מחפש רסיבר הכולל HDMI
לאחר קנית פלאזמה 50" של פנסוניק(PH10) ונגן בלו ריי של סמסונג (BD-P1400) נראה לי שהצעד המתבקש הוא רסיבר ורמקולים.אני לא פריק של סאונד וכו' לכן מנסה להיות "זנב לאריות" (או במילים אחרות להוציא סכום נמוך יחסית על רסיבר טוב, לא מחפש את המשוכללים ביותר...3 האופציות הזולות ביותר יתקבלו בברכה).
ולמפרט הבסיסי:
אני מחפש רסיבר עם חיבור HDMI (עדיף כמובן 2-3 IN ומן הסתם 1 OUT ....) הבנתי שדבר חשוב ביותר זה יכולת עיבוד תמונה אז גם זה בפרמטרים החשובים ולא שואף ל 7.1 וגם לא ל6.1 ......... 5.1 זה די והותר. לאחר הרסיבר יבואו הבקשות על הרמקולים...שלב שלב...
יש המלצות?
ולמפרט הבסיסי:
אני מחפש רסיבר עם חיבור HDMI (עדיף כמובן 2-3 IN ומן הסתם 1 OUT ....) הבנתי שדבר חשוב ביותר זה יכולת עיבוד תמונה אז גם זה בפרמטרים החשובים ולא שואף ל 7.1 וגם לא ל6.1 ......... 5.1 זה די והותר. לאחר הרסיבר יבואו הבקשות על הרמקולים...שלב שלב...
יש המלצות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
או בוא נשאל אחרת:
* מהחברות האלו : DENON, ONKYO , HK , YAMAHA
* לפחות 2 כניסות של HDMI
* לא צריך יותר מ 5.1
* יכולת עיבוד תמונה טובה
מהם 3 הרסיברים הזולים ביותר שאתה ממליץ לי שעונים על הדרישות הללו?
(הערה לעצמי:לזכור לקחת קורס בניסוח)
תודה,אתה מהיר
* לפחות 2 כניסות של HDMI
* לא צריך יותר מ 5.1
* יכולת עיבוד תמונה טובה
תודה,אתה מהיר
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2493 פעמים
HK AVR255b8090 כתב:או בוא נשאל אחרת:
* לפחות 2 כניסות של HDMI
* לא צריך יותר מ 5.1
* יכולת עיבוד תמונה טובה
תודה,אתה מהיר...
סדר גודל של 3500 ש"ח חוץ מקפה עושה הכל.
ראוי לציין שאין לו אין ספור מצבי סראונד כמו בימאה אבל מנסיוני מה שיש בימאה הוא הרבה מעבר למה שמשתמש רגיל צריך. בזמנו היה לי אחד מהרסיברים הגדולים של ימאהה ומנסיוני אין צורך בכל ההדמיות . הכי אמיתי זה מה שקודד בדיסק.
- maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני ממליץ לך לבדוק את דנון
לי יש את AVR 1908 הוא 7,1 ולמרות שבהתחלה לא ממש חשבתי על עוד רמקולים מהרגע שהוא הגיע אני רק מחכה להוסיף עוד ועוד אז אולי שווה לקנות משהו עם חשיבה לעתיד
יש לו את כניסות HDMI והוא בעצם מרכז את כל החיבורים מכל המכשירים TV DVD ETC.
אני לא סגור על המחיר שלו בארץ אבל עוד מעט מגיע 1909 אז הוא בטח ירד מעט
תומך בכל הפורמטים שצריכים נשמע טוב גם עם מוסיקה
מקווה שעזרתי
לי יש את AVR 1908 הוא 7,1 ולמרות שבהתחלה לא ממש חשבתי על עוד רמקולים מהרגע שהוא הגיע אני רק מחכה להוסיף עוד ועוד אז אולי שווה לקנות משהו עם חשיבה לעתיד
מקווה שעזרתי
הוא לא תומך בפורמטים החדשים TRUEHDmaor199 כתב:אני ממליץ לך לבדוק את דנון
מקווה שעזרתי...
אין לו יכולת UPSCALE ל-1080P , רק יכולת עברת אות 1080P
בכסף הזה אפשר לקנות את הרמן
נצל"ש:
האם רסיבר כדוגמת ה-HK שהוזכר פה מסוגל לקבל מקורות וידאו שונים ולהוציא במקורות וידאו שונים בו זמנית?
אני מתכוון שאם למשל אני מחבר לרסיבר ממיר בחיבור S-Video ומכשיר DVD בחיבור קומפוננט ואולי גם סטרימר בחיבור HDMI, האם הרסיבר יוכל להוציא (ע"י מיתוג כמובן בין המקורות) אותות וידאו מ-2 יציאות וידאו בו זמנית? (נגיד דרך יציאת HDMI ודרך קומפוזיט)
האם רסיבר כדוגמת ה-HK שהוזכר פה מסוגל לקבל מקורות וידאו שונים ולהוציא במקורות וידאו שונים בו זמנית?
אני מתכוון שאם למשל אני מחבר לרסיבר ממיר בחיבור S-Video ומכשיר DVD בחיבור קומפוננט ואולי גם סטרימר בחיבור HDMI, האם הרסיבר יוכל להוציא (ע"י מיתוג כמובן בין המקורות) אותות וידאו מ-2 יציאות וידאו בו זמנית? (נגיד דרך יציאת HDMI ודרך קומפוזיט)
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2493 פעמים
לא חושב.נדב כתב:נצל"ש:
אני מתכוון שאם למשל אני מחבר לרסיבר ממיר בחיבור S-Video ומכשיר DVD בחיבור קומפוננט ואולי גם סטרימר בחיבור HDMI, האם הרסיבר יוכל להוציא (ע"י מיתוג כמובן בין המקורות) אותות וידאו מ-2 יציאות וידאו בו זמנית? (נגיד דרך יציאת HDMI ודרך קומפוזיט)...
מה הרעיון שבדבר?
לא הבנתי, מה הרעיון שמאחורי זה ?נדב כתב:נצל"ש:
אני מתכוון שאם למשל אני מחבר לרסיבר ממיר בחיבור S-Video ומכשיר DVD בחיבור קומפוננט ואולי גם סטרימר בחיבור HDMI, האם הרסיבר יוכל להוציא (ע"י מיתוג כמובן בין המקורות) אותות וידאו מ-2 יציאות וידאו בו זמנית? (נגיד דרך יציאת HDMI ודרך קומפוזיט)...
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
להציג מקורות שונים במקביל, ביחד – לא. ככל הידוע לי, אין אף רסיבר בעולם המסוגל לעשות את זה.נדב כתב:נצל"ש:
למתג בין מקורות שונים – זה סיפור אחר.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
לא הסברתי את עצמי כראוי .
נגיד וחיברתי את כל המקורות לרסיבר (ממיר, DVD, סטרימר), עכשיו אני יכול לעבור ממקור למקור בלחיצת כפתור, יפה .
ברגע שאני לוחץ נגיד על כפתור ה"סטרימר" ברסיבר אני רוצה שהרסיבר יוציא לי את הסיגנל של הסטרימר גם דרך יציאת וידאו HDMI וגם דרך יציאת וידאו קומפוזיט או S-Video או אחר... יש אפשרות כזאת?
זה כמו שבממיר הדיגיטלי הוט יש 2 יציאות וידאו SCART שפועלות בו זמנית, אחת לטלוויזיה והשנייה לוידאו .
נגיד וחיברתי את כל המקורות לרסיבר (ממיר, DVD, סטרימר), עכשיו אני יכול לעבור ממקור למקור בלחיצת כפתור, יפה .
ברגע שאני לוחץ נגיד על כפתור ה"סטרימר" ברסיבר אני רוצה שהרסיבר יוציא לי את הסיגנל של הסטרימר גם דרך יציאת וידאו HDMI וגם דרך יציאת וידאו קומפוזיט או S-Video או אחר... יש אפשרות כזאת?
זה כמו שבממיר הדיגיטלי הוט יש 2 יציאות וידאו SCART שפועלות בו זמנית, אחת לטלוויזיה והשנייה לוידאו .
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
זה קורה באופן אוטומטי, אבל ברסיברים מסוימים המבצעים Upscaling – לא בכל היציאות ניתן להוציא באותה הבחנה (רזולוציה).נדב כתב: נגיד וחיברתי את כל המקורות לרסיבר (ממיר, DVD, סטרימר), עכשיו אני יכול לעבור ממקור למקור בלחיצת כפתור, יפה .
ברגע שאני לוחץ נגיד על כפתור ה"סטרימר" ברסיבר אני רוצה שהרסיבר יוציא לי את הסיגנל של הסטרימר גם דרך יציאת וידאו HDMI וגם דרך יציאת וידאו קומפוזיט או S-Video או אחר... יש אפשרות כזאת?...
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא