מחפש המלצות לקנית משחקים
חג שמח חבר'ה, מישהי מהמשפחה שלי חוזרת עוד שבועיים מארה"ב, אני רוצה שהיא תביא לי משמה 3 משחקים, יש למישהו המלצות?
אני אוהב FPS ו DRIVING ו ACTION
PS3 כמובן...
אני חשבתי על FAR CRY 2, FALLOUT 3, ו PURE.
PS3 כמובן...
אני חשבתי על FAR CRY 2, FALLOUT 3, ו PURE.
נערך לאחרונה על ידי shapin ב 21/10/2008 13:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
בקרוב יוצא LBP שאני מציע לך לראות משחק טוב.
יש את SOCOM שזה TPS טקטי.
אם אתה רוצה משחק מכוניות ריאלסטי-סימולטור הייתי שוקל GT5P אם אתה אוהב ארקייד מירוצים אז MC4 או בראנוט פראדייס יהיו בחירה טובה.
יש את R2 וFC2 שיוצאים עוד מעט.
יש את DEAD SPEACE שגם אמור להיות סביר.
זה בערך המשחקים הטובים שיש בזמן האחרון.
יש את SOCOM שזה TPS טקטי.
אם אתה רוצה משחק מכוניות ריאלסטי-סימולטור הייתי שוקל GT5P אם אתה אוהב ארקייד מירוצים אז MC4 או בראנוט פראדייס יהיו בחירה טובה.
יש את R2 וFC2 שיוצאים עוד מעט.
יש את DEAD SPEACE שגם אמור להיות סביר.
זה בערך המשחקים הטובים שיש בזמן האחרון.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
motorstorm 2 - יוצא בשבוע הבא, מאוד מומלץ. (במקום פיור)shapin כתב:חג שמח חבר'ה, מישהי מהמשפחה שלי חוזרת עוד שבועיים מארה"ב, אני רוצה שהיא תביא לי משמה 3 משחקים, יש למישהו המלצות?
PS3 כמובן...
אני חשבתי על FAR CRY 2, LBP, ו PURE....
dead space - יצא לפני שבוע, קיבל ביקורות מצויינות
אז אני יותר חשבתי על: PURE ו COD:WORLD AT WAR ו NFS:UNDERCOVER
הNFS זה רק בגלל שאני לא רואה את הGT5, או שאני לא יודע את התאריך יציאה שלו (את הפרולוג אני בטח לא מזמין).
הPURE משחק ששיגע לי את האנדרנלין בגוף, משחק מסחרר.
ובשביל הCOD לא צריך תירוץ בכלל.
הNFS זה רק בגלל שאני לא רואה את הGT5, או שאני לא יודע את התאריך יציאה שלו (את הפרולוג אני בטח לא מזמין).
הPURE משחק ששיגע לי את האנדרנלין בגוף, משחק מסחרר.
ובשביל הCOD לא צריך תירוץ בכלל.
- nadavck
- חבר מביא חבר

מרוצים = מוטורסטורם
אם אתה אוהב מרוצים אז לדעתי מוטור סטורם לוקח.
כנס ל you tube ותראה game play אז פשוט אחלה משחק שבעולם
כנס ל you tube ותראה game play אז פשוט אחלה משחק שבעולם
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
במירוצים חשוב לך לשחק עם עוד אנשים על הקונסולה, או שגם לבד זה מספיק?
אם לבד מספיק, לך על pure, הרי אהבת אותו (אני גם התרשמתי ממנו הרבה יותר מאשר מ motorstorm 2). אם אתה רוצה לשחק עם עד 4 אנשים על אותה קונסולה, לך על motorstorm 2.
ללירן - למה Dead Space הוא רק סביר? הוא זכה לביקורות מעולות ואפילו אומרים שהוא יגדיר מחדש את ז'אנר האימה. ולמה COD5 לא שווה קניה? אם התשובה היא שזה בגלל שהוא במלחמת העולם השניה - יש מספיק אנשים שלא שיחקו יותר מדי במחשב/קונסולה בשנים האחרונות, ולא חרשו על משחקי מלחמת העולם השניה.
אם לבד מספיק, לך על pure, הרי אהבת אותו (אני גם התרשמתי ממנו הרבה יותר מאשר מ motorstorm 2). אם אתה רוצה לשחק עם עד 4 אנשים על אותה קונסולה, לך על motorstorm 2.
ללירן - למה Dead Space הוא רק סביר? הוא זכה לביקורות מעולות ואפילו אומרים שהוא יגדיר מחדש את ז'אנר האימה. ולמה COD5 לא שווה קניה? אם התשובה היא שזה בגלל שהוא במלחמת העולם השניה - יש מספיק אנשים שלא שיחקו יותר מדי במחשב/קונסולה בשנים האחרונות, ולא חרשו על משחקי מלחמת העולם השניה.
יש לי תשובות לשאלות שאולי יכוונו אותכם לקלוע יותר לטעם שלי.
א. אני משחק 50% לבד 50% עם חברים.
ב. אני שונא להילחם בדברים לא אנושיים למינהם (חייזרים זומבים וכו...).
ג. לא אהבתי את הDEMO של המוטורסטורם אחרי כמה משחקים (בהתחלה כן).
ד. הדודה באה בסוף נובמבר, ככה שFC2 יוצא וNFSUC יוצא ו COD יוצא, אז תעשו את השיקולים כולל המשחקים שיוצאים.
ה. יש לי בעיה עם הR2 בגלל סעיף ב.
ו. למה PURE לא שווה קניה וCOD?, במיוחד שאחרי שמסיימים את המצב הראשי יש את האונליינ הענק שלהם.
ז. זה לא שאני לא אוהב את הGT5, פשוט הוא עוד לא יצא, ולדעתי MC4 לא מתחרה בכלל (ולא יכול) בסדרת הNFS.
אני מאמין שזהו אני רוצה עד יום ראשון שני לתת לה את הרשימה, יש לה נטייה להיעלם ולא להתקשר חודש אז אנחנו בגל שהיא מתקשרת
.
עדכון: לפי AMAZON משחק חדש של PS3 עולה בסביבות ה35 ליש"ט, שזה בערך 220 ש"ח.
מה אתם אומרים שווה לי להזמין? (דרך הדודה כמובן, לא דרך האינטרנט), לי זה נשמע כמו עסקה טובה, 650 ש"ח 3 משחקים, לעומת בארץ 1200-1300 ש"ח 3 משחקים.
א. אני משחק 50% לבד 50% עם חברים.
ב. אני שונא להילחם בדברים לא אנושיים למינהם (חייזרים זומבים וכו...).
ג. לא אהבתי את הDEMO של המוטורסטורם אחרי כמה משחקים (בהתחלה כן).
ד. הדודה באה בסוף נובמבר, ככה שFC2 יוצא וNFSUC יוצא ו COD יוצא, אז תעשו את השיקולים כולל המשחקים שיוצאים.
ה. יש לי בעיה עם הR2 בגלל סעיף ב.
ו. למה PURE לא שווה קניה וCOD?, במיוחד שאחרי שמסיימים את המצב הראשי יש את האונליינ הענק שלהם.
ז. זה לא שאני לא אוהב את הGT5, פשוט הוא עוד לא יצא, ולדעתי MC4 לא מתחרה בכלל (ולא יכול) בסדרת הNFS.
אני מאמין שזהו אני רוצה עד יום ראשון שני לתת לה את הרשימה, יש לה נטייה להיעלם ולא להתקשר חודש אז אנחנו בגל שהיא מתקשרת
עדכון: לפי AMAZON משחק חדש של PS3 עולה בסביבות ה35 ליש"ט, שזה בערך 220 ש"ח.
מה אתם אומרים שווה לי להזמין? (דרך הדודה כמובן, לא דרך האינטרנט), לי זה נשמע כמו עסקה טובה, 650 ש"ח 3 משחקים, לעומת בארץ 1200-1300 ש"ח 3 משחקים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
למה דרך הדודה ולא דרך האינטרנט? אם תזמין מאתר כמו PLAYASIA לדוגמא משחק יעלה לך הרבה פחות, לא יותר הגיוני?
לגבי המלצות למשחקים, הרבה אנשים שוכחים משחקים "ישנים" וטובים (אין דבר כזה משחק ישן ב PS3, הקונסולה נשארת זהה ככה שמשחק שהיה טוב לפני שנה וחצי יהיה גם היום טוב) כמו HEAVENLY SWORD, UNCHARTED וכו, אלו למשל 2 משחקים שאני שיחקתי אישית ומאוד מאוד נהניתי. מה גם שמשחקים "ישנים" יורדים במחיר משעותית (כמעט חצי מחיר כיום) ככה שכולם מרוויחים.
לגבי המלצות למשחקים, הרבה אנשים שוכחים משחקים "ישנים" וטובים (אין דבר כזה משחק ישן ב PS3, הקונסולה נשארת זהה ככה שמשחק שהיה טוב לפני שנה וחצי יהיה גם היום טוב) כמו HEAVENLY SWORD, UNCHARTED וכו, אלו למשל 2 משחקים שאני שיחקתי אישית ומאוד מאוד נהניתי. מה גם שמשחקים "ישנים" יורדים במחיר משעותית (כמעט חצי מחיר כיום) ככה שכולם מרוויחים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כן, רק עם ויזה, במאסטרקארד זה לא עובד.
- nadavck
- חבר מביא חבר

מחזק!!! Uncharted משחק משובך ואין סיבה לא לשחק בו. כנ"ל Assassin's Creed למי שאוהב.Huber כתב:למה דרך הדודה ולא דרך האינטרנט? אם תזמין מאתר כמו PLAYASIA לדוגמא משחק יעלה לך הרבה פחות, לא יותר הגיוני?
לגבי המלצות למשחקים, הרבה אנשים שוכחים משחקים "ישנים" וטובים (אין דבר כזה משחק ישן ב PS3, הקונסולה נשארת זהה ככה שמשחק שהיה טוב לפני שנה וחצי יהיה גם היום טוב) כמו HEAVENLY SWORD, UNCHARTED וכו, אלו למשל 2 משחקים שאני שיחקתי אישית ומאוד מאוד נהניתי. מה גם שמשחקים "ישנים" יורדים במחיר משעותית (כמעט חצי מחיר כיום) ככה שכולם מרוויחים....
mgs4 מעולה
COD 4 מעולה וגם האונליין שלו מעולה
BURNOUT אם אתה אוהב את הסגנון של הארקייד אז הוא אדיר
לא כל כך הבנתי ממך מאיפה הדודה חוזרת כי רשמת ארה"ב ואח"כ רשמת מחיר לפאונדים...
בכל אופ. אם היא בUS תכנס לאתר של WALMART ושם יש לך רשימה של כל המשחקים . אם מאנגליה אז תחפש
את HMV . הנקודה היא שכדאי לך (לדעתי) לחפש משחקים טיפה יותר ישנים כי הם עולים חצי מחיר וככה תוכל לקנות 6 משחקים
ולא 3.
BURNOUT למשל עולה 30 דולר . אותו דבר עולה הORANGE BOX שזה לדעתי אחת החבילות הכי טובות שיש לPS3
יש את WARHAWK שהוא משחק מלחמה מעולה אבל משוחק רק ברשת
NINJA GAIDEN SIGMA צשחק הרפתקאות טוב מאודASSASIN CREED גם מעולה...וכו' וכו'
כל אלה 30$
COD 4 מעולה וגם האונליין שלו מעולה
BURNOUT אם אתה אוהב את הסגנון של הארקייד אז הוא אדיר
לא כל כך הבנתי ממך מאיפה הדודה חוזרת כי רשמת ארה"ב ואח"כ רשמת מחיר לפאונדים...
בכל אופ. אם היא בUS תכנס לאתר של WALMART ושם יש לך רשימה של כל המשחקים . אם מאנגליה אז תחפש
את HMV . הנקודה היא שכדאי לך (לדעתי) לחפש משחקים טיפה יותר ישנים כי הם עולים חצי מחיר וככה תוכל לקנות 6 משחקים
ולא 3.
BURNOUT למשל עולה 30 דולר . אותו דבר עולה הORANGE BOX שזה לדעתי אחת החבילות הכי טובות שיש לPS3
יש את WARHAWK שהוא משחק מלחמה מעולה אבל משוחק רק ברשת
NINJA GAIDEN SIGMA צשחק הרפתקאות טוב מאודASSASIN CREED גם מעולה...וכו' וכו'
כל אלה 30$