סאונד חלש במערכת הביתית
שלום,
יש ברשותי סט 5 רמקולים של ג'מו + מגבר RXV450 של ימאהה.
שמתי לב לאחרונה שהסאונד יחסית חלש מאוד. לאחותי יש אותו מגבר בדיוק, רמקולים נחותים בהרבה, חוטים פשוטים לחלוטין (גם שלי ד"א) ועדיין במצב ווליום 50, שאצלי הכי נמוך זה 30, שומעים חזק וטוב.
מה יכולה להיות הבעיה? למה השמע כ"כ חלש?
לפעמים בניגון סרטים אני ממש צריך ללכת כמעט עד הווליום המקסימלי, לא הגיוני לחלוטין.
אני ממש אשמח לעזרה, כי באודיו אני בור גמור.
תודה
יש ברשותי סט 5 רמקולים של ג'מו + מגבר RXV450 של ימאהה.
שמתי לב לאחרונה שהסאונד יחסית חלש מאוד. לאחותי יש אותו מגבר בדיוק, רמקולים נחותים בהרבה, חוטים פשוטים לחלוטין (גם שלי ד"א) ועדיין במצב ווליום 50, שאצלי הכי נמוך זה 30, שומעים חזק וטוב.
מה יכולה להיות הבעיה? למה השמע כ"כ חלש?
לפעמים בניגון סרטים אני ממש צריך ללכת כמעט עד הווליום המקסימלי, לא הגיוני לחלוטין.
אני ממש אשמח לעזרה, כי באודיו אני בור גמור.
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני נתקל בדיוק באותה תופעה עם RXV661. אין מה לעשות אבל אתה יכול לנסות להגביר את ה LEVEL של כל רמקול. ככה הבאתי את הרסיבר למצב שגם בסרטים בעלי סאונד מאוד חלש, לפחות בפול ווליום אני מצליח לשמוע בווליום הרצוי.
כמו כן, הורדתי שתי גירסאות של הסרט קלוברפילד ולשתיהן היה סאונד חלש מאוד. הורדתי גירסא שלישית ורביעית ולהן הסאונד היה בסדר גמור. בדוק גם את האופציה הזאת.
כמו כן, הורדתי שתי גירסאות של הסרט קלוברפילד ולשתיהן היה סאונד חלש מאוד. הורדתי גירסא שלישית ורביעית ולהן הסאונד היה בסדר גמור. בדוק גם את האופציה הזאת.