37pw7 לצפייה מ2.5-3 מטר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין מה אתה משווה?...
אתה משתמש במקרן וההוא מדבר על LCD\פלזמה, ראית פעם מישהו שצופה בפלזמה 100אינטש ממרחק של 3 מטר? טכנולוגיות שונות בבסיס ..
לדעתי 42 אינטש ממרחק של 3 מטר זה דיי גדול, 37 אינטש ממרחק של 2.5\3 מטר זה מספיק גדול אבל באמת צריך ללכת לחנות ולראות אם זה מספק .
אגב, העדפתי לקחת פנאסוניק 37 מאשר לקחת 42 של חברה לא קיימת באותו מחיר, מבחינתי תוספת הגודל לא הכי משמעותית.
לדעתי 42 אינטש ממרחק של 3 מטר זה דיי גדול, 37 אינטש ממרחק של 2.5\3 מטר זה מספיק גדול אבל באמת צריך ללכת לחנות ולראות אם זה מספק .
אגב, העדפתי לקחת פנאסוניק 37 מאשר לקחת 42 של חברה לא קיימת באותו מחיר, מבחינתי תוספת הגודל לא הכי משמעותית.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מבטיח לך שגם אם תקנה פלאזמת 50 אינץ' ותצפה בה ממרחק של 2.5 מטר, אתה לא תסבול. (ותחשוב שאמרתי את זה בנימה הצינית ביותר שניתן להגיד..)yiftahf כתב:100 אינצ' בחדר שינה
עד שאשתי הסכימה להבין שהסאב וופר לא יכול להיות בגודל של סאטליטים. עכשיו אני אשים לה מסך הקרנה...
מרטין דיברתי על פלזמת EDTV ...
בפלזמת EDTV אני חושב שכמעט כולם מסכימים שמ-3 מטר ומטה מתאים 37 אינטש בעוד שמ-3 מטר ומעלה מתאים 42 אינטש ומעלה, זה לא אומר שעבור 2.5 אינטש אי אפשר להשתמש ב-42 פשוט זה לא הכי מומלץ כנראה במיוחד בגלל ה-SDE.
אתה מדבר על מקרן ואני לא יודע איזה מקרן יש לך בדיוק אבל אני דיי בטוח שהוא מקרין טבעית ברזולוצייה גבוהה יותר מפלזמת EDTV ככה שה-SDE קטן וזאת גם הסיבה שרוב האנשים ממליצים על LCD למרחקים קצרים (כי לרוב ה-LCD הוא HD).
אם אתה מקרין ברזולוצייה שקרובה לרזולוצייה ב-EDTV ב-100 אינטש ואין שום בעיות אז אני לוקח בחזרה את כל מה שאמרתי.
אתה מדבר על מקרן ואני לא יודע איזה מקרן יש לך בדיוק אבל אני דיי בטוח שהוא מקרין טבעית ברזולוצייה גבוהה יותר מפלזמת EDTV ככה שה-SDE קטן וזאת גם הסיבה שרוב האנשים ממליצים על LCD למרחקים קצרים (כי לרוב ה-LCD הוא HD).
אם אתה מקרין ברזולוצייה שקרובה לרזולוצייה ב-EDTV ב-100 אינטש ואין שום בעיות אז אני לוקח בחזרה את כל מה שאמרתי.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אוקיי לקחתי :-) ...
(ואני שמח שאתה נהנה מהגודל)
אז יש הבדל בין מקרן לפלזמה?
כי 100 אינטש של פלזמה ממרחק של 3 מטר זה קצת בעייה מבחינת SDE לא?
אז יש הבדל בין מקרן לפלזמה?
כי 100 אינטש של פלזמה ממרחק של 3 מטר זה קצת בעייה מבחינת SDE לא?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: