שאלה לגבי מוזיקה עם רסיבר ששומעים דרך מחשב
קניתי רסיבר harman kardon HK970. רמת הבס של הרסיבר לא גבוהה בשבילי. אני מחבר את הרסיבר למחשב. יש לי כרטיס מסך של creative. יש בכרטיס מסך פונקציה של בס. השאלה שלי: אם אני מעלה את רמת הבס דרך הכרטיס מסך זה יכול לפגוע לי ברסיבר או לשרוף או לעשות נזק כלשהו??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אולי תסביר לפשוטי העם איך אתה מחבר לכרטיס הקול את הרסיבר ואיך הצליל חוזר לרסיבר
פעם הייה אפשר לחבר כך רק טייפ דק עים קסטות קטנות . בטטייפ הייתה כניסה ויציאה לצליל . וברסיבר הייה חיבור . עים כרטיס הקול לא ברור לי
פעם הייה אפשר לחבר כך רק טייפ דק עים קסטות קטנות . בטטייפ הייתה כניסה ויציאה לצליל . וברסיבר הייה חיבור . עים כרטיס הקול לא ברור לי
רק הטכנאי קרמר
מה הבעייה לחבר מחשב למגבר??
כבל RCA נראה לי קוראים לו. בצד אחד 2 ראשים שהם בננה ובצד השני ראש כמו חיבור של אוזניות. אתה מחבר את החיבור האחד ליציאה של הכרטיס קול.
ולשאלה של מרטין: כרטיס קול. יציאה ירוקה רגילה של אודיו.
יש לי בתוכנה של creative דבר שנקרא bass bust שמעלה את עוצמת הבאס. השאלה אם זה עושה נזק למגבר?
כבל RCA נראה לי קוראים לו. בצד אחד 2 ראשים שהם בננה ובצד השני ראש כמו חיבור של אוזניות. אתה מחבר את החיבור האחד ליציאה של הכרטיס קול.
ולשאלה של מרטין: כרטיס קול. יציאה ירוקה רגילה של אודיו.
יש לי בתוכנה של creative דבר שנקרא bass bust שמעלה את עוצמת הבאס. השאלה אם זה עושה נזק למגבר?
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אים אתה שם תקליטור במחשב ושומע ברסיבר זה ברור שמוסיף בס . אבל אים אתה מאזין לרדיו מהרסיבר . או מDVD לא ניתו לעשות כך . רק אים המחשב הוא הכול בישבילך .
רק הטכנאי קרמר