ps3 חיבור לחשמל
שלום לכולם בשעה טובה קניתי PS3 80 GB בארה"ב תאריך ייצור של הקונסולה הוא AUG08 מספר שאלות :
1:איפה קונים כבל לחבר אותו לחשמל בארץ (האם יש סוגים שונים)
2:האם מישהו רכש את הגרסא החדשה של ה80 GB שתי USB בארה"ב וחיבר ללא שנאי
3:באם צריך שנאי איזה לרכוש והיכן
תודה וחג שמח
1:איפה קונים כבל לחבר אותו לחשמל בארץ (האם יש סוגים שונים)
2:האם מישהו רכש את הגרסא החדשה של ה80 GB שתי USB בארה"ב וחיבר ללא שנאי
3:באם צריך שנאי איזה לרכוש והיכן
תודה וחג שמח
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
היי,
ממה שאני הבנתי כל הקונסולות של PS3 הם גם 220 וגם 110 ואין צורך בשנאי. שוב אם תקרא פה בפורום תראה כבר כמה כאלה.
לגבי הכבל, אני מניח שאתה מתכוון למה שקוראים כבל "קומקום" או כבל למחשב, תמצא בכל חנות שמוכרת מוצרי חשמל.
ממה שאני הבנתי כל הקונסולות של PS3 הם גם 220 וגם 110 ואין צורך בשנאי. שוב אם תקרא פה בפורום תראה כבר כמה כאלה.
לגבי הכבל, אני מניח שאתה מתכוון למה שקוראים כבל "קומקום" או כבל למחשב, תמצא בכל חנות שמוכרת מוצרי חשמל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
זה לא היה נעים אני מוכרח להודות מה גם שלקח זמן להבין למה לא רואים ושומעים כלום
אבל בסוף לאחר RESET לסוני (לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER) הכל עובד
טיפ למי שלא קורה הוראות : אם המכשיר מחובר לדוגמא בHDMI ואז אתם מחליפים חיבור
צריך לעשות RESET

אבל בסוף לאחר RESET לסוני (לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER) הכל עובד
טיפ למי שלא קורה הוראות : אם המכשיר מחובר לדוגמא בHDMI ואז אתם מחליפים חיבור
צריך לעשות RESET
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אין פה שום הימור. כל PS3 מכל סידרה שהיא מאז ומתמיד עבד בכל מתח, ככה שאני לא רואה סיבה שזה ישתנה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לעניות דעתי לא, הם רוצים לשמור איזורי השווקים.yigal33 כתב:האים מציינים את נושא המתחים גם בחוברת של הקונסולה?...
שמעתי כבר שבחנויות בארה"ב יש שלטים שהמכשירים עובדים רק ב-110V למרות שהם עובדים גם על 220.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Huber
- חבר במועדון HT

גם לדעתי אין איזוכר בחוברת, מה שלא משנה את העובדה שזה כן עובד תמיד. לגבי השלטים - אני די בטוח שזה שמועה בלבד, איך בשלט אלחוטי יצרו מצב שכזה?!
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
הוא התכוון לשלט sign ולא לשלט controllerHuber כתב:גם לדעתי אין איזוכר בחוברת, מה שלא משנה את העובדה שזה כן עובד תמיד. לגבי השלטים - אני די בטוח שזה שמועה בלבד, איך בשלט אלחוטי יצרו מצב שכזה?!...
לא ראיתי איזכור בחוברת על המתחים בכלל
בכול מקרה זה עובד מצויין ...
אבל חשוב לזכור שזה הימור אף אחד לא יכול להבטיח אם בסדרה בהאה סוני יחליפו שנאים סתם כי בא להם או מי יודע למה לכן מומלץ לחפש קצת בגוגל ובפורומים כאשר קונים גרסא חדשה של המכשיר ולנסות לראות אם אנשים כבר ניסו את זה
בכול מקרה זה עובד מצויין ...
אבל חשוב לזכור שזה הימור אף אחד לא יכול להבטיח אם בסדרה בהאה סוני יחליפו שנאים סתם כי בא להם או מי יודע למה לכן מומלץ לחפש קצת בגוגל ובפורומים כאשר קונים גרסא חדשה של המכשיר ולנסות לראות אם אנשים כבר ניסו את זה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
למעשה, השמועות מספרות שהדגמים החדשים ביפן כבר לא כוללים שנאי אוניברסלי מובנה. יכול להיות שזה עניין של זמן עד שהם יעלמו מכל המכשירים.
- Huber
- חבר במועדון HT

אם כך סוני ירו לעצמם ברגל, זה אחד מנקדות האור של הקונסולה למי שלא נמצא תחת חסדה של סוני (בחורים כמו ישראל). בניגוד ל XBOX שמחייב אותך ברכישת שנאי ייעדוי, עד היום (וכלל היום למיטב ידיעתי) כל הדגמים של ה PS3 לא הצריכו שנאי יקר.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
PS3 זה מחשב, ועוד לא ראיתי מחשב שבא עם ספק כוח שהוא לא 100-240VMalcontent כתב:למעשה, השמועות מספרות שהדגמים החדשים ביפן כבר לא כוללים שנאי אוניברסלי מובנה. יכול להיות שזה עניין של זמן עד שהם יעלמו מכל המכשירים....
- Huber
- חבר במועדון HT

לפי מה שאתה אומר גם XBOX360 זה מחשב, אז איך אתה מסביר שהוא כן מגיע עם ספק שהוא או 110 או 220? ההצהרה שלך לא נכונה מכל כך הרבה בחינות שאני לא יודע אפא להתחיל...
- michael123
- חבר מכור קשה

אני רואה שיש ל-XBOX ספק חיצוני בכלל, אז מה בעיה לקנות ספק 220V?Huber כתב:לפי מה שאתה אומר גם XBOX360 זה מחשב, אז איך אתה מסביר שהוא כן מגיע עם ספק שהוא או 110 או 220? ההצהרה שלך לא נכונה מכל כך הרבה בחינות שאני לא יודע אפא להתחיל......
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אל תשנה נושא - אמרת שזה מחשב, איך אתה מסביר את זה שהוא מגיע עם ספק שמתאים רק למתחים מסויימים?
או שה PS3 הוא מחשב והאקסבוקס לא?
או שה PS3 הוא מחשב והאקסבוקס לא?
- michael123
- חבר מכור קשה

PS3 נראה לי יותר מחשב מ-XBOXMalcontent כתב:אל תשנה נושא - אמרת שזה מחשב, איך אתה מסביר את זה שהוא מגיע עם ספק שמתאים רק למתחים מסויימים?
או שה PS3 הוא מחשב והאקסבוקס לא?...
יש לו שקע IEC של מחשב וכבל סטנדרתי..
מכיר את הפתרונות אלה?
http://www.terrasoftsolutions.com/store ... lutions]=1
http://www.wired.com/techbiz/it/news/20 ... ercomputer
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

וואלה, לא ידעתי שהכבל והשקע הם מה שמגדיר מחשב. כנראה שהקומקום החשמלי של סבתא שלי הוא גם מחשב, כי יש לו אותו כבל.
את הדברים האלה אפשר לעשות גם עם אקסבוקס ברמת העיקרון. אם מיקרוסופט היו פותחים את הקונסולה להתקנה של מערכות הפעלה חיצוניות כמו שסוני עשו, יש סיכוי שהיית רואה כאלה עם אקסבוקסים (או שהיית רואה אוניברסיטאות עולות באש כשחוות שרתיםשלמה הייתה מקבל טבעת מוות
)
בכל מקרה, פלייסטיישן זאת קונסולה ומחשב זה מחשב. זה מתבסס על אותם חלקים, אבל מדובר בשווקים שונים. יתכן שיש פלייסטיישן עם שנאי שאינו אוניברסלי.
בקשר לקניית ספק חדש לאקסבוקס במקום לקנות שנאי - נשמע לי כמו פתרון מעולה, במידה ואקנה אקסבוקס יום אחד (לא נראה לי סביר, אבל לך תדע).
את הדברים האלה אפשר לעשות גם עם אקסבוקס ברמת העיקרון. אם מיקרוסופט היו פותחים את הקונסולה להתקנה של מערכות הפעלה חיצוניות כמו שסוני עשו, יש סיכוי שהיית רואה כאלה עם אקסבוקסים (או שהיית רואה אוניברסיטאות עולות באש כשחוות שרתיםשלמה הייתה מקבל טבעת מוות
בכל מקרה, פלייסטיישן זאת קונסולה ומחשב זה מחשב. זה מתבסס על אותם חלקים, אבל מדובר בשווקים שונים. יתכן שיש פלייסטיישן עם שנאי שאינו אוניברסלי.
בקשר לקניית ספק חדש לאקסבוקס במקום לקנות שנאי - נשמע לי כמו פתרון מעולה, במידה ואקנה אקסבוקס יום אחד (לא נראה לי סביר, אבל לך תדע).