ביצעתי השוואה בין שניי המכשירים על פלזמה של פיוניר 6020 + רסיבר אונקיו 605 + רמקולים של B&W 603
עכשיו לגביי התמונה בBDP-LX71 התמונה יותר נקייה ואיכותית אבל לא משהו רציני אבל מרגשים את ההבדל
ההבדל הגדול שהדהים אותי היה בסאונד בסרט רובטרקים בניגון על ה PS3 ב TRUEHD דרך LPCM הסאונד היה סביר וטוב אבל ברגע שהרצתי את הסרט על BDP-LX71 הסאונד על כמה מדרגות לפחות כאילו שידרגתי את הרמקולים והרסיבר - הסאונד היה כל כך חזק ועוצמתי כל בום היה במקום בעוצמה שהייתי בשוק
השאלה מה גורם להבדל העצום הזה בשמיעה ??? הPS3 חלש או שברגע שהרסיבר שלי ביצעה את הפיענוח של הTRUEHD אז גם העוצמה עלתה(אני לא מדבר על וליום)
האם ה HDX יוכל להגיע לרמת סאונד כמו ה BDP-LX71 או משהו ברמה של ה PS3 ??
השוואה בין נגן BDP-LX71 ל PS3
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
- יתכן שה-volume של PS3 באמת היה נמוך יותר.
- האם LX71 גם היה מכוון על LPCM?
לא יודע איך ה-sound יכול להיות שונה, לגבי הוידאו יתכן וקיים איזה פילטר במוצא של נגן של פיוניר
- האם LX71 גם היה מכוון על LPCM?
לא יודע איך ה-sound יכול להיות שונה, לגבי הוידאו יתכן וקיים איזה פילטר במוצא של נגן של פיוניר
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עידכון
שיניתי בPS3 במקום LPCM ל BITSTREAM ואז ברסיבר הופיע במקום MULTICHANELL הופיע DOLBY DIGITAL ואז פתאום חזרנו לחיים סאונד ענק כמו ב BDP-LX71
אז מה אתם אומרים על ההבדל בסאונד הלא בPS3 בTRUEHD אמורים לשמוע יותר איכותי האם זה בגלל הרסיבר לא מעבד את הסאונד ב LPCM אז יוצא לו סאונד חלש ולא עוצמתי ??
בBITSSTREAM הסאונד הרבה יותר איכותי וחזק מTRUEHD
איך יתכן הדבר ??
אז מה אתם אומרים על ההבדל בסאונד הלא בPS3 בTRUEHD אמורים לשמוע יותר איכותי האם זה בגלל הרסיבר לא מעבד את הסאונד ב LPCM אז יוצא לו סאונד חלש ולא עוצמתי ??
בBITSSTREAM הסאונד הרבה יותר איכותי וחזק מTRUEHD
איך יתכן הדבר ??
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
המעניין פה שה-bitstream של PS3 זה לא באמת
TRUE HD אלא
DOLBY DIGITAL או CORE של DTS-HD
PS3 לא יכול להעביר bitstream של פורמטי HD sound
TRUE HD אלא