להריץ MKV בVMC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בהנחה שאתה כבר צופה בקבצי MKV ב-VMC בעזרת פלאג אין החובה הזה:
http://damienbt.free.fr/
(ואם לא, תתקין ומהר)
אז כשלוחצים על הכפתור <<, כל לחיצה זה מגביר מהירות, וכשעוזבים זה ממשיך לדלג עד שלוחצים על PAUSE/PLAY. במקום ללחוץ ישר 4 פעמים, תלחץ, נגיד, רק פעמיים, ותן לו לדלג לאט יותר. מומלץ להתאמן קצת עם הקלטות רגילות של MPEG2 (הקלטות מהטלוויזיה).
עוד שימוש שאולי יהיה לך יותר נוח זה להשתמש בכפתורים לדילוג פרקים שנראים ככה: |<< >>|
קדימה זה יקפיץ בחצי דקה בכל לחיצה, ואחורה זה 5 שניות בכל לחיצה.
http://damienbt.free.fr/
(ואם לא, תתקין ומהר)
אז כשלוחצים על הכפתור <<, כל לחיצה זה מגביר מהירות, וכשעוזבים זה ממשיך לדלג עד שלוחצים על PAUSE/PLAY. במקום ללחוץ ישר 4 פעמים, תלחץ, נגיד, רק פעמיים, ותן לו לדלג לאט יותר. מומלץ להתאמן קצת עם הקלטות רגילות של MPEG2 (הקלטות מהטלוויזיה).
עוד שימוש שאולי יהיה לך יותר נוח זה להשתמש בכפתורים לדילוג פרקים שנראים ככה: |<< >>|
קדימה זה יקפיץ בחצי דקה בכל לחיצה, ואחורה זה 5 שניות בכל לחיצה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, זה מקרטע, כי הילוך מהיר בתוך קובץ MKV בקידוד H.264 הוא משימה קשה מאוד למחשב.
לא ידוע לי על אופצייה בפלאג אין הזה או ב-VMC להגיע לזמן מסויים (וחבל, זה משהו שגם אני הייתי רוצה).
מה שאני תמיד עושה זה להשתמש בדילוג המהיר של המדיה קונטרול, לעצור את זה פחות או יותר באזור הזמן שאני רוצה, ואז אני עושה כיוון עדין יותר עם הכפתורים |<< >>|, שהם נוחים יותר להפעלה בזמנים קטנים.
לא ידוע לי על אופצייה בפלאג אין הזה או ב-VMC להגיע לזמן מסויים (וחבל, זה משהו שגם אני הייתי רוצה).
מה שאני תמיד עושה זה להשתמש בדילוג המהיר של המדיה קונטרול, לעצור את זה פחות או יותר באזור הזמן שאני רוצה, ואז אני עושה כיוון עדין יותר עם הכפתורים |<< >>|, שהם נוחים יותר להפעלה בזמנים קטנים.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
מוסיף 2 שאלות:
יש הבדל בין FFDShow ל FFDShow Tryouts? אם הבנתי נכון, כשהפסיקו לפתח את הראשון כמה חברה' לקחו יוזמנה והמשיכו בעצמם ויצרו את Tryouts?
בהתקנה של הפלאגאין הנ"ל יש דרישה ל FFDShow בגרסת 2083 לפחות, בעוד מהאתר של המפתחים ניתן להוריד רק את 2033. חשבתי שלא מפתחים יותר את FFDShow....לאיזה גרסה ושל מה מתכוונים שם?
יש הבדל בין FFDShow ל FFDShow Tryouts? אם הבנתי נכון, כשהפסיקו לפתח את הראשון כמה חברה' לקחו יוזמנה והמשיכו בעצמם ויצרו את Tryouts?
בהתקנה של הפלאגאין הנ"ל יש דרישה ל FFDShow בגרסת 2083 לפחות, בעוד מהאתר של המפתחים ניתן להוריד רק את 2033. חשבתי שלא מפתחים יותר את FFDShow....לאיזה גרסה ושל מה מתכוונים שם?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה כאן, SVN-ים:
http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=199416
זהירות, יש פה שרשור בו מסופר על גירסה שבה כתוביות בעברית מוצגות הפוך...
http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=199416
זהירות, יש פה שרשור בו מסופר על גירסה שבה כתוביות בעברית מוצגות הפוך...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
גש ל ffdshow tryouts כמובן כי ffdshow המקורית כבר לא מתוחזקת שנתיים לפחות. אתה יכול להוריד את גרסת Beta5 שהיא 2033 או את אחת מגרסאות הליליות של clsid או xxl. נדמה לי שהאחרונה של clsid היא כבר 22XX . אתה מוריד מאתר הפיתוח כאן: http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=173941
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
תודה.
האם יש הבדל בין גרסאות clsid לגרסאות xxl ולגרסאות ffdshow tryouts?
כל אחד מהם הוא התפצלות אחרת מהפרוייקט המקורי שפיתוחו הופסק?
אם אני אעשה נקודת restore בויסטה לפני הסרת tryouts והתקנת אחת מהגרסאות הנ"ל - זה יאפשר לי לחזור למצב המקורי? אני לא רוצה להסתבך עכשיו עם סאונד שלא עובד ודברים כאלה (קרה בעבר)?
האם יש הבדל בין גרסאות clsid לגרסאות xxl ולגרסאות ffdshow tryouts?
כל אחד מהם הוא התפצלות אחרת מהפרוייקט המקורי שפיתוחו הופסק?
אם אני אעשה נקודת restore בויסטה לפני הסרת tryouts והתקנת אחת מהגרסאות הנ"ל - זה יאפשר לי לחזור למצב המקורי? אני לא רוצה להסתבך עכשיו עם סאונד שלא עובד ודברים כאלה (קרה בעבר)?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כל אחד מהמפתחים בוחר להתמקד בנושא מסויים. אחת לכמה זמן הם מאחדים גרסאות וממשיכים הלאה במעין משחק של דילוגים. אחת לכמה זמן הם מחליטים שסך השינויים מצדיק איחוד מלא והוצאת גרסת Beta רשמית.
יש יותר פרטים בפורום של Doom9 שם אתה יכול גם לקרוא במה כל אחד מתמקד ומה הם הבאגים שהם מתקנים בכל לילה.
מה שטוב ב ffdshow tryouts זה שהיא תוכנה מאוד ידידותית למערכת ההפעלה. התקנות חוזרות והסרות מתבצעות באופן חלק וללא פגיעה בספריות מערכת כך שאתה יכול להתקין מה שאתה רוצה כמה פעמים שאתה רוצה ולא יקרא כלום.
יש יותר פרטים בפורום של Doom9 שם אתה יכול גם לקרוא במה כל אחד מתמקד ומה הם הבאגים שהם מתקנים בכל לילה.
מה שטוב ב ffdshow tryouts זה שהיא תוכנה מאוד ידידותית למערכת ההפעלה. התקנות חוזרות והסרות מתבצעות באופן חלק וללא פגיעה בספריות מערכת כך שאתה יכול להתקין מה שאתה רוצה כמה פעמים שאתה רוצה ולא יקרא כלום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.