סנכרון בין activity ו - devices בשלטי הרמוני

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
creed פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

אחד המכשירים שמופעלים בעת פעילות של צפייה בטלויזיה, הוא הטלויזיה שלי. לטלויזיה יש כפתור אחד שמדליק ומכבה אותה (ולא שניים נפרדים). לעיתים, אחרי הפעלת פעילות זו, אני רוצה לכבות רק את הטלויזיה, ולכן נכנס לתפריט של - devices, ומכבה אותה משם.
בסוף היום, כשאני מכבה את כל המכשירים, הטלויזיה נדלקת, מפני שהאקטיביטי שלה, עדיין חושב שהיא דלוקה.
למה זה לא מתעדכן בצורה אוטומטית שהטלויזיה כבויה, הרי עשיתי זו משלט ההרמוני, האם יש דרך לסנכרן ביניהם?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

זו באמת נקודה חלשה שם ואני לא בטוח שיש לזה פתרון פשוט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

creed פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

תודה.
אני אשלח שאלה לתמיכה שלהם לראות אם הדבר בכלל אפשרי, ולא שאני פספסתי איזה check box שצריך לסמן.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

לא פספסת כלום.

אבל תחשוב על זה בכיוון הבא: לשלט אין שום דרך לדעת אם המסך באמת נדלק או נכבה. הוא עושה ניחוש מושכל דרך ה activity אבל כדי לשנות את המצב בזכרון אם אתה לוחץ על כיבוי דרך ה devices הוא יצטרך לעקוב אחר כל לחיצה שלך על השלט, להחליט אם זו הייתה לחיצה על on/off ולשנות את המצב בהתאם. אני חושב שזו דרישה קצת גדולה מידי מהשלט.

עוד נקודה: אתה מפעיל activity והמסך לא נדלק. במקום ללחוץ על ה help אתה ניגש ל device ומפעיל את המסך משם. האם השלט צריך לרשום לעצמו שהמסך דלוק או כבוי? זכור שאין אפשרות לדעת מה המצב האמיתי של המסך, כך שבכל מקרה יש לו 50% סיכויים לטעות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

creed פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

צודק.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”