שלום לכולם,
אני מחפש כרטיס טלוויזיה התואם ל HOT HD.
מאחר והיציאה של ה HDMI בממיר לא תקינה אני מחפש כרטיס שיש לו כניסת Component. מצאתי כרטיס כזה של חברת Leadtek אולם הוא לא מצליח לקלוט את ה Component מהממיר (ניסיתי לחבר מכשיר DVD ל Component של הכרטיס וכן הצלחתי לקבל תמונה)
המסקנה שלי היא שהבעיה היא שהכרטיס לא יודע לעבוד מול ממיר HD HOT (הממיר עצמו מול רסיבר של יאמאהה עובד מצויין)
ומכאן השאלה - מי מכיר כרטיס התומך ב HOT HD (הקלטת HD לא חובה)
תודה
עדו
כרטיס טלוויזיה תואם HOT HD
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם הקלטת HD היא לא חובה, קח את ה-PVR150 MCE שכולם קונים וחבר אותו ב-S-Video מיציאת ה-SCART על הממיר, כאשר הממיר מוגדר ("הגדרות תמונה רגילה") ב-SCART ל-SVHS.
לי גם יש ממיר HOT HD, והממיר משדר בלי שום בעייה במקביל בכל היציאות: S-Video, קומפוננט ו-HDMI. השידור ביציאת הS-Video הוא כמובן שידור שהוא Downscale משידור ה-HD של הממיר.
אפשר כמובן גם לקחת את ה-HD PVR של Hauppauge שעושה הקלטות HD אבל הוא עולה 1500 ש"ח.
לי גם יש ממיר HOT HD, והממיר משדר בלי שום בעייה במקביל בכל היציאות: S-Video, קומפוננט ו-HDMI. השידור ביציאת הS-Video הוא כמובן שידור שהוא Downscale משידור ה-HD של הממיר.
אפשר כמובן גם לקחת את ה-HD PVR של Hauppauge שעושה הקלטות HD אבל הוא עולה 1500 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הוא אכן לא נתמך ב-MCE, אלא רק בגירסת בטא של SageTV ובתוכנות בסיסיות שמגיעות עם המוצר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"