קנית פיליפס LCD מתצוגה
אחרי התלבטויות החלטתי שאני רוצה לרכוש טלויזית LCD של פיליפס בגודל 42 אינטש מדגם 5532.
המחיר שלה (לפי כושר המיקוח שלי) הוא מעל 6000 שקל בחנויות.
יש לי הזדמנות לקנות אותה מתצוגה ב 5300 שקל שזה 700-900 שקל פחות ממחיר שאני אשיג לחדשה.
היא היתה בחנות בתצוגה במשך חצי שנה.
מה דעתכם?
אני יודע שהמליצו לא לקנות בעבר טלויזיות CRT מתצוגה כי התצוגה בחנות אכלה מאורך החיים שלהן. האם נכון הדבר גם ב LCD?
מה המלצת המומחים?
תודה,
יש לי הזדמנות לקנות אותה מתצוגה ב 5300 שקל שזה 700-900 שקל פחות ממחיר שאני אשיג לחדשה.
מה דעתכם?
אני יודע שהמליצו לא לקנות בעבר טלויזיות CRT מתצוגה כי התצוגה בחנות אכלה מאורך החיים שלהן. האם נכון הדבר גם ב LCD?
מה המלצת המומחים?
תודה,
במחיר הזה תקנה פלזמה LG PG200 חדשה.yaronsh1 כתב:אחרי התלבטויות החלטתי שאני רוצה לרכוש טלויזית LCD של פיליפס בגודל 42 אינטש מדגם 5532.
מה דעתכם?
מה המלצת המומחים?
תודה,...
לדעתי 700-900 שקל פחות מהמחיר בחנות לפני מיקוח (שבטח אפשר להוריד 500 שקל לטלווזיה חדשה),לא שווה בשביל מסך מתצוגה שבטח עובד כבר שנה.חוץ מזה תקח בחשבון שהאחריות של אלקטרה היא גרועה ביותר (מנסיון).yaronsh1 כתב:תודה אבל זה לא עוזר לי.
כמו שכתבתי אני רוצה את הדגם הזה והשאלה היא על הנושא של התצוגה.
אז מה דעתכם? ולמה?...
בשביל חיסכון של 700 ש"ח לא נראה לי מומלץ, לך תדע מה עבר עליה...
בזאפ אפשר למצוא במחיר נמוך מ6000 ש"ח ועם אחריות אלקטרה ויש גם מכירה אישית ששוה לך לנסות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=588135
"פטנט" ידוע הוא לבוא לרשתות כמו בסט ביי ושקם אלקטריק ולהראות להם שבאינטרנט יותר זול ופעמים רבות הם משווים את המחירים ואף יורדים עוד קצת. שווה לנסות...
בזאפ אפשר למצוא במחיר נמוך מ6000 ש"ח ועם אחריות אלקטרה ויש גם מכירה אישית ששוה לך לנסות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=588135
"פטנט" ידוע הוא לבוא לרשתות כמו בסט ביי ושקם אלקטריק ולהראות להם שבאינטרנט יותר זול ופעמים רבות הם משווים את המחירים ואף יורדים עוד קצת. שווה לנסות...