המלצה לרמקולים אחוריים
שלום לכולם!
בא לי לשדרג את הרמקולים האחוריים שלי (סטליטים) . אני מחפש רמקולים מדפיים ,
התואמים לקדמיים TITAN PARADIGM וסנטר PARADIGM .
הרמקולים יהיו תלויים על הקיר בגובה 1.6 מטר . הספה צמודה לקיר.
האם אני חייב ללכת דווקא על פרדיים ?
מה הייתם ממליצים לי בסכום עד 2000 ש''ח ?
יש דגם מסוים של מתקני תלייה המומלץ למדפיים ?
תודה מראש , קובי
בא לי לשדרג את הרמקולים האחוריים שלי (סטליטים) . אני מחפש רמקולים מדפיים ,
התואמים לקדמיים TITAN PARADIGM וסנטר PARADIGM .
הרמקולים יהיו תלויים על הקיר בגובה 1.6 מטר . הספה צמודה לקיר.
האם אני חייב ללכת דווקא על פרדיים ?
מה הייתם ממליצים לי בסכום עד 2000 ש''ח ?
יש דגם מסוים של מתקני תלייה המומלץ למדפיים ?
תודה מראש , קובי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אני הייתי מעדיף לשמור על תאימות מותגית וללכת לאותו יצרן של הקדמיים, אך אין חובה בדבר.
ה Millenia ADP, ADP-190, או ADP-390 נראים כמו מועמדים מוצלחים.
לגבי מתקני תלייה, לעיתים רמקולי סראונד מגיעים עם כאלה, בדוק טרם רכישה.
ה Millenia ADP, ADP-190, או ADP-390 נראים כמו מועמדים מוצלחים.
לגבי מתקני תלייה, לעיתים רמקולי סראונד מגיעים עם כאלה, בדוק טרם רכישה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אם מצאתם אותם במחיר שציינת, לא נראה לי שבחנויות אחרות המחיר יהיה שונה במידה רבה. אני גם מקבל הרגשה שאתה מעוניין להשיג אותם במחיר חו"ל.
שקול ייבוא אישי או יד II אם קיים.
שקול ייבוא אישי או יד II אם קיים.
בקשר לרמקולים דיפולים, זה גם בהחלט תלוי בחדר שלך. תזכור שהם צריכים להיות באותו קו של הספה. לי הייתה התלבטות ארוכה (וגם השוותי בסטריאו-סטאר) בין דיפולים לרגילים וזה לא חד משמעי.
בסוף לקחתי טיטאן יד 2 מסטריאו-סטאר כסוראנד.
ד"א, איזה דור הטיטאן שלך? ואיזה סנטר יש לך ?
נ.ב. איזה אתר מצאת שמוכר ברשת לארץ? אני אישית לא מצאתי... בקושי ראיתי חנוית אונליין של פאראדיים.
נ.ב. איזה אתר מצאת שמוכר ברשת לארץ? אני אישית לא מצאתי... בקושי ראיתי חנוית אונליין של פאראדיים.
TITAN v.3 ו-CC350akira כתב:בקשר לרמקולים דיפולים, זה גם בהחלט תלוי בחדר שלך. תזכור שהם צריכים להיות באותו קו של הספה. לי הייתה התלבטות ארוכה (וגם השוותי בסטריאו-סטאר) בין דיפולים לרגילים וזה לא חד משמעי.
נ.ב. איזה אתר מצאת שמוכר ברשת לארץ? אני אישית לא מצאתי... בקושי ראיתי חנוית אונליין של פאראדיים....
שום רשת לא מוכרת לארץ. רק ציינתי עד כמה יש הבדל במחיר בלתי-סביר בסטריאו-סטאראיזה אתר מצאת שמוכר ברשת לארץ...
אהלן,
לעניות דעתי הרמקולים הקדמיים שלך לא "מאוזנים" עם הסנטר. ה CC-350 הוא אחלה סנטר.
ה Titan V.3 (לי יש V.2) הוא מקביל לאטום של היום. כלומר, רמקול מדפי "פשוט" של פאראדיים. לדעתי לצמד לו סנטר סבבה ורמקול דיפול סוראנד סבבה ( ADP-190) זה פחות מאופטימילי.
הייתי מאזין, ואולי שוקל לחפש ביד-2 רמקול קדמי ב 1500-2000 ש"ח ואז לשים את הטיטאן כסורואנד (מצטער אם אני מבלבל אותך יותר)
לעניות דעתי הרמקולים הקדמיים שלך לא "מאוזנים" עם הסנטר. ה CC-350 הוא אחלה סנטר.
ה Titan V.3 (לי יש V.2) הוא מקביל לאטום של היום. כלומר, רמקול מדפי "פשוט" של פאראדיים. לדעתי לצמד לו סנטר סבבה ורמקול דיפול סוראנד סבבה ( ADP-190) זה פחות מאופטימילי.
הייתי מאזין, ואולי שוקל לחפש ביד-2 רמקול קדמי ב 1500-2000 ש"ח ואז לשים את הטיטאן כסורואנד (מצטער אם אני מבלבל אותך יותר)
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני מאוד מסכים. רמקולים אחוריים נותנים "גיבוי" של אפקטים.kingshoko כתב:האמת, לא הבנתי למה כ"כ משנה ולמה צריך להשקיע בזוג רמקולים אחוריים?
יש הבדל בסראונד ואפקטים בסרטים אם מנגנים רמקולים אחוריים פשוטים או יקרים...?
לי זה נראה לא משנה, אולי טועה....
קולנוע זה בעיקר "רעש", ולפני שאנשים מתחילים להתנפל אני אפרט: הקדמיים נותנים את המוסיקה והאווירה, הסנטר נותן דיבור. האחוריים נותנים פה ושם מילוי ומידי פעם איזה ברק או שאריות פיצוץ. נראה לי קצת בזבוז... אבל... to each his own
יכול להיות של-TITAN מומלץ סנטר קטן יותר ( לא בטוח בזה ), אך לטעמי CC350 הרבה יותר טוב מה-CC170 ולאחר הכיול RC , כל הפרונט משתלב פשוט אידאלי !לעניות דעתי הרמקולים הקדמיים שלך לא "מאוזנים" עם הסנטר. ה CC-350 הוא אחלה סנטר.
ה Titan V.3 (לי יש V.2) הוא מקביל לאטום של היום. כלומר, רמקול מדפי "פשוט" של פאראדיים...
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
גם אני התלהבתי שם מסאב 14" של פראדיים. נתנו לי מחיר מיוחד עם הנחה - 7,500 ש"ח. כמעט שמתי כסף עך השולחן עד שמשהו קטן לחש לי ללכת לבדוק בבית לפני שאקנה.kobil כתב:תודה רבה , זיו !
חשבתי על ADP-190 (בחו''ל הם עולים בסביבות 260 דולר שזה פחות מ1000 שקל) ובסטראו-סטאר מוכרים אותם ב-3.5 אלף !!!
ADP-390 משהו כמו 5000 שייח !
האם יש חנויות כאלה בארץ שאפשר להשיג אותם במחיר סביר ?...
כמה התרגזתי וכעסתי שראיתי שמחיר הסאב בארה"ב הוא $900 SRP
חבל שהם הורגים ככה את המותג הזה בארץ!
הי קובי,kobil כתב:יכול להיות של-TITAN מומלץ סנטר קטן יותר ( לא בטוח בזה ), אך לטעמי CC350 הרבה יותר טוב מה-CC170 ולאחר הכיול RC , כל הפרונט משתלב פשוט אידאלי !לעניות דעתי הרמקולים הקדמיים שלך לא "מאוזנים" עם הסנטר. ה CC-350 הוא אחלה סנטר.
ה Titan V.3 (לי יש V.2) הוא מקביל לאטום של היום. כלומר, רמקול מדפי "פשוט" של פאראדיים......
זאת לא הייתה כוונת המשורר
לכן אני מציע לשקול להעביר את הטיטאן לאחורה ובאותו כסף לקנות קדמיים יד-2 יותר איכותיים.
נ.ב. אאז"נ ה ADP-190 עולה בחו"ל 250 דולר לכל רמקול, לא לזוג.
ד"א, לי הציעו בזמנו את ה ADP-190 באזור ה 2,700 ש"ח בסטריאוסטאר...
- maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
http://www.hifiklubben.no/produkter/hoe ... _soelv.htm
אם המחיר נראה לך אני מוכן לשלוח לך מכאן את הערך של הקרונה הנורבגית מול שקל אתה מוצא ב XE.COM
אם המחיר נראה לך אני מוכן לשלוח לך מכאן את הערך של הקרונה הנורבגית מול שקל אתה מוצא ב XE.COM
הי קובי,
Paradigm הוא רמקול טוב מאד ולטעמי במחיר השווה את המוצר. בגדול, אני הייתי מנסה להתמקח קצת, המחיר באמת נשמע יקר, לדעתי ADP-190 יכול לעלות באיזור ה 2000 אולי יותר, 3500 נשמע מוגזם.
בכל מקרה, סטריאו סטאר היא החנות היחידה בארץ (לידיעתי) שמוכרת את הרמקול הזה, תוסיף לזה 5 שנים אחריות שלא תקבל בחו"ל.
מה שלא ציינת, זה באיזה מגבר אתה משתמש, יכול להיות שאין הרבה סיבות לקנות רמקול "חזק" יותר אשר לא תוציא ממנו הרבה...
Paradigm הוא רמקול טוב מאד ולטעמי במחיר השווה את המוצר. בגדול, אני הייתי מנסה להתמקח קצת, המחיר באמת נשמע יקר, לדעתי ADP-190 יכול לעלות באיזור ה 2000 אולי יותר, 3500 נשמע מוגזם.
בכל מקרה, סטריאו סטאר היא החנות היחידה בארץ (לידיעתי) שמוכרת את הרמקול הזה, תוסיף לזה 5 שנים אחריות שלא תקבל בחו"ל.
מה שלא ציינת, זה באיזה מגבר אתה משתמש, יכול להיות שאין הרבה סיבות לקנות רמקול "חזק" יותר אשר לא תוציא ממנו הרבה...
האם צריך לשלם מכס על רמקולים או רק מע"מ?
מישהו מכיר אתר מחו"ל שמוכר את הרמקולים האלו? אפילו אם יש אתר שמוכר את זה באמריקה יהיה אפשר להשתמש בUSHOPS.
עד כמה שאני זוכר, ואולי אני טועה, חברת פרדיים נגד מכירת רמקולים דרך אתרים.
מישהו מכיר אתר מחו"ל שמוכר את הרמקולים האלו? אפילו אם יש אתר שמוכר את זה באמריקה יהיה אפשר להשתמש בUSHOPS.
עד כמה שאני זוכר, ואולי אני טועה, חברת פרדיים נגד מכירת רמקולים דרך אתרים.
בסוף קניתי אותם יד שנייה בחצי מחירamirq כתב:הי קובי,
מה שלא ציינת, זה באיזה מגבר אתה משתמש, יכול להיות שאין הרבה סיבות לקנות רמקול "חזק" יותר אשר לא תוציא ממנו הרבה......
הגנבים האלה מסטריאו סטאר שיחפשו את הפראיירים
ronen61 כתב:האם צריך לשלם מכס על רמקולים או רק מע"מ?
עד כמה שאני זוכר, ואולי אני טועה, חברת פרדיים נגד מכירת רמקולים דרך אתרים....
ללא קשר לפרדיים, מישהו שמע את הסט B&W VM-6 ?