שלום לכולם,
קיבלתי את המתאם שרכשתי(SVIDEO 7 PINS לקומפוננט).
חיברתי למחשב וממנו לרסיבר ובחרתי בקונטרול פאנל של NVIDIA סיגנל 720P.
עכשיו איכות התמונה של שולחן העבודה היא מזעזעת לעומת אותו הרזולוציה(720P) שמתקבלת בחיבור VGA.
מדוע יש הבדלים?
האם זה לא אמור להפריע לי בצפייה בסרטים 720P?
מדוע יש הבדל באיכות התמונה - בין חיבור VGA לקומפוננט
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ובכן במקום לשאול שאלות חיברתי את המחשב שוב והתחלתי ל"חפור" ולמען האנשים שנמצאים במצב שלי אני אפרט את ממצאי:
1. לעבוד עם מחשב בחיבור הנ"ל -ממש לא מומלץ. סרטים אין בעיה. הכוונה היא שאפשר לבחור רק ברזולוציות וידאו תקניות בלבד (עד 1080i) ולכן הפונטים נראים רע מאוד.
2. ב- NVIDIA קונטרול פאנל בחרתי סיגנל 720P ותצוגת EXTENDED. ככה לא היה לי בעיה מבחינת הרזלוציה של כל מסך.
את הווינדוס השארתי על הנייד, ואת הסרטים ניגנתי על הפלזמה ב-EXTENDED.
3. בסרטים(סיגנל וידאו) ראו מעולה ממש כמו ב-VGA. אני השתמשתי ב-MC וכיילתי את התמונה. מה שהיה לי מוזר הוא שנאלצתי להוריד את רמת השחורים ל-LOW על מנת לקבל דיוק ופירוט רב יותר.
עכשיו נשאר לי רק לקנות כבל לאודיו על מנת לחבר לרסיבר.
1. לעבוד עם מחשב בחיבור הנ"ל -ממש לא מומלץ. סרטים אין בעיה. הכוונה היא שאפשר לבחור רק ברזולוציות וידאו תקניות בלבד (עד 1080i) ולכן הפונטים נראים רע מאוד.
2. ב- NVIDIA קונטרול פאנל בחרתי סיגנל 720P ותצוגת EXTENDED. ככה לא היה לי בעיה מבחינת הרזלוציה של כל מסך.
את הווינדוס השארתי על הנייד, ואת הסרטים ניגנתי על הפלזמה ב-EXTENDED.
3. בסרטים(סיגנל וידאו) ראו מעולה ממש כמו ב-VGA. אני השתמשתי ב-MC וכיילתי את התמונה. מה שהיה לי מוזר הוא שנאלצתי להוריד את רמת השחורים ל-LOW על מנת לקבל דיוק ופירוט רב יותר.
עכשיו נשאר לי רק לקנות כבל לאודיו על מנת לחבר לרסיבר.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: