מחפש המלצה לסאב
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
טוב, אז אחרי תקופה דיי ארוכה (3 שנים נראה לי, אולי קצת יותר) עם הסאב הנוכחי, Wharfedale PowerCube PC10+ הוחלט לשדרג.
כשהסוגיה עלתה בפעם הקודמת, הוצע לי האלקטרה SW-900 של פוקאל.
לצערי הרב האופציה הזו נפסלה כי לא קיים שום סיכוי שמפלצת עם עומק כזה (65 ס"מ !) תצליח להכנס לסלון שלי (פיזית).
שימושים - סרטים בלבד.
אם יש סאב שהוא גם ישתלב יפה עם הקדמיים (Focal 816V) במוסיקה אז זה יהיה נחמד, אבל אני מראש לא בונה על זה, ובטח שלא מוכן להקריב מהביצועים בסרטים לשם כך.
גודל החדר - 6X6 - איזה גודל דרייבר רצוי שיהיה ? או שזה לא מחייב ?
לגבי Room Correction - ברשותי רסיבר RX-V3800, ככה שאם מייחסים חשיבות ל-RC בסאב, זה צריך להיות במידה ומדובר במנגנון יותר איכותי מזה של ה-RX-V3800.
תקציב - סביבות ה-6,000 ש"ח.
תודה מראש.
כשהסוגיה עלתה בפעם הקודמת, הוצע לי האלקטרה SW-900 של פוקאל.
לצערי הרב האופציה הזו נפסלה כי לא קיים שום סיכוי שמפלצת עם עומק כזה (65 ס"מ !) תצליח להכנס לסלון שלי (פיזית).
שימושים - סרטים בלבד.
אם יש סאב שהוא גם ישתלב יפה עם הקדמיים (Focal 816V) במוסיקה אז זה יהיה נחמד, אבל אני מראש לא בונה על זה, ובטח שלא מוכן להקריב מהביצועים בסרטים לשם כך.
גודל החדר - 6X6 - איזה גודל דרייבר רצוי שיהיה ? או שזה לא מחייב ?
לגבי Room Correction - ברשותי רסיבר RX-V3800, ככה שאם מייחסים חשיבות ל-RC בסאב, זה צריך להיות במידה ומדובר במנגנון יותר איכותי מזה של ה-RX-V3800.
תקציב - סביבות ה-6,000 ש"ח.
תודה מראש.
יש לך חדר יחסית גדול. קוטר דרייבר לא משנה, אלא הרמה של הדגם הספציפי.
RC בתקציב הזה הוא בעייתי למדי. להזמין מחו"ל תופס ?
RC בתקציב הזה הוא בעייתי למדי. להזמין מחו"ל תופס ?
הדגמים שאפשר להזמין מחו"ל (לתקציב שלך) הרבה יותר מוצלחים ממה שאתה יכול למצוא בארץ, אבל
לא לשכוח ששדרוג גם כולל מעבר לתיבה גדולה יותר (הדגמים הקטנים הטובים נופלים מעבר לתקציב).
אופציות טובות הן ה MFW-15 תוצרת AV123 ( יחסית די גדול ), או מספר דגמים של edesign.
כל אלו צריכים לצאת (כולל הכל) פחות מהתקציב שלך, והשדרוג עצמו יהיה מאסיבי למדי.
לא לשכוח ששדרוג גם כולל מעבר לתיבה גדולה יותר (הדגמים הקטנים הטובים נופלים מעבר לתקציב).
אופציות טובות הן ה MFW-15 תוצרת AV123 ( יחסית די גדול ), או מספר דגמים של edesign.
כל אלו צריכים לצאת (כולל הכל) פחות מהתקציב שלך, והשדרוג עצמו יהיה מאסיבי למדי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הסאבים של elemental designs ממש מפלצות, מעניין מה הם עושים על מנת ליצור תיבה כזאת כבדה.