אני מוריד סרטים HD מ- GigaNews באמצעות NewsLeacher . בסרטים די רבים, מספר קבצים של חלקי הסרט, בין קובץ אחד לבין 5 קבצים, לא יורדים בשלמותם. למשל, כאשר מרבית הקבצים של חלקי הסרט הם בגודל של 47.6 מגה, מספר קבצים הם בגודל של 47.0 מגה ומצב דומה גם בגדלי קבצים אחרים. שמות הקבצים שלא ירדו בשלמותם מופיעים באותיות גדולות בלבד, לעומת אותיות קטנות, או שילוב של אותיות קטנות וגדולות בקבצים תקינים. כאשר Winrar מגיע לקבצים שאינם שלמים הוא מפסיק את הפענוח ומוציא הודעת שגיאה. ברשימת הקבצים שהעלה החיפוש, כל הקבצים מופיעים כתקינים, בגודל זהה. גם בהורדות חוזרות, גודל הקבצים בגודל מופחת נשאר אותו דבר – מופחת, באותו גודל כמו בפעם הראשונה.
האם יש פתרון לתופעה?
בעיית קבצים לא תקינים
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
תיקון ועדכון
תיקון:
הספק הוא UseNetServer .
עדכון:
הם החליפו שרת לפני זמן מה. ב- NewsLeacher השארתי את הכתובת הישנה והוספתי את החדשה. מחקתי את הכתובת הישנה והבעיה נפתרה. אמנם כאשר אני עובד עם שרת אחד, המהירות מעט נמוכה יותר מהמהירות המרבית האפשרית לי, אבל לפחות כל הקבצים תקינים (לפחות אלה שניסיתי שוב בהורדה חוזרת).
.
הספק הוא UseNetServer .
עדכון:
הם החליפו שרת לפני זמן מה. ב- NewsLeacher השארתי את הכתובת הישנה והוספתי את החדשה. מחקתי את הכתובת הישנה והבעיה נפתרה. אמנם כאשר אני עובד עם שרת אחד, המהירות מעט נמוכה יותר מהמהירות המרבית האפשרית לי, אבל לפחות כל הקבצים תקינים (לפחות אלה שניסיתי שוב בהורדה חוזרת).
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
המשך הסאגה
מסתבר שהעובדה שעברתי לשרת אחד של Usenetserver , במקום שני שרתים במקביל, הביאה לפתרון של הורדה שנייה מוצלחת של מספר קבצים בודדים שבהורדה ראשונה לא ירדו במלואם. עם זה, עדיין הבעיה נמשכת. אין כמעט סרט שכל הקבצים שלו יורדים במלואם, כאשר זה יכול להיות בין 2 קבצים מתוך בסביבות 100 קבצים לסרט ועד 80 קבצים ויותר לסרט – כאשר אותם קבצים יורדים תמיד באותו גדול חלקי בדיוק, גם בהורדות חוזרות ונשנות.
ספק האינטרנט שלי, מזה שנים רבות, היה במקור 013 והיום 013 – נטויז'יון. ראיתי באשכול אחר שמישהו התלונן שמאז שהוא עבר לנטויז'יון התחילה אצלו תופעה דומה.
האם זה יכול להיות? האם בעיה זאת יכולה לנבוע מהספק ISP ? – מצד אחד זה קרה לפחות לעוד אדם נוסף, אבל, מצד שני, איך הספק יכול להשפיע דווקא על קבצים מסוימים ולא על קבצים אחרים באותו גודל בדיוק?
.
ספק האינטרנט שלי, מזה שנים רבות, היה במקור 013 והיום 013 – נטויז'יון. ראיתי באשכול אחר שמישהו התלונן שמאז שהוא עבר לנטויז'יון התחילה אצלו תופעה דומה.
האם זה יכול להיות? האם בעיה זאת יכולה לנבוע מהספק ISP ? – מצד אחד זה קרה לפחות לעוד אדם נוסף, אבל, מצד שני, איך הספק יכול להשפיע דווקא על קבצים מסוימים ולא על קבצים אחרים באותו גודל בדיוק?
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא