שלום אנשים טובים !
לאחר שיטוט במספר אתרים צדה עיני את אתר time2buy.
להפתעתי הם מציעים LCD מדגם שארפ PX5M במחיר של 2790 שקלים כולל מע"מ
הרמתי טלפון לחנות וענה לי בחור חביב בשם ארקדי, הוא סיפר שכרגע אין אותה במלאי אבל
הוא מקבל משלוח ביום ראשון הקרוב ושאני מוזמן להגיע לחנות ברעננה לרכוש אותה ולקבל אותה בו במקום.
יש לי שתי שאלות שהייתי רוצה לשאול.
1. מי הם ר. אלקטרוניקה אשר חתומים על תעודת האחריות והאם ניתן לסמוך שבמקרה של תקלה כגון פיקסלים שרופים או שאר מרעין בעישין אני אקבל התייחסות או מכשיר חליפי בלי לעשות שמניות באוויר ?
2. האם המחיר של ה LC32PX5M המיועדת הינו אטרקטיבי מספיק או שאולי כדאי לי לשקול אופציה אחרת לחדר השינה שלי ושל זוגתי שתחיה (אבל לא הרבה).
תודה מראש על העזרה !!
אבא
צריך עצה בבקשה לגבי רכישת "32 LCD מדגם Sharp LC32PX5M
קודם כל המחיר הוא מחיר טוב. הייתי הולך על זה.
בקשר לאחריות, היבואן הרשמי הוא ראלקו, והוא זה שאחרי על המוצר. אם בחנות אומרים לך שהם אלו שמספקים לך את האחריות, יכול להיות אחד משני דברים:
הראשון זה שהם יקלו עליך ואתה לא תהייה בקשר עם ראלקו במקרה של תקלה, אלא איתם והם יהיו בקשר עם ראלקו. נוח..
במקרה הפחות אופטימי, יכול להיות מצב שזהו חיקוי או זיוף. כמו שניסוי לעשות לי בעבר, בנסיון למכור לי מוצר "פרלל".
בכל אופן, תשאל אותם למה האחריות לא דרך היבואן -הראשי והבלעדי- ראלקו, ותראה מה תשובתם.
לגבי המחיר, כבר אמרתי, הוא זול ואטרקטיבי.
מקווה שעזרתי, והמשך חג שמח ונעים.
בקשר לאחריות, היבואן הרשמי הוא ראלקו, והוא זה שאחרי על המוצר. אם בחנות אומרים לך שהם אלו שמספקים לך את האחריות, יכול להיות אחד משני דברים:
הראשון זה שהם יקלו עליך ואתה לא תהייה בקשר עם ראלקו במקרה של תקלה, אלא איתם והם יהיו בקשר עם ראלקו. נוח..
במקרה הפחות אופטימי, יכול להיות מצב שזהו חיקוי או זיוף. כמו שניסוי לעשות לי בעבר, בנסיון למכור לי מוצר "פרלל".
בכל אופן, תשאל אותם למה האחריות לא דרך היבואן -הראשי והבלעדי- ראלקו, ותראה מה תשובתם.
לגבי המחיר, כבר אמרתי, הוא זול ואטרקטיבי.
מקווה שעזרתי, והמשך חג שמח ונעים.