100 מוצרי האודיו/וידאו הנבחרים לשנת 2005...
"שמענו" בהדגמה גרועה, שאינה אומרת מאומה על הרמקול עצמו.Croc כתב:מעניין לראות שרוב המוצרים יצאו הרבה לפני 2005.
ואת המקום חמישי כולנו שמענו - ואחרי ששמענו לא נראה לי שהיינו נותנים להם מקום חמישי. עם בורג או בלי הבורג...
ה-802D הוא רמקול מצוין.
תומר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תומר - היה אשכול מעניין שלך מתי שהוא שטוען שבשנים האחרונות רוב הירחונים והכתבות אודיו נוטות לכוון פירסומת בניגוד לעבר שעוצמתם הייתה בחוות דעת מיקצועיות ואוביקטיביות,
מעניין אותי איך לדעתך מתחברת הרשימה הזאת לאותה טענה .
אישית לא הבנתי איזה ערך יש למיקום ברשימה (וכנראה שאין ערך למיקום)
לא רק שהרשימה ארוכה מאוד היא גם מערבבת ציודים וטכנולוגיות,
למשל רמקולים מגברים וטלויזית פלזמה ...
למשל רמקולים מגברים וטלויזית פלזמה ...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זהו,עכשיו לא יעזור כלום.
המשפט: "הרושם הראשוני הכי קובע" לא נכתבה סתם...
עכשיו יסתובבו אלפי אנשים,שביקרו בתערוכה,בתחושה ש-802D הוא רמקול דראק.
למרות, שקרוב לוודאי הוא לא...
עופר.
====================
עכשיו יסתובבו אלפי אנשים,שביקרו בתערוכה,בתחושה ש-802D הוא רמקול דראק.
למרות, שקרוב לוודאי הוא לא...
עופר.
====================
Re: זהו,עכשיו לא יעזור כלום.
הבעיה בטופ אודיו, שאין שם אנשי מקצוע בעלי אוזני זהב, שיכלו לעצור את הפדיחה הזו לפני תחילתה.עופרצפריר כתב:המשפט: "הרושם הראשוני הכי קובע" לא נכתבה סתם...
עכשיו יסתובבו אלפי אנשים,שביקרו בתערוכה,בתחושה ש-802D הוא רמקול דראק.![]()
למרות, שקרוב לוודאי הוא לא...![]()
עופר.
====================...
נכון, כמעט לעולם אנחנו לא מקבלים הזדמנות שניה לתקן רושם ראשוני רע
תומר
אני פוסל מראש בחירה של 100 מוצרי אודיו/וידאו בשנה אחת.luchy כתב:תומר - היה אשכול מעניין שלך מתי שהוא שטוען שבשנים האחרונות רוב הירחונים והכתבות אודיו נוטות לכוון פירסומת בניגוד לעבר שעוצמתם הייתה בחוות דעת מיקצועיות ואוביקטיביות,
למשל רמקולים מגברים וטלויזית פלזמה ......
כפי שגנאדי ציין, רובם משווקים כבר כמה שנים.
תומר
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

Croc כתב:טוב לכל הפרקליטים של BMW - יש הבדל בין להיות רמקול טוב ורמקול בעל תמורה מצויינת למחירו לבין להיות במקום 5....
למה? BMW אחלה אוטו...
עופר.
==============
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

Croc כתב:למה ששלא תקנה בעצמך ב-full price?עופרפולק כתב:קרוק אם אתה קונה אותם אני קונה ממך ,אפילו שהם לא שווים........!!!!!!!!!!!!......
נראה לי שאחרי התערוכה,אף אחד לא ירצה לקנות את הרמקול הזה
גם במכירת חיסול.
כמה עצוב...
עופר.
=================
זה שבתערוכה לא הוציאו ממנו את המקסימום זה לא אומר שהוא לא וטוב ואני דווקא התרשמתי מזה שהוא מצליח לא להישמע גרוע למרות האקסטיקה שהוא היה בה
וזה גרם לי לחשוב שכדאי ללכת לשמוע אותו בחדר השמעה טוב וזה לפי מיטב הבנתי מרטת התערוכה -מרטין תקן אותי אם אני טועה
וזה גרם לי לחשוב שכדאי ללכת לשמוע אותו בחדר השמעה טוב וזה לפי מיטב הבנתי מרטת התערוכה -מרטין תקן אותי אם אני טועה
i am in the hi-fidelity first class
גם אני סקרן לשמוע אותם בתנאים טובים.
עדיין לדעתי המיקום במקום החמישי הוא לדעתי בגלל מח' השיווק (המדהימה ביכולת יש להדודות) של BMW.
ובכלל כל הרשימה הזו מדיפה ריח לא טוב - איך נכנסים לשם מוצרים ישנים (BMW 703 לדוגמא שיצאו בשנת 2004) ולא נכנס אליה סונוס פבר סטרדיווארי (ולפני שאתם בוכים שזה לא רמקול משנת 2005- קראו 1" לשמאל) או אמאטי החדשים?
אם אלו לא רמקולים שמבחינתם שווים מיקום ברשימה - אז שיחפשו את החברים שלהם - או יותר נכון - שימשיכו ללקק לספונסורים שלהם.
עדיין לדעתי המיקום במקום החמישי הוא לדעתי בגלל מח' השיווק (המדהימה ביכולת יש להדודות) של BMW.
ובכלל כל הרשימה הזו מדיפה ריח לא טוב - איך נכנסים לשם מוצרים ישנים (BMW 703 לדוגמא שיצאו בשנת 2004) ולא נכנס אליה סונוס פבר סטרדיווארי (ולפני שאתם בוכים שזה לא רמקול משנת 2005- קראו 1" לשמאל) או אמאטי החדשים?
אם אלו לא רמקולים שמבחינתם שווים מיקום ברשימה - אז שיחפשו את החברים שלהם - או יותר נכון - שימשיכו ללקק לספונסורים שלהם.