אכן. קח מעבד AMD 5600, זכרון 2 ג'יגה-בייט 800 מגהרץ, הארד דיסק, צורב, ומארז Antec NSK2480.
לגבי שלט, אתה יכול לקנות ערכת MCE של מיקרוסופט בכ-150 ש"ח או את כרטיס הטלוויזיה Hauppauge PVR150 MCE שמגיע עם ערכה תואמת מיקרוסופט בכ-300 ש"ח. עם כרטיס הטלוויזיה תוכל גם לעשות הקלטות.
כן, תוכל לראות רגיל, וגם לעצור שידור חי, לקפוץ אחורה, קדימה וכו.
המפרט הזה ינגן תכני HD ללא בעייה.
הלוח שציינת לא מומלץ לדעתי בשביל HTPC. ה-780G מעולה.
גם כשאתה מרכיב מפרט "לבד" באתר של חנות מחשבים כלשהי, הם עדיין מרכיבים לך את המחשב ודואגים שהוא יהיה תקין, ולכן לדעתי אין שום "חסכון בכאב ראש" כשאתה לוקח מפרט מוכן.
המפרט הזול סביר, הייתי משנה מעבד ל-AMD 5600 במקום 5200. כמו כן, חסר שם כרטיס טלוויזיה, וההארד דיסק קטן מדי לטעמי. את המארז אני לא מכיר.
המפרט היקר לא מתאים ל-HTPC.
ה"התחברות" לממיר לא נעשית דרך USB אלא דרך IR Blaster המוצמד לעינית הממיר ושולח לו סיגנלים הזהים לסיגנלים שנשלחים ע"י השלט המקורי של הממיר. כמו שכתבתי קודם, ה-IR Blaster מגיע כחלק מערכת האינפרה אדום MCE (כ-150 ש"ח) או בקניית כרטיס טלוויזיה דוגמת ה-Hauppauge PVR150 MCE שגם מגיע עם הערכה הזו.
pixies כתב:אכן. קח מעבד AMD 5600, זכרון 2 ג'יגה-בייט 800 מגהרץ, הארד דיסק, צורב, ומארז Antec NSK2480.
לגבי שלט, אתה יכול לקנות ערכת MCE של מיקרוסופט בכ-150 ש"ח או את כרטיס הטלוויזיה Hauppauge PVR150 MCE שמגיע עם ערכה תואמת מיקרוסופט בכ-300 ש"ח. עם כרטיס הטלוויזיה תוכל גם לעשות הקלטות.
...
יש לציין שרק השלטים הכסופים עובדים עם מערכת הפעלה של MCE.
pixies כתב:גם כשאתה מרכיב מפרט "לבד" באתר של חנות מחשבים כלשהי, הם עדיין מרכיבים לך את המחשב ודואגים שהוא יהיה תקין, ולכן לדעתי אין שום "חסכון בכאב ראש" כשאתה לוקח מפרט מוכן.
המפרט הזול סביר, הייתי משנה מעבד ל-AMD 5600 במקום 5200. כמו כן, חסר שם כרטיס טלוויזיה, וההארד דיסק קטן מדי לטעמי. את המארז אני לא מכיר.
המפרט היקר לא מתאים ל-HTPC.
ה"התחברות" לממיר לא נעשית דרך USB אלא דרך IR Blaster המוצמד לעינית הממיר ושולח לו סיגנלים הזהים לסיגנלים שנשלחים ע"י השלט המקורי של הממיר. כמו שכתבתי קודם, ה-IR Blaster מגיע כחלק מערכת האינפרה אדום MCE (כ-150 ש"ח) או בקניית כרטיס טלוויזיה דוגמת ה-Hauppauge PVR150 MCE שגם מגיע עם הערכה הזו.
...
מה לגבי המעבדי AMD Phenom Tripple-Core 8450 (Socket AM2+) הוא עולה כמו ה5600 ?
קריטי לא, אבל סביר להניח שתצטרך לוותר על קירור פאסיבי למעבד (כמו למשל ה-Scythe Mini Ninja), אם תכננת כזה. מדובר ב-Overkill בשביל HTPC וזה מיותר. בשביל מחשב שישמש גם ליישומי דסקטופ כבדים זה בהחלט מעבד מומלץ.