מעוניין לרכוש רסיבר+רמקולים מאתרים מחו"ל

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לאחר שעשיתי סריקה קטנה באינטרנט הבנתי שכאן בארץ שוחטים במחירים לעומת המחירים בחו"ל
אני מעוניין לקנות רסיבר של onkyo דגם TXSR606 עולה בארץ 5000 שקל
באתר onecall למשל הוא עולה 368 דולר שזה בערך 1400 שקל הבדל פשוט ענק
איך האתר הזה הוא אמין? מישהו הזמין ממנו ויכול לתת לי חוות דעת עליו?
אני גם מעוניין לקנות רמקולים של Polkaudio דגם מוניטור 60 או 70 תלוי בהבדלי המחירים בינהם
אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שקנו ויש להם כבר ניסיון בקניית מוצרים כאלה מחו"ל שיוכלו להמליץ לי על חנויות אמינות ולהסביר לי קצת איך הולך כל העניין של המכס והמשלוח לארץ כי עד עכשיו הזמנתי רק דברים קטנים כמו משחקים לפלייסטישן
תודה מראש

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

dror_mor כתב:שלום לאחר שעשיתי סריקה קטנה באינטרנט הבנתי שכאן בארץ שוחטים במחירים לעומת המחירים בחו"ל
אני מעוניין לקנות רסיבר של onkyo דגם TXSR606 עולה בארץ 5000 שקל
באתר onecall למשל הוא עולה 368 דולר שזה בערך 1400 שקל הבדל פשוט ענק
איך האתר הזה הוא אמין? מישהו הזמין ממנו ויכול לתת לי חוות דעת עליו?
אני גם מעוניין לקנות רמקולים של Polkaudio דגם מוניטור 60 או 70 תלוי בהבדלי המחירים בינהם
אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שקנו ויש להם כבר ניסיון בקניית מוצרים כאלה מחו"ל שיוכלו להמליץ לי על חנויות אמינות ולהסביר לי קצת איך הולך כל העניין של המכס והמשלוח לארץ כי עד עכשיו הזמנתי רק דברים קטנים כמו משחקים לפלייסטישן
תודה מראש
...
הי,

אז ככה...אתה אכן צודק שמחירי חו"ל בהרבה יותר זולים. אם תכנס לאתר ushops.co.il תווכח לדעת כי המחיר של הרסיבר אותו אתה רוצה מגיע לאחר חישובי מכס ושילוח ל ~2400 ש"ח...
אכן הרבה יותר זול אבל אתה גם תצטרך שנאי (שהספקו 1000w) על מנת שתוכל לחברו לרשת הישראלית בבטחה. מחיר ספק כזה הוא 500 ש"ח... כבר הגענו ל ~2900 ש"ח..
טונר לרדיו..שם לב כי לא תוכל לשמוע את מגוון התחנות מהארץ כי אם אינני טועה ספקטרום התדרים האמריקאי לא מגיע עד התדרים הגבוהים שלנו...
לגבי אחריות...תוכל לקנות אחריות בינלאומית אך אני לא בטוח שיהיה לך כח וחשק להתחיל לשלוח רסיבר ששוקל 11 קילו לארה"ב...
מחיר המחירון של הרסיבר הוא אכן 5000 אך אני אומר לך בודאות כי תוכל לקנות אותו ב 3700 ש"ח ולא שקל יותר. (נסה ב zmax הרצליה (Y) )
עכשיו התמונה נראית קצת אחרת....לא?
אני הייתי במצבך לפני בדיוק שבוע וערכתי תחקיר מקיף שאת תוצאותיו סיפרתי לך כרגע...
האמת שכרגע אני מחכה ל denon avr1909 שיגיע ארצה ...הוא יהיה יותר זול מהאונקיו והוא גם קיבל חמישה כוכבים ב what hifi ...אני בטוח שהוא לא נופל מהאונקיו...

כל שאלה נוספת שיש לך ...בכיף :)

dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

פשששש תודה רבה על התגובה אין ספק ששנית את דעתי על הזמנת הרסיבר כי אם מגיעים ל2900 בהזמנה מחו"ל ואפשר לקנות פה בארץ ב3700 אז ברור שעדיף לקנות בארץ אם אחריות ורדיו שלא כל כך חשוב אבל עדיף שיהיה
ותגיד רמקולים רצפתיים משתלם להזמין מחו"ל? למשל של Polkaudio המוניטור 60 או אפילו 70 כי המחיר שלהם בארץ מאוד מופרז
יש לדגמים הזה שם שונה בחו"ל? כי לא מצאתי אותו באתר onecall אבל מצאתי הרבה אחרים בדגמים לא מוכרים
ואם יש רמקולים אחרים שיתאימו לרסיבר הזה של onkyo אשמח לשמוע
התקציב שלי לרסיבר+הרמקולים הוא 7k כך שנשאר אחרי הרסיבר בערך 3.5k
שוב תודה רבה

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק

הי...בקשר לרמקולים

שליחה #4 

כששמעתי את ה Polk monitor 60/50 זה היה טוב אבל לא יותר מזה...כלומר חסר משהו..
הנמוכים (תדרי באס) שלהם ממש לא טובים אם כי הגבוהים טובים מאוד... אני מציע לך ללכת לשמוע...

מה לגבי KEF... סדרת ה iq אני חושב שעם קצת יותר השקעה (ממש קצת) אתה יכול לקבל את ה iq5..אני שמעתי אותם והם היו מצוינים... אבל שוב זה אני...אתה חייב לכתת רגליים וללכת לשמוע בחנויות האודיו.. אין בררה.. :-)

שיהיה בהצלחה! (Y)

dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

אני יודע ואני מתכוון מחר בבקר ללכת לכמה חנויות בינהם לפומפה וארמגדון
יש לך המלצות לחנויות נוספות שאתה מכיר ויודע שהן טובות?

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק

ממליץ לך בחום ללכת לגרנד סינמה...או בהרצליה ..או בתל אביב

שליחה #6 

יש את zmax בהרצליה שממש נחמד שם...

נראה לי ששם תמצא את כל מה שאתה צריך
(Y)

dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

הייתי בארמגדון ופומפה היום והציעו לי את הרסיבר ב4200 בפומפה וב4000 בארמגדון וביום שישי אני אלך לzmax בהרצליה ואבדוק גם שם על הרסיבר
על הרמקולים בפומפה המליצו לי על polk audio rti8 שעולים 6k בערך ובארמגדון הציעו לי את rti a7 בטענה שזה הדגם שמחליף את סדרת הrti הרגילה והוא יותר טוב מrti8
בקיצור אני נורא מבולבל :roll: אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלגן
אני סגור על קניית onkyo 606 בארץ בגלל כמה סיבות אבל אני בהחלט שוקל על הזמנת רמקולים מחו"ל כי ההבדל גדול מאוד
אם אפשר המלצות על חנויות אמינות וזולות להזמנה באינטרנט זה יעזור לי מאוד וגם איך הולך כל הקטע הזה של המכס

dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

אפשר עזרה בבקשה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

לא הרבה עזרה...

שליחה #9 

א. תבדוק מה עם ZMAX ותקבל החלטה עם עצמך מה שווה לך יותר - השירות והאחריות בארץ - או החיסכון וה"לחץ" מקנייה בחו"ל
תשומת לבך - יכול להיות שאם תקנה חבילה של דברים בחנות - תקבל הנחה נוספת כוללת
ב. הRTI A7 אכן החליף את הRTI8...
אולי זה אומר שדווקא שווה לקחת את ה-8 בפחות מחיר
לי ד"א יש את ה RTI8 - ואני מאוד מרוצה....
מקווה שקצת קידמתי אותך

dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

בהחלט נראה לי ששוה לקחת את ה-8 בפחות מחיר כמובן שתלוי כמה פחות אני יבדוק את זה
תגיד וסתם שאלה אם אני רוצה לחבר לרסיבר של onkyo 606 לדוגמא את rti 12 זה ילך טוב או שזה יהיה קצת יותר מדי על רסיבר כזה? כי אם אני כבר יזמין מחו"ל אז מן הסתם אני יוכל לקנות בתקציב רמקולים הרבה יותר טובים

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק

הי דרור...בקשר ל קניה מחו"ל..קצת הסברים על הדרך הנוחה ל

שליחה #11 

נתחיל עם שני אתרים:

www.ushops.co.il
www.mustop.co.il

שני האתרים עובדים כך: אתה נרשם, מקבל כתובת בארה"ב לשם תשלח את המוצרים שתקנה...
והחברה (אחת מהשניים לעיל) תטפל בכל נושא המשלוח כולל הסדרי מס...הכל! ממש נוח..מה עוד שאתה יכול לחשב בדיוק את עלות המוצר כולל מכס עם המחשבון המוצע באתר...צריך להכניס משקל, נפח, מחיר ודרך שליחה (ימי\אוירי) ומקבלים את המחיר כולל פירוט.

כנס לאתרים ותתחיל לבדוק מחירי רמקולים...למרות שנראה לי שבגלל שרמקול הוא רכיב יחסית כבד ואתה קונה זוג...(מה שיגיע לאזור ה 20 ק"ג...) אז מחיר המשלוח יהיה בעייתי.

מקווה שעזרתי
:roll:

dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: הי דרור...בקשר ל קניה מחו"ל..קצת הסברים על הדרך הנו

שליחה #12 

geblig כתב:נתחיל עם שני אתרים:

www.ushops.co.il
www.mustop.co.il

שני האתרים עובדים כך: אתה נרשם, מקבל כתובת בארה"ב לשם תשלח את המוצרים שתקנה...
והחברה (אחת מהשניים לעיל) תטפל בכל נושא המשלוח כולל הסדרי מס...הכל! ממש נוח..מה עוד שאתה יכול לחשב בדיוק את עלות המוצר כולל מכס עם המחשבון המוצע באתר...צריך להכניס משקל, נפח, מחיר ודרך שליחה (ימי\אוירי) ומקבלים את המחיר כולל פירוט.

כנס לאתרים ותתחיל לבדוק מחירי רמקולים...למרות שנראה לי שבגלל שרמקול הוא רכיב יחסית כבד ואתה קונה זוג...(מה שיגיע לאזור ה 20 ק"ג...) אז מחיר המשלוח יהיה בעייתי.

מקווה שעזרתי
:roll:
...

קודם כל תודה רבה על העזרה
הבנתי בערך מה צריך לעשות
איזה אתר יותר טוב מבין השניים או שזה לא משנה?
ואיך האתר הזה: http://www.jr.com/polk-audio/pe/POK_RTI12_hy_BK/
הוא מומלץ? מישהו הזמין ממנו ויכול לתת לי חוות דעת עליו

dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

בבקשה תענו לי מישהו הזמין מחו"ל רמקולים ויכול להמליץ לי על אתר?
הרסיבר של אונקיו 606 יוכל לעמוד ברמקולים של polk audio rti 12?
ואיך האתר הזה:http://www.jr.com/polk-audio/pe/POK_RTI12_hy_BK/
בבקשה תעזרו לי אני מעוניין להזמין כמה שיותר מוקדם ואני קצת חושש

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק

הי דרור..

שליחה #14 

dror_mor כתב:בבקשה תענו לי מישהו הזמין מחו"ל רמקולים ויכול להמליץ לי על אתר?
הרסיבר של אונקיו 606 יוכל לעמוד ברמקולים של polk audio rti 12?
ואיך האתר הזה:http://www.jr.com/polk-audio/pe/POK_RTI12_hy_BK/
בבקשה תעזרו לי אני מעוניין להזמין כמה שיותר מוקדם ואני קצת חושש
...
אני לא שמעתי את הרמקולים האלו אז אני לא יכל לאמר לך אם אכן הם טובים...או כל דבר אחר...
מה שאני יכול לאמר לך זה שאם שמעת אותם עם הרסיבר שאתה רוצה ונהנת (חשוב שתשמע מוסיקה שאתה אוהב ולא מוסיקה שהמוכר החליט להשמיע לך) אועלות ההזמנה מחו"ל אכן שווה תזמין ללא היסוס.. רמקולים הם לא רסיבר...אין צורך לחברם לחשמל ולא תהיה לך שום בעיה לחבר אותם גם אם קנית אותם מארה"ב.

נראה י שמה שחסר לך זה פשוט ללכת ולשמוע את אותם רמקולים עם הרסיבר המיועד.

good luck! (Y)

dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

כן אתה צודק ביום שישי אני אלך לzmax בהרצליה ולעוד כמה חנויות ואבדוק איך הולך הרסיבר הזה עם הrti 12
אבל מישהו מכיר את החנות הזאת?
http://www.jr.com/polk-audio/pe/POK_RTI12_hy_BK/
כי זה קצת מפחיד לקנות מחנות לא מוכרת ובלי לשמוע ממישהו שקנה ממנה

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

dror_mor כתב:כן אתה צודק ביום שישי אני אלך לzmax בהרצליה ולעוד כמה חנויות ואבדוק איך הולך הרסיבר הזה עם הrti 12
אבל מישהו מכיר את החנות הזאת?
http://www.jr.com/polk-audio/pe/POK_RTI12_hy_BK/
כי זה קצת מפחיד לקנות מחנות לא מוכרת ובלי לשמוע ממישהו שקנה ממנה
...
למה שלא תקנה מאמזון...הרבה יותר פופולרי...ואותו המחיר:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_e?url ... 12&x=0&y=0

dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

וואלה צודק איך שכחתי מאמזון
אבל תגיד החנות שלהם ממוקמת בארה"ב?
כי אני רוצה להזמיין דרך ushops.co.il

מאירקה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

אי ביי יותר זול

שליחה #18 

כבמקרים רבים בהם עשיתי השוואה עם אמאזון. יש כאלה באי ביי ששולחים ישירות לישראל או שתוכל לבצע זאת דרך מסטופ.
לגבי הטיונר, חלק ניכר מהמכשירים שניתן לתיכנות באמצעות השלט לתחנות בארץ. תבדוק באתר דודולאב. אדם חביב שיעזור לך ויעדכן אותך אם בדגם הספציפי הדבר ניתן.
לגבי ייבוא רמקולים= צריך לבדוק היטב משום שמשקלם וצורתם ועלים את מחיר ההובלה בצורה משמעותית. למה אתה לא בודק אפשרות למשומשים? שווה מאוד בדיקה.
:mrgreen:

dror_mor פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: אי ביי יותר זול

שליחה #19 

מאירקה כתב:כבמקרים רבים בהם עשיתי השוואה עם אמאזון. יש כאלה באי ביי ששולחים ישירות לישראל או שתוכל לבצע זאת דרך מסטופ.
לגבי הטיונר, חלק ניכר מהמכשירים שניתן לתיכנות באמצעות השלט לתחנות בארץ. תבדוק באתר דודולאב. אדם חביב שיעזור לך ויעדכן אותך אם בדגם הספציפי הדבר ניתן.
לגבי ייבוא רמקולים= צריך לבדוק היטב משום שמשקלם וצורתם ועלים את מחיר ההובלה בצורה משמעותית. למה אתה לא בודק אפשרות למשומשים? שווה מאוד בדיקה.
...
תראה את הרסיבר אני סגור לקנות בארץ מכמה סיבות בינהם הרדיו, השנאי שצריך לקנות לו, גם הבדלי המחירים בין הארץ לחו"ל לא כאלה גדולים וכמובן האחריות
תראה בקשר לייבוא הרמקולים המשקל שלהם בערך 40 קילו וגודל רמקול לפי אתר היצרן הוא 127.32cm H x 19.68cm W x 53.34cm D
איך אני מחשב את העלויות במחשבון העלויות שנמצא באתר ushops.co.il?
כאילו אני צריך לרשום את הגדלים כפול 2?
יש איזה מספר שאני יכול להתקשר אליהם ולשאול אותם על זה או שהם לא עונים לדברים כאלה?
אשמח לעזרה כי אני ממש לא יודע מה לעשות
תודה לעוזרים

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: אי ביי יותר זול

שליחה #20 

dror_mor כתב:
מאירקה כתב:כבמקרים רבים בהם עשיתי השוואה עם אמאזון. יש כאלה באי ביי ששולחים ישירות לישראל או שתוכל לבצע זאת דרך מסטופ.
...
תראה את הרסיבר אני סגור לקנות בארץ מכמה סיבות בינהם הרדיו, השנאי שצריך לקנות לו, גם הבדלי המחירים בין הארץ לחו"ל לא כאלה גדולים וכמובן האחריות
תראה בקשר לייבוא הרמקולים המשקל שלהם בערך 40 קילו וגודל רמקול לפי אתר היצרן הוא 127.32cm H x 19.68cm W x 53.34cm D
איך אני מחשב את העלויות במחשבון העלויות שנמצא באתר ushops.co.il?
כאילו אני צריך לרשום את הגדלים כפול 2?
יש איזה מספר שאני יכול להתקשר אליהם ולשאול אותם על זה או שהם לא עונים לדברים כאלה?
אשמח לעזרה כי אני ממש לא יודע מה לעשות
תודה לעוזרים
...
הי,

לא הבנתי למה להכפיל בשתיים ?
אתה פשוט מכניס את הנתונים למחשבון...וזהו זה...
צריך גובה אורך רוחב ומשקל...
כמובן ש ushops עובדים עם אמאזון...זה לא מעניין את Ushops מאיפה אתה מזמין כל עוד זה מארה"ב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”