שאלה בקשר לכרטיסי מסך עבור HTPC
שלום לכולם, אני עומד לרכוש מחשב HTPC
מעבד E8400
לוח GIGABYTE GA-EG45M-DS2H
בלוח יש כרטיס מסך מובנה
עכשיו לשאלתי
במפרט הנ''ל כאשר אני אריץ תכנים מסוג HD לסוגיו האם הפיענוח יהיה במעבד או בכרטיס המסך? ועל כמה יהיה ה CPU USAGE במקרה כזה?
השאלה שלי באה מאחר שאני מתלבט אם לרכוש מחשב עם הכרטיס מסך של הלוח או להוסיף כרטיס מסך של ATI מסדרה 2XXX או 4XXX
ובכך לשחרר את המעבד מפיענוח של תכני HD
המארז שבחרתי הוא ANTEC FUSION אז נא להתחשב גם בזה כי אני חושב שלא כל כרטיס מהסדרות שציינתי ייכנס במארז.
מעבד E8400
לוח GIGABYTE GA-EG45M-DS2H
בלוח יש כרטיס מסך מובנה
עכשיו לשאלתי
במפרט הנ''ל כאשר אני אריץ תכנים מסוג HD לסוגיו האם הפיענוח יהיה במעבד או בכרטיס המסך? ועל כמה יהיה ה CPU USAGE במקרה כזה?
השאלה שלי באה מאחר שאני מתלבט אם לרכוש מחשב עם הכרטיס מסך של הלוח או להוסיף כרטיס מסך של ATI מסדרה 2XXX או 4XXX
ובכך לשחרר את המעבד מפיענוח של תכני HD
המארז שבחרתי הוא ANTEC FUSION אז נא להתחשב גם בזה כי אני חושב שלא כל כרטיס מהסדרות שציינתי ייכנס במארז.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
רוב העיבוד הוא על המעבד. לך על מעבד חזק וכרטיס מסך מובנה לוח אם (ה-E8400 הוא בסדר גמור).
בהנחה שאתה לא נעול על אינטל (ואין שום סיבה מוצדקת לכך), הייתי מציע לך ללכת דווקא על לוח אם מבוסס 780G ומעבד AMD 5600, שיתנו תמורה הרבה יותר גבוהה לכסף.
בהנחה שאתה לא נעול על אינטל (ואין שום סיבה מוצדקת לכך), הייתי מציע לך ללכת דווקא על לוח אם מבוסס 780G ומעבד AMD 5600, שיתנו תמורה הרבה יותר גבוהה לכסף.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מאוד ממליץ לך להתרחק מלוחות מבוססי G45. אתה יכול לקרוא הרבה ביקורות ברשת שמראות שאינטל פיקששו עם ערכת השבבים הזו שעל הנייר נראית מאוד מבטיחה אבל בפועל לא מספקת את הסחורה בעיקר בגלל בעיות דרייברים.
אם אתה נעול על מעבד של אינטל, תבדוק את ערכת השבבים החדשה של nVIdia, ה 9300.
אתה מוזמן לקרוא עליה כאן http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3432
אם אתה נעול על מעבד של אינטל, תבדוק את ערכת השבבים החדשה של nVIdia, ה 9300.
אתה מוזמן לקרוא עליה כאן http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3432
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't