VobSub/VSFilter ב- VMC?
-
Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי
אני מריץ VMC עם CoreAVC (הסרתי את FFDShow כי הוא עשה לי בעיות בפענוח סטרימים מ- MKV) והכל סבבה, רק שאני לא מצליח להפעיל את VSFilter.
כשאני מפעיל את Media Player Classic האיקון שלו מופיע בלי בעיה ומנגן כתוביות ישר על הסרט, אבל דרך VMC הוא משום מה לא.
אפילו נכנסתי להגדרות של ה- Haali ושיניתי את Allow Autolaod VSFilter ל- Yes וזה לא עזר.
מישהו יודע מה הבעיה או מה אני לא עושה נכון?
תודה,
-אלעד
אני מריץ VMC עם CoreAVC (הסרתי את FFDShow כי הוא עשה לי בעיות בפענוח סטרימים מ- MKV) והכל סבבה, רק שאני לא מצליח להפעיל את VSFilter.
כשאני מפעיל את Media Player Classic האיקון שלו מופיע בלי בעיה ומנגן כתוביות ישר על הסרט, אבל דרך VMC הוא משום מה לא.
אפילו נכנסתי להגדרות של ה- Haali ושיניתי את Allow Autolaod VSFilter ל- Yes וזה לא עזר.
מישהו יודע מה הבעיה או מה אני לא עושה נכון?
תודה,
-אלעד
-
Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מקפיץ - מישהו? 
בכל מקרה, חשבתי אולי להתקין FFDSHOW אבל לבטל את כל המקודדים שלו, כדי שרק ירנדר את הכתוביות.
לאור העובדה שיש לי מחשב מדיה סנטר יחסית Mid-Low Range, האם זה יחזיר לי את הבעיות שהיו לי בעבר של איבוד סינכרון ב- 720p?
תודה,
-אלעד
בכל מקרה, חשבתי אולי להתקין FFDSHOW אבל לבטל את כל המקודדים שלו, כדי שרק ירנדר את הכתוביות.
לאור העובדה שיש לי מחשב מדיה סנטר יחסית Mid-Low Range, האם זה יחזיר לי את הבעיות שהיו לי בעבר של איבוד סינכרון ב- 720p?
תודה,
-אלעד
אצלי לא ניסיתי לשבור על זה את הראש יותר מדי
כשאתה מקטין את המדיה סנטר שיעבוד בחלון ולא מסך מלא, מנגן את הסרט, האם אתה רואה את החץ הירוק בצד ימין למטה?
אצלי משום מה אופצית הshow subtitles לא הייתה מסומנת, הפילטר אכן נטען אך לא הציג כתוביות בגלל הגדרה דיפולטית לא נכונה
בכל מקרה, נגן את הסרט במדיה סנטר, הקטן את הוידאו לחלון ולא למסך מלא ותראה מה קורה בtray
כשאתה מקטין את המדיה סנטר שיעבוד בחלון ולא מסך מלא, מנגן את הסרט, האם אתה רואה את החץ הירוק בצד ימין למטה?
אצלי משום מה אופצית הshow subtitles לא הייתה מסומנת, הפילטר אכן נטען אך לא הציג כתוביות בגלל הגדרה דיפולטית לא נכונה
בכל מקרה, נגן את הסרט במדיה סנטר, הקטן את הוידאו לחלון ולא למסך מלא ותראה מה קורה בtray
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ואין גם בעיה להפעיל את ffdshow tryouts רק בשביל הכתוביות. למעשה הוא מהווה פתרון טוב יותר מ VsFilter הבעייתי והמזדקן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני מבין מההודעה הראשונה שלך שהסרת גרסה שלו כי הייתה לך בעייה עם סטרימים. אני לא בטוח למה אתה מתכוון אבל אם הכוונה היא ל audio streams ולאפשרות לדלג בין פסי קול שונים אז יש לכך תמיכה מובנית מצויינת ב ffdshow audio decoder. פשוט מפעילים את אפשרות ה stream switcher
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.