המרת קבצים הפוכה. מ-mp3 חזרה לפורמט מוסיקה רגיל של cd
חג שמח לחברי הפורום. שאלתי היא (ומתנצל מראש באם הפורום הזה אינו בדיוק המקום - אם כי אני בטוח שיש כאן ידע רב בנושא) בעקבות איבוד מס' דיסקי מוסיקה שלמזלי הקבצים שמורים אצלי בנגן נייד בפורמט mp3 - האם בהמרה חוזרת (על מנת לשמוע במערכת שלי) מ- mp3 לפורמט רגיל של דיסקי מוסיקה (לא זוכר מהו) בתוכנה כמו nero - האם איבוד המידע שהתרחש עקב הכיווץ ל- mp3 יוחזר כעת בהמרה כזו.

- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ייבוא הקבצים לתוכנת צריבה והשימוש בפורמט Audio Cd על מנת להמירם לפורמט קריא על ידי cd player סטנדרטי זו בסך הכל עוד דרך לייצג את אותם הנתונים בקובץ ה mp3, נתונים שנפגעו כבר בהמרה מ Wave ל Mp3.
ליאור
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78882
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
תוכנה כמו נרו יודעת לצרוב, אבל זה לא אותה איכות, אלא אם המקור היה flac ולא mp3. Mp3 בקצב 320k הוא איכותי למדי.
להמרות קבצים אני משתמש ב goldwave, תוכנת עריכת אודיו הטובה ביותר שאני מכיר.
להמרות קבצים אני משתמש ב goldwave, תוכנת עריכת אודיו הטובה ביותר שאני מכיר.
DBpower AMP music convertor
תוכנה המהווה "סטנדרד" בתחומה, תוכנה חפשית, המרה פשוטה וקלה.
כמובן שאם אתה כבר ב320KB - לא יהיה UPSAMPLING ו\או תיקון, אבל ב320 אתה תשמעה יפה מאד.
כמובן שאם אתה כבר ב320KB - לא יהיה UPSAMPLING ו\או תיקון, אבל ב320 אתה תשמעה יפה מאד.
המון תודה למגיבים. בצער הבנתי שהנגן כבודו במקומו מונח ועלי לחפש מחדש את אותם דיסקים אבודים..liorms כתב:DBpower AMP music convertor
כמובן שאם אתה כבר ב320KB - לא יהיה UPSAMPLING ו\או תיקון, אבל ב320 אתה תשמעה יפה מאד....
חג שמח לכולם
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ליאור, מעניין. כבא הרבה זמן אני מחפש לתכנה עם שם של "איכותית" בשוק. האם היא משתמשת בקודקים שלה או יש להפנותה לחיצוניים (כמו LAME למשל)liorms כתב:DBpower AMP music convertor
כמובן שאם אתה כבר ב320KB - לא יהיה UPSAMPLING ו\או תיקון, אבל ב320 אתה תשמעה יפה מאד....