תופעה מוזרה בצבעים
מקרן מיצובישי לאחר החלפה של גלגל צבע פתאום התמונה עם צבעים כמו מרוחים.
קצת קשה להסביר, כאילו רזולוציית הצבע ירדה וכאשר יש תמונה עם גוונים בהבדל עדין למשל שרואים פנים של שחקן אז המצח יש בו גושי צבע במקום גוונים שעוברים מבהיר לכהה בצורה אחידה.
האם זה קשור לכיוון הגלגל צבע?
זה אימייל תשובה לשאלה שלי שקיבלתי ממנהל המחלקה הטכנית במיצובישי אירופה:
many thanks for your attached request and information.
Please kindly ask your worshop to adjust the color wheel according to the attached
Technicalmanual . Please kindly understand when the Color wheel should be exchange
A proper aligment is needed to receive best picture quality.
קצת קשה להסביר, כאילו רזולוציית הצבע ירדה וכאשר יש תמונה עם גוונים בהבדל עדין למשל שרואים פנים של שחקן אז המצח יש בו גושי צבע במקום גוונים שעוברים מבהיר לכהה בצורה אחידה.
האם זה קשור לכיוון הגלגל צבע?
זה אימייל תשובה לשאלה שלי שקיבלתי ממנהל המחלקה הטכנית במיצובישי אירופה:
many thanks for your attached request and information.
Please kindly ask your worshop to adjust the color wheel according to the attached
Technicalmanual . Please kindly understand when the Color wheel should be exchange
A proper aligment is needed to receive best picture quality.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
העניין הוא שכנראה הגלגל הקודם היה עם נזק פיזי כי היה רעש כמו ניסור שהבעיה התחילה. אז אולי גם אם סימן הרי הסימון לא היה כמו שהיה במקור.
אני קיבלתי באימייל גם מסמך כיול גלגל צבע מהחברה אבל אני לא בטוח שאני רוצה להתעסק בזה.
העניין הוא שהטכנאי, לאחר שהראתי לו את הבעיה (בהתחלה טען שהמקרן עובד מצוין ולא הבין מה אני רוצה) החליט מיד במקום שהבעיה היא בלוח אם והחלפת לוח אם עולה 2000 אירו. הוא לא היה מוכן בכלל לשקול שאולי הבעיה היא בגלגל צבע.
אני קיבלתי באימייל גם מסמך כיול גלגל צבע מהחברה אבל אני לא בטוח שאני רוצה להתעסק בזה.
העניין הוא שהטכנאי, לאחר שהראתי לו את הבעיה (בהתחלה טען שהמקרן עובד מצוין ולא הבין מה אני רוצה) החליט מיד במקום שהבעיה היא בלוח אם והחלפת לוח אם עולה 2000 אירו. הוא לא היה מוכן בכלל לשקול שאולי הבעיה היא בגלגל צבע.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
BANDING יכול להיווצר מגלגל צבע לא מסונכרן, אבל יש עוד דברים שיכולים לגרום לזה כולל קצר בין ביטים (זה מה שקרה לי בזמנו עם SDI MOD, היה לי BANDING בגוונים מסויימים בגלל שה-MOD קיצר בין שני ביטים באחד המעבדים).