Gears Of War 2, כבר כאן...
- OmriGaller
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נשמע אחלה
אהבתי את הראשון נראה אם השני לא יאכזב
אהבתי את הראשון נראה אם השני לא יאכזב
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73381
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אם אתם כ"כ אוהבים אותו, למה להוריד פרוץ ולא לקנות? ממש לא מבין אנשים.
אתה תמים או מיתמם.
בשביל לשחק בו כמה שיותר מוקדם?
בגלל שלא נותנים לך אפשרות ריאלית לקנות אותו בארץ?
בגלל שאפילו מוכרים בחנויות בארץ נכנסים לאלם והלם כשאתה מחפש לקנות משחק לקונסולה שאפשר לפרוץ?
בגלל שאפשר?
בגלל שאיך אפשר לגנוב משהו שלא נמצא פה מלכתחילה?
מה ההבדל בין סרט למשחק או סדרה?
צדיק אמיתי הכי הרבה יוריד ויקנה אחר כך אבל תכלס, אין הרבה כאלו.
ואפרופו כל זה, עוד מישהו שם לב לזה שאחרי שכל המוציאים לאור קישקשו על זה שהם לא מפיצים משחקים ל- PC בגלל שהוא מכונה עמוסת פיראטיות, אז בשבועיים האחרונים משחקים של 360 עולים לרשת שבועיים ויותר לפני תאריך השחרור הרשמי? (Fallout3, GOW2, Fable2 ,Dead Space, Saints Row 2, Midnight Club Los Angeles Remix)
בשביל לשחק בו כמה שיותר מוקדם?
בגלל שלא נותנים לך אפשרות ריאלית לקנות אותו בארץ?
בגלל שאפילו מוכרים בחנויות בארץ נכנסים לאלם והלם כשאתה מחפש לקנות משחק לקונסולה שאפשר לפרוץ?
בגלל שאפשר?
בגלל שאיך אפשר לגנוב משהו שלא נמצא פה מלכתחילה?
מה ההבדל בין סרט למשחק או סדרה?
צדיק אמיתי הכי הרבה יוריד ויקנה אחר כך אבל תכלס, אין הרבה כאלו.
ואפרופו כל זה, עוד מישהו שם לב לזה שאחרי שכל המוציאים לאור קישקשו על זה שהם לא מפיצים משחקים ל- PC בגלל שהוא מכונה עמוסת פיראטיות, אז בשבועיים האחרונים משחקים של 360 עולים לרשת שבועיים ויותר לפני תאריך השחרור הרשמי? (Fallout3, GOW2, Fable2 ,Dead Space, Saints Row 2, Midnight Club Los Angeles Remix)
אני פשוט לא מבין את הצדקנות המעושה שלךHuber כתב:אם אתם כ"כ אוהבים אותו, למה להוריד פרוץ ולא לקנות? ממש לא מבין אנשים....
אתה מדבר על להוריד סרטים ובאותה נשימה מטיף לאנשים על קניית משחקים.
כשתקנה את הXBOX נראה אותך לא פורץ אותו וקונה משחקים ב400 שח ליחידה
- Huber
- חבר במועדון HT

אז כל אלו שחושבים שאני תמים או מתמם, מוזמנים לבוא אליי הביתה ולראות את ה PS3 שלי (להזכירכם שאין פריצה?) ואת סיפריית המשחקים שלי ששילמתי עליה ממיטב כספי. זהו לא דיון של מותר או אסור לגנוב (כן - לגנוב) משחקים, אז אני לא אגיב פה על הנושא, אבל אם בא לכם, תפתחו דיון ייעודי ואשמח להגיב בהרחבה, גם על נושא הורדת הסרטים. מה שלא משנה את דעתי בנושא - לפתוח דיון על משחק שעדיין לא יצא רישמית ושברור שגנבתם זה ביזיון, גם לפותח הת'רד וגם למנהל פורום שמאפשר זאת. ולא צריך לשלם 400 שח על משחק שאפשר להזמין בכ 50 דולר משאתרים כמו PLAYASIA, ככה שעלות המשחק פה היא פשוט תירוץ מפוקפק ביותר. אבל אני נסחף, את ההמשך אשמח לרשום בת'רד ייעודי.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תגיד, אתה רציני?!?!Huber כתב:אז כל אלו שחושבים שאני תמים או מתמם, מוזמנים לבוא אליי הביתה ולראות את ה PS3 שלי (להזכירכם שאין פריצה?) ואת סיפריית המשחקים שלי ששילמתי עליה ממיטב כספי. זהו לא דיון של מותר או אסור לגנוב (כן - לגנוב) משחקים, אז אני לא אגיב פה על הנושא, אבל אם בא לכם, תפתחו דיון ייעודי ואשמח להגיב בהרחבה, גם על נושא הורדת הסרטים. מה שלא משנה את דעתי בנושא - לפתוח דיון על משחק שעדיין לא יצא רישמית ושברור שגנבתם זה ביזיון, גם לפותח הת'רד וגם למנהל פורום שמאפשר זאת. ולא צריך לשלם 400 שח על משחק שאפשר להזמין בכ 50 דולר משאתרים כמו PLAYASIA, ככה שעלות המשחק פה היא פשוט תירוץ מפוקפק ביותר. אבל אני נסחף, את ההמשך אשמח לרשום בת'רד ייעודי....
קנית PS3 בידיעה שאין אפשרות לצרוב משחקים... אז אין לך ממש ברירה ואתה קונה.
או שהPS3 יהפוך לעציץ...
- Huber
- חבר במועדון HT

ואני תמיד רציני - ושונא לחזור על עצמי.Huber כתב: אז אני לא אגיב פה על הנושא, אבל אם בא לכם, תפתחו דיון ייעודי ואשמח להגיב בהרחבה,...
- Huber
- חבר במועדון HT

כי זה דיון יעודי שנפתח למטרה מסוימת, לנהל פה שיחה על נושא אחר זה זיהום ת'רד/טרוליזם - חבל שאתה לא מבין את זה.
ביקשת, קיבלת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 281#671281
ביקשת, קיבלת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 281#671281
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: