ברשותינו טלוויזיה (CRT) של טושיבה מדגם 34AX9UH (אם במקרה מישהו מכיר), וברצונינו לחבר אליה מחשב. לצורך כך קנינו כבל שמעביר VGA ל-COMPONENT, ויש גם אפשרות להשתמש ב-S-VIDEO (אם כי כנראה נעדיף את זה פחות).
שאלה: מהי הרזולוציה האופטימלית שיש לבחור כדי שאפשר יהיה לא רק לצפות בסרטים אלא גם להשתמש במחשב? והאם רזולוציה לא מתאימה (גבוהה מדי?) עלולה להזיק לטלוויזיה?
שאלה לגבי חיבור המחשב לטלוויזיה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ב-S-Video הרזולוציה המקסימלית שאפשר לראות בה טקסט באופן תקין היא 800 על 600.
לגבי קומפוננט, זה תלוי מאוד באיכות המסך של הטלוויזיה שלכם, כי קומפוננט כשלעצמו מסוגל להעביר איכות תמונה זהה ל-VGA. אני לא מכיר את הדגם, אבל סביר להניח שהמגבלה תהיה גם 800 על 600 או גג 1024 על 768. מה שאני מציע לעשות זה פשוט לחבר ולנסות.
אגב, אתם בטוחים שכרטיס המסך תומך בכבל הזה שקניתם? לא בכולם הכבל הזה של VGA לקומפוננט יעבוד...
לגבי קומפוננט, זה תלוי מאוד באיכות המסך של הטלוויזיה שלכם, כי קומפוננט כשלעצמו מסוגל להעביר איכות תמונה זהה ל-VGA. אני לא מכיר את הדגם, אבל סביר להניח שהמגבלה תהיה גם 800 על 600 או גג 1024 על 768. מה שאני מציע לעשות זה פשוט לחבר ולנסות.
אגב, אתם בטוחים שכרטיס המסך תומך בכבל הזה שקניתם? לא בכולם הכבל הזה של VGA לקומפוננט יעבוד...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"