איך מפעילים את המנגון מתיחת מסך (Wide Screen) בLCD פילפס?
שלום,
יש לי טלוויזיה LCD פיליפס 32".
אני מחובר להוט (ממיר הוט מג'יק).
התמונה מכוונת על מצב של מסך רחב (Wide Screen) העניין הוא שהתמונה נמתחת לגבי כל הערוצים.
יוצא שאני רואה תמונה מרוחה על ערוץ 2 ועל כל הערוץ, למרות שהתמונה עצמה לא מתוכננת ל16:9.
הבנתי שיש מנגנון מיוחד שיודע מתי צריך למתוח ומי לא - איך מפעילים אותו?
מה עושים שהתמונה תימתח רק כשצריך?
המון תודה
יש לי טלוויזיה LCD פיליפס 32".
אני מחובר להוט (ממיר הוט מג'יק).
התמונה מכוונת על מצב של מסך רחב (Wide Screen) העניין הוא שהתמונה נמתחת לגבי כל הערוצים.
יוצא שאני רואה תמונה מרוחה על ערוץ 2 ועל כל הערוץ, למרות שהתמונה עצמה לא מתוכננת ל16:9.
הבנתי שיש מנגנון מיוחד שיודע מתי צריך למתוח ומי לא - איך מפעילים אותו?
מה עושים שהתמונה תימתח רק כשצריך?
המון תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
דבר ראשון המעבר בין WIDE ל-NLS (לא זוכר איך מנגנון זה נקרא בפיליפס) הוא אוטומטי רק ביס, כי ביס משדרים במסך רחב.
בהוט אתה צריך להיות קבוע על מצב זה.
תעבור בין המצבים, יש מצב שמעוות טיפה את התמונה, אך באופן מאוד עדין ושומר אעל תוכן 4:3 עם מינימום עיוות.
בהוט אתה צריך להיות קבוע על מצב זה.
תעבור בין המצבים, יש מצב שמעוות טיפה את התמונה, אך באופן מאוד עדין ושומר אעל תוכן 4:3 עם מינימום עיוות.
אל תשכח להגדיר בממיר 16:9.אבל תיקח בחשבון שאין יותר מידי סרטים שמשודרים בפורמט הזה,אז לרוב התמונה תיהיה ביחס של 4:3 על כל מסך ה 16:9 שלך.לפעמים אני מנסה לצפות במצב הזה שעופר רשם (זה נקרא סופר זום),אבל אחרי שהמצלמה זזה וישר מרגישים את העיוות בצדדים,אני חוזר למצב Wide.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
גיא שים לב, לבחור יש HOT. אין שום שידור 16:9 ב-HOT... (הכוונה בשידורים רגילים SD).guy11 כתב:אל תשכח להגדיר בממיר 16:9.אבל תיקח בחשבון שאין יותר מידי סרטים שמשודרים בפורמט הזה,אז לרוב התמונה תיהיה ביחס של 4:3 על כל מסך ה 16:9 שלך.לפעמים אני מנסה לצפות במצב הזה שעופר רשם (זה נקרא סופר זום),אבל אחרי שהמצלמה זזה וישר מרגישים את העיוות בצדדים,אני חוזר למצב Wide....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אופסאיינשטיין כתב:גיא שים לב, לבחור יש HOT. אין שום שידור 16:9 ב-HOT... (הכוונה בשידורים רגילים SD).guy11 כתב:אל תשכח להגדיר בממיר 16:9.אבל תיקח בחשבון שאין יותר מידי סרטים שמשודרים בפורמט הזה,אז לרוב התמונה תיהיה ביחס של 4:3 על כל מסך ה 16:9 שלך.לפעמים אני מנסה לצפות במצב הזה שעופר רשם (זה נקרא סופר זום),אבל אחרי שהמצלמה זזה וישר מרגישים את העיוות בצדדים,אני חוזר למצב Wide.......
חשבתי יס..