם אפשר לקנפג את הכרטיסים של Nvidia (במקרה שלנו 8600GTS) לעבוד במוד dualview כאשר מחובר פיזית רק מסך אחד (הטלוויזיה)?
אני צריך את זה מפני שה-HTPC מחובר אצלנו קבוע אל הטלוויזיה כדי להציג וידאו, אבל במקביל אנחנו עושים בו פעולות אחרות (הורדה למשל), שמבוצעות מלפטופ דרך VNC. אז אני מחפש בעצם דרך להגדיר צג אחד שהוא וירטואלי ולא פועל דרך ה-DVI, ועליו יוצג רק שולחן העבודה (אבל לא וידאו), והשני (זה שמציג רק וידאו), מחובר למסך דרך DVI. יש רעיונות?
אני צריך את זה מפני שה-HTPC מחובר אצלנו קבוע אל הטלוויזיה כדי להציג וידאו, אבל במקביל אנחנו עושים בו פעולות אחרות (הורדה למשל), שמבוצעות מלפטופ דרך VNC. אז אני מחפש בעצם דרך להגדיר צג אחד שהוא וירטואלי ולא פועל דרך ה-DVI, ועליו יוצג רק שולחן העבודה (אבל לא וידאו), והשני (זה שמציג רק וידאו), מחובר למסך דרך DVI. יש רעיונות?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

m-i, זה בדיוק מה שאתה אמור לקבל ב dual view. במצב זה כל מסך מייצג שולחן עבודה נפרד, ברזולוציה נפרדת ואתה יכול להחליט מה יש בכל אחד מהם. בנוסף אתה יכול להגדיר באיזה מהמסכים יוצג ווידאו. הכל מוסבר בעזרה של ה Control Panel באופן הרבה יותר טוב ממה שאי פעם אוכל לעשות.
odedee, אם יש לך רק מסך פיזי אחד לא תוכל להגדיר dual view. אתה יכול לפתוח remote session ב RDP ממחשב אחר.
odedee, אם יש לך רק מסך פיזי אחד לא תוכל להגדיר dual view. אתה יכול לפתוח remote session ב RDP ממחשב אחר.
תראה אני לא מבין לאיפה לגרור בטלויזה מה שאני רואה במצב דואל זה רק את הרקע של הדסקטופ בלי שום אייקנים בלי שום התחל בלי שום אפשרות לגרור כלום אני רואה רק את הסמן של העכברnoam12121212 כתב:הדרך הכי מהירה להשנות את ההגדרות של המסכים היא זאת:
מקווה שעזרתי...
לעומת זאת במסך של המחשב הכל מתנהג כרגיל
איך בדיוק לגרור.. לאיפה לגרור?
אוקי הסתדרתי .. הבנתי איך לעשות את זה אבל זה נראה לי סתם חסר תועלת שכל פעם בשביל לראות סרט אני צריך לגרור אותו "לדסקטופ השני"
נראה לי שאני אוותר וישאר עם האפשרות היותר פשוטה לדעתי של ה CLONE
תודה לכולכם על העזרה וההסברים
נראה לי שאני אוותר וישאר עם האפשרות היותר פשוטה לדעתי של ה CLONE
תודה לכולכם על העזרה וההסברים
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

אתה לא חייב לגרור, כמו שאמרתי אתה יכול גם להגדיר את הTV כמסך הראשי ואת מסך המחשב כמסך המשני..
נכון מאוד אבל אז השימוש העיקרי הוא במחשב אתה מבין אז "מסך המחשב " הוא זה שאני אצטרך לגרור אליו את הדברים כל פעם.. אני לא מבין איך אין פתרון לראות שתי צגים בדיוק אותו דבר ברזולוציות שמתאימות לכל צג בנפרד באותו זמן...noam12121212 כתב:אתה לא חייב לגרור, כמו שאמרתי אתה יכול גם להגדיר את הTV כמסך הראשי ואת מסך המחשב כמסך המשני.....
איך אתה משתמש? אתה כל פעם נכנס להגדרות של NVIDIA כדי להחליף למצב טלויזה ?
או שזה כל הזמן מחובר .. הכוונה אתה שם על DUAL VIEW?
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

איך נראה לך ששני מסכים יכולים להעבוד ברזולוציה שונה אבל על אותו דקסטופ ?
אתה מזיז את העכבר X פיקסלים במסך אחד, כמה אתה רוצה שיזוזו בשני ?
אתה מזיז את העכבר X פיקסלים במסך אחד, כמה אתה רוצה שיזוזו בשני ?
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
יש תוכנה מצויינת שעובדת עם כרטיסי מסך של NVIDIA הנקראת TVtool .
חוסכת את כל ההתבחבשות בהגדרות של כרטיס המסך.
נדמה לי שהיא לא חינמית אבל אני משוכנע שתמצא משהוא באימיול....(לא שמעת את זה ממני
)
פרטי כאן: http://www.softpedia.com/get/Multimedia ... Tool.shtml
בהצלחה.
חוסכת את כל ההתבחבשות בהגדרות של כרטיס המסך.
נדמה לי שהיא לא חינמית אבל אני משוכנע שתמצא משהוא באימיול....(לא שמעת את זה ממני
פרטי כאן: http://www.softpedia.com/get/Multimedia ... Tool.shtml
בהצלחה.
- silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני עם NIVIDA 6600 ומחובר עם הDVI למסך מחשב ועם S.VIDEO לטלויזיה CRT .
בכרטיס מסך הגדרתי מצב של CLONE וככה שאני רואה סרט אני הופך את הTV בתור מסך ראשי ואת המסך מחשב למשני.
במצב TV שמתי את הרזולוציה 800 על 600 כי זו טלויזיה CRT .
ובמסך המחשב LCD LG196WTQ אני על 1400 על 900 .
בכרטיס מסך הגדרתי מצב של CLONE וככה שאני רואה סרט אני הופך את הTV בתור מסך ראשי ואת המסך מחשב למשני.
ובמסך המחשב LCD LG196WTQ אני על 1400 על 900 .
כן זה גם מה שאני הייתי עושה עד היום וכנראה שככה אני גם אשארsilver_poison כתב:אני עם NIVIDA 6600 ומחובר עם הDVI למסך מחשב ועם S.VIDEO לטלויזיה CRT .
ובמסך המחשב LCD LG196WTQ אני על 1400 על 900 ....
אני לא רואה שום פתרון אחר...