בעיות בצפייה בסרטי/סדרות 720P
יש לי מחשב 3.2GHZ עם 2G זיכרון (WIN XP PRO), כרטיס מסך RADEON 9600
המחשב עבר פירמוט לפני שעה.
אני בד"כ צופה בתכני 720P כי 1080 ממש לא זז אצלי.
התקנתי HAALI ו- FFDSHOW (השארתי את ההגדרות על ברירת המחדל)
הבעיה היא שהתמונה מאחרת אחרי הקול כל הזמן ב 5 שניות בערך.
האם התופעה יכולה להפתר ע"י שינוי הגדרות או שאין מנוס וצריך לשדרג את כרטיס המסך?
אשמח לעזרתכם.
אשמח לעזרתכם.
לא במקום haali אלא במקום FFDShow.ohadc כתב:במקום HAALI?guyezra כתב:תשתמש ב-COREAVC לתכנים הללו.......
עצה: במשחק ומעבר בין פילטרים שונים, אם אתה רוצה להיות בטוח שאתה יודע איזה פילטר פעיל כרגע, תוריד תוכנה שנקראת GraphEdit וזרוק לתוכה את הקובץ שאתה רוצה לנגן, היא תגיד לך באיזה פילטרים הנגן ישתמש לנגן אותו, כך תוכל להיות בטוח איזה פילטר פעיל.
לדעתי עם החומרה שלך לא צריכה להיות בעיה לנגן סרטי 720 גם עם FFDShow. תבדוק שיש לך את הגרסה האחרונה ביותר Beta 5 מהאתר הרשמי (הsection של FFDShow ב Sourceforge).
אני אוכל חצץ כבר כמה ימים עם כל השטויות האלה. מקווה שזה יעזור במשהו.
אחרי שהסרתי את FFDSHOW והתקנתי את CUREAVC אני לא שומע סאונד בכלל.godu כתב:לא במקום haali אלא במקום FFDShow.ohadc כתב:במקום HAALI?guyezra כתב:תשתמש ב-COREAVC לתכנים הללו.......
עצה: במשחק ומעבר בין פילטרים שונים, אם אתה רוצה להיות בטוח שאתה יודע איזה פילטר פעיל כרגע, תוריד תוכנה שנקראת GraphEdit וזרוק לתוכה את הקובץ שאתה רוצה לנגן, היא תגיד לך באיזה פילטרים הנגן ישתמש לנגן אותו, כך תוכל להיות בטוח איזה פילטר פעיל.
לדעתי עם החומרה שלך לא צריכה להיות בעיה לנגן סרטי 720 גם עם FFDShow. תבדוק שיש לך את הגרסה האחרונה ביותר Beta 5 מהאתר הרשמי (הsection של FFDShow ב Sourceforge).
אני אוכל חצץ כבר כמה ימים עם כל השטויות האלה. מקווה שזה יעזור במשהו....
המחשב לאחר פירמוט - לא הותקנו עליו שום פילטרים.Ambious כתב:לי היתה בעיה זהה, והסרתי לחלוטין את כל הפילטרים, ועל גביהם התקנתי CoreAVC, AC3Filter ו- Haali, והבעיות נפתרו....
התקנתי CoreAVC, AC3Filter ו- Haali ועדיין מגמגם ב 720P.
1080P בכלל בלתי ניתן לצפייה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כמו שזה נראה מהגרף, אין בכלל מקודד לסאונד.
תתקין FFDShow Tryouts (יש לינק בדביקים), המשמש גם לפענוח סאונד, וכדי שה-CoreAVC ימשיך לפענח את הוידאו, שים את פענוח ה-H.264 על disabled בתפריט ה-Codecs של
ה-FFDShow video decoder configuration.
תתקין FFDShow Tryouts (יש לינק בדביקים), המשמש גם לפענוח סאונד, וכדי שה-CoreAVC ימשיך לפענח את הוידאו, שים את פענוח ה-H.264 על disabled בתפריט ה-Codecs של
ה-FFDShow video decoder configuration.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני משתמש ב- AC3FILTERpixies כתב:כמו שזה נראה מהגרף, אין בכלל מקודד לסאונד.
ה-FFDShow video decoder configuration....
מה זאת אומרת מחשב 3.2GHZ? על איזה מעבד בדיוק אתה מדבר?ohadc כתב:יש לי מחשב 3.2GHZ עם 2G זיכרון (WIN XP PRO), כרטיס מסך RADEON 9600
אשמח לעזרתכם....